Beasiswa Wisepowder

Tim Wisepowder ngerti babagan biaya akeh sing ana hubungane karo pendidikan sing luwih dhuwur, lan akeh sing melu melu awake dhewe. Nalika kuliah ing perguruan tinggi lan universitas terus meningkat, para siswa lan kulawargane asring ditinggalake kanthi tanggung jawab finansial sing penting kanggo ngatasi.

Perusahaan kita yakin pendidikan sing luwih dhuwur penting lan kepengin menehi lan menehi cara liya kanggo nglanjutake pendhidhikan ing akademisi. Perusahaan kita wis mutusake nggawe program beasiswa kanggo siswa sarjana lan lulusan kanggo mbantu ngatasi biaya pendhidhikan. We are nawakake beasiswa saka $ 1,000 kanggo mahasiswa anyar saben taun. Tujuan kita yaiku mbantu akeh mahasiswa ing pirang-pirang taun sing sabisa lan manawa dadi beasiswa kita bakal terus tahunan.

beasiswa Jumlah

Jumlah beasiswa yaiku $ 1000 lan bakal dianugerahi siswa siji kanggo biaya pendhidhikan.

Sapa sing layak kanggo Beasiswa?

Kanggo melok kontes biasiswa, pelamar kudu memenuhi kritéria ing ngisor iki:

1. Kabeh pelamar kudu didaftarkan, utawa amarga bakal didaftarkan, minangka siswa full-time ing akademi utawa universitas terakreditasi ing AS kanggo semester sing dilamar kanggo nampa beasiswa.
2.Kudu jabatan akademik sing apik karo institusi pendhidhikan sing saiki
3. Kanggo pelamar sing umur 18 taun, sampeyan kudu duwe idin saka wong tuwa utawa wali sing sah
4. Nduwe minimal 3.0 GPA (ing skala 4.0)
5. Kudu ndhaptar kontes liwat email lan menehi jeneng lan jeneng institusi sing bakal dirawuhi utawa bakal direncanakake.

Beasiswa Wisepowder

Mangkene langkah-langkah kanggo aplikasi program beasiswa:

1. Tulis esai saka 1000+ tembung ing topik "Suplemen otak apa sing bisa lan ora bisa ditindakake?"
2. Sampeyan kudu ngirim esai ing utawa sadurunge tanggal 31 Maret 2020.
3. Kabeh aplikasi kudu dikirim menyang [email dilindhungi] ing format Tembung mung. PDF utawa Link menyang Dokumen Google ora bakal ditampa.
4. Sampeyan kudu nyebut jeneng lengkap, jeneng universitas, nomer telpon, lan alamat email ing aplikasi beasiswa.
5. Priksa manawa esai sampeyan unik lan kreatif.
6. Plagiarisme ora bakal ditoleransi, lan yen wis ngerti manawa sampeyan wis nyalin artikel kasebut saka sawetara sumber liyane, mula aplikasi sampeyan bakal ditolak.
7. Sampeyan ora nyedhiyani informasi liyane kajaba sing kasebut ing ndhuwur.
8. Sawise deadline aplikasi wis kliwat, tim kita bakal ngadili esai babagan kreativitas, nilai sing wis diwenehake, lan perhatian.
9. Pemenang bakal diumumake tanggal 15 April 2020 lan sing menang bakal dikabari liwat email.

Kepiye Review Review Aplikasi?

Pakaryan sampeyan bakal dinilai dening manajer proyek sing menehi bimbingan trampil kanggo ahli SMP ing perusahaan. Kita ngurmati privasi sampeyan lan ora nate ngumumake informasi kontak menyang pihak katelu, utawa ora nggunakake panggunaan kanggo entuk manfaat kanggo awake dhewe. Isih, kita duwe hak nggunakake ide sampeyan ing proyek omah.

Kebijakan Privasi:

Partisipasi sampeyan ing beasiswa Wisepowder.com sukarela lan sampeyan bisa milih manawa melu. Kanggo dianggep beasiswa dening Wisepowder.com, sampeyan bisa uga kudu ngirim data kanthi elektronik.

Aplikasi sampeyan menehi Wisepowder.com, agen lan / utawa ijin wakil kanggo nggunakake lan ngirim informasi ing ngisor iki: jeneng pelamar, mlebu kuliah, foto kuliah, email, jumlah penghargaan lan karangan ing Wisepowder.com utawa ing komunikasi pemasaran liyane, kalebu nanging ora winates ing situs web, buletin, media sosial lan rilis pers.

Kita bisa nggunakake informasi kontak kanggo ngonfirmasi ditampa saka aplikasi sampeyan, kanggo ngumpulake informasi liyane yen ana pitakonan babagan aplikasi sampeyan, kanggo ngirim kabar babagan status sampeyan, utawa kanggo komunikasi sing dibutuhake kanggo aplikasi.

Kabeh informasi sensitif sing ana gegayutan karo kabeh hak pelamar dirusak sawise pemenang dikonfirmasi lan diumumake. Alamat email pelamar utawa nomer telpon ora bakal digunakake kanggo tujuan pemasaran.