Products

Powder Urolithin

Urolithin A, metabolit usus mikroba asam ellagat, nduweni sipat anti-inflamasi, antiproliferatif, lan antioksidan. Urolithin A nyebabake autofagy lan apoptosis, nyandhet kemajuan siklus sel, lan nyegah sintesis DNA. Urolithin A ora dingerteni ditemokake ing sumber panganan apa wae. Keuntungan bioavailah biasane gumantung karo komposisi mikrobiota individu, amarga mung sawetara bakteri sing bisa ngonversi ellagitanin dadi urolithin.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

Informasi Dasar bubuk Urolithin A

jeneng Powder Urolithin
CAS 1143-70-0
Kemurnian 98%
Jeneng kimia 3,8-Dihydroxybenzo [c] kromen-6-siji
Liyane 3,8-dihydroxy-6H-dibenzo (b, d) pyran-6-siji; 3,8-DIHYDROXYDIBENZO- (B, D) PYRAN-6-ONE; 3, 8-Dihydroxy-6H-benzo [c] chromen-6-siji; Pigura Castoreum I; Urolithin A; 6H-Dibenzo (B, D) pyran-6-siji, 3,8-dihydroxy-; 3,8-dihydroxy-6H-dibenzopyran-6-siji); urolithin-A (UA; 3,8-dihydroxy-6H-dibenzo (b, d) pyran-6-one
Formula molekul C13H8O4
Bobot molekul 228.2
Titik lebur > 300 ° C
InChI Key RIUPLDUFZCXCHM-UHFFFAOYSA-N
Formulir Ngalangi
katon Bubuk Kuning Cahya
Separuh Urip
kelarutan Larut ing DMSO (3 mg / mL).
kawontenan Storage Garing, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun).
aplikasi Urolithin A yaiku metabolit ellagitannin; Perantara Farmasi
Dokumen Tes kasedhiya

 

Powder Urolithin Gambaran Umum

Wêdakakêna Urolithin: Campuran minangka senyawa metabolit sing diasilake saka transformasi ellagitanin dening bakteri usus lan minangka penyumbang mitofag Urolithin: A mindhah mitokondria saka napas CI-menyang CII, nambah umur lan nambah fungsi otot. Kalebet ing kelas senyawa organik sing dikenal minangka benzo-coumarins utawa dibenzo-α-pyrones. Prekursor - asam ellagic lan ellagitanin - asipat umum ing endi-endi, kalebu tanduran sing bisa dipangan, kayata delima, stroberi, raspberry, lan kenari. Wiwit taun 2000an, urolithin A dadi subyek panelitian awal babagan kemungkinan efek biologis kasebut.

Wêdakakêna Urolithin: A bisa nambah kualitas lan fungsi mitokondria, lan nambah kekuatan lan ketahanan otot tuwa. Iki minangka siji-sijine produk alami sing wis kabukten bisa diwiwiti maneh karo autofag mitokondria lan mbalikke penuaan otot.

Urolithin minangka metabolit manungsa microflora saka turunan asam ellagic diet, kayata ellagitannins. Dheweke diprodhuksi ing

usus manungsa, lan ditemokake ing urin kanthi bentuk ururithin B glukuronida sawise nyerep panganan sing ana ellagitanin kayata

buah delima, stroberi, raspberry abang, kenari utawa anggur abang sing wis tuwa.

Sajrone metabolisme usus kanthi bakteri, ellagitanin lan punicalagins diowahi dadi urolithin, sing durung dingerteni

kegiatan biologis ing vivo ing manungsa. Metabolit urolithins saka ellagitannins jus delima khusus ing

kelenjar prostat, usus, lan jaringan usus tikus.

Ellagitanin nampilake bioavailabilitas rendah lan diowahi ing usus dadi asam ellagat lan metabolit mikrobiota.

Urolithin ditemokake ing plasma umume minangka glukuronida ing konsentrasi kurang.

Produksi urolithin gumantung karo enterotipe mikrobiom usus. Individu sing ngasilake urolithin nuduhake akeh sing luwih dhuwur

klompok Clostridium leptum filmicutes phylum tinimbang Bakteriida utawa Prevotella

 

Sejarah bubuk Urolithin A

Ing panelitian laboratorium, bubuk urolithin A ditampilake kanggo ngindhuksi mitofagy, yaiku daur ulang mitokondria kanthi autofagia, sawijining proses sing ngresiki mitokondria cacat sawise kerusakan utawa stres, lan cenderung kurang efisien sajrone tuwa. [14] Efek iki wis diamati ing macem-macem jinis kewan (sel mamalia, tikus lan C. elegans).

 

Aplikasi bubuk Urolithin A

Wêdakakêna Urolithin A digunakake kanggo bahan ing panganan pilihan utawa kanggo panganan diet khusus ing produk panggantos panganan adhedhasar kegiatan nutrisi kanggo ndhukung kesehatan mitokondria umum.

 

Urolithin A bubuk Riset liyane

Urolithin A ora ditemokake ing panganan. Iki wujud minangka asil saka transformasi asam ellagic lan ellagitannin dening microflora usus ing manungsa. Asam Ellagic dhewe asil saka hidrolisis ellagitanin ing usus nalika ana banyu. [Kutipan perlu]

Sumber ellagitanin yaiku: pomegranates, kacang-kacangan, sawetara woh wohan beri (raspberry, strawberry, blackberry, cloudberry), teh, anggur muscadine, akeh woh-wohan tropis, lan anggur sing duwe umur oak (tabel ing ngisor iki).

Konversi asam ellagat dadi urolithin A gumantung karo komposisi mikroflora individu lan bisa beda-beda kanthi beda.

 

Referensi bubuk Urolithin A

  1. Paller CJ, Pantuck A, Carducci MA. Tinjauan pomegranate ing kanker prostat. Kanker Prostat Prostatik Dis. 2017 Apr 25. doi: 10.1038 / pcan.2017.19. [Epub sadurunge dicetak] Review. PubMed PMID: 28440320.
  2. Ito H. Metabolit saka germanin ellagitannin lan kegiyatan antioksidan. Planta Med. 2011 Jul; 77 (11): 1110-5. doi: 10.1055 / s-0030-1270749. Epub 2011 Feb 3. Review. PubMed PMID: 21294073.
  3. Ishimoto H, dkk. Sipat anti-inflamasi lan antioksidan saka ellagitannin metabolit urolithin A. Bioorg Med Chem Lett. 2011 Okt 1; 21 (19): 5901-4.

 

Artikel Trending