Products

Wêdakakêna 7P senyawa (1890208-58-8)

Bubuk Compound 7P mentah sing ngembangake tuwuhing neurite neuron utama sing dikembangake saka hippocampus, korteks serebral, lan retina. ing model kewan kewan saka cedera saraf optik, bubuk bubuk Rawuh 7P dituduhake kanggo nuwuhake pangembangan celah-43 sumbu positif, sing nuduhake kegiatan outgrowth ing neurro bubuk mentahan 7P nerjemahake menyang stimulasi regenerasi axon ing vivo.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Senyawa bubuk 7P (1890208-58-8) video

 

Informasi Dhasar wêdakakêna 7P

jeneng Wêdakakêna 7P
CAS 1890208-58-8
Kemurnian 98%
Jeneng kimia 2-[(2-methoxyphenyl)[(4-methylphenyl)sulfonyl]amino]-N-(4-methoxy-3-pyridinyl)acetamide
Liyane Senyawa 7P

CHEMBL3824120

Formula molekul C22H23N3O5S
Bobot molekul 441.5 g / mol
Titik lebur Udakara 159 ℃
InChI Key NAXWKPFXCOBXLE-UHFFFAOYSA-N
Formulir Solid
katon Putih
Separuh Urip 1-2h
kelarutan Larut ing etil asetat, dichloromethan;

Rasa larut ing métanol; ora larut ing

banyu

kawontenan Storage ing papan sing garing, entheng.
aplikasi Kompaun 7p dikembangake minangka salah siji siri senyawa kanthi tujuan kanggo ngenalake antagonis reseptor / synthase reseptorase akting tumindak.
Dokumen Tes kasedhiya

 

Compound 7P bubuk Katrangan Umum

Bubuk Compound 7P mentah sing ngembangake tuwuhing neurite neuron utama sing dikembangake saka hippocampus, korteks serebral, lan retina.

Ing model kewan kewan saka cedera saraf optik, Raw Compound 7P dituduhake kanggo nuwuhake pangembangan celah-43 axon positif, nuduhake yen kegiatan outgrowth ing vitro neuros Compound 7P nerjemahake menyang stimulasi regenerasi axon ing vivo.

 

Senyawa 7P (1890208-58-8) Sejarah

Kompaun 7p dikembangake minangka salah siji siri senyawa kanthi tujuan kanggo ngenalake antagonis reseptor / synthase reseptorase akting tumindak.

Nyatane senyawa 7p nuduhake pilihan kanggo synthase prostaglandin I2 (PTGIS, CYP8A1) liwat sintesis thromboxane (CYP5A1).

 

Senyawa 7P (1890208-58-8) Mupangat

  1. Melengen saraf saraf tari
  2. Ningkatake tuwuhing neuron neuron berbudaya sing asalé saka hippocampus, korteks serebral, lan retina.

 

Senyawa 7P (1890208-58-8) luwih akeh riset

Optimasi luwih lengkap babagan senyawa 7p lan elucidasi mekanisme sing milih regenerasi axon ing vivo bakal menehi rasional kanggo upaya ing mangsa ngarep kanggo nambah strategi perawatan.

 

Senyawa 7P (1890208-58-8) Cathetan

  • Desain, sintesis lan docking molivatif derivatif benzene sulphonamide berbasis thiazolidinedione sing ngemot inti pyrazole minangka agen anti diabetes. Naim MJ, Alam O, Alam MJ, Hassan MQ, Siddiqui N, Naidu VGM, Alam MI. Bioorg Chem. 2018 Feb; 76: 98-112. doi: 10.1016 / j.bioorg.2017.11.010. Epub 2017 Nov 16. PMID: 29169079
  • Novel 1,3,5-triazine turunan efek kanker anti-serviks sing kuat kanthi modifikasi ekspresi Bax, Bcl2 lan Caspases. Wang X, Yi Y, Lv Q, Zhang J, Wu K, Wu W, Zhang W. Chem Biol Obat Des. 2018 Mar; 91 (3): 728-734. doi: 10.1111 / cbdd.13133. Epub 2017 Nov 15. PMID: 29068538
  • Aktivitas anti-kanker potensial 7-O-pentyl quercetin: Pencegahan kinase sing ditargetake membran lan efek pro-oksidan. Sassi N, Mattarei A, Espina V, Liotta L, Zoratti M, Paradisi C, Biasutto L. Pharmacol Res. 2017 Oct; 124: 9-19. doi: 10.1016 / j.phrs.2017.07.016. Epub 2017 Jul 17. PMID: 28728925
  • Estole asam karboksilat asam melampomagnolide B minangka agen antikanker kuat kanggo loro sel tumor hematologis lan solid. Bommagani S, Ponder J, Penthala NR, Janganati V, Jordan CT, Borrelli MJ, Crooks PA. Eur J Med Chem. 2017 Aug 18; 136: 393-405. doi: 10.1016 / j.ejmech.2017.05.031. Epub 2017 Mei 11. PMID: 28525840 Artikel PMC Gratis
  • Pandhuan Stok Nootropik Paling Apik: Kabeh Sampeyan Kudu Diketahui [Pengalaman 5 Taun]

 

Artikel Trending