Products

Bubuk CAD-031 (2071209-49-7)

Bubuk CAD-031 (CAD031) minangka nembus otak novel, turunan J147-turunan sing nambah kegiatan neurogenik ngluwihi J147 ing sel prekursor neural manungsa (NPC); uga stimulasi divisi NPC ing zona subventricular tikus APPswe / PS1E9 lawas; ngluwari neuron kortikal utami saka oxytosis, lan kanthi efektif nyuda stres oksidatif kanthi EC50 20 nM; uga nyegah mundhut metabolisme energi sing nyebabake pati sel neuron ing model iskemia in vitro kanthi EC50 saka 47 nM; target metabolisme asam lemak lan peradangan, nuduhake khasiat terapeutik ing paramèter kognitif lan fisiologis ing model mouse AD.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Video bubuk CAD-031 (2071209-49-7) video

 

Bubuk CAD-031 (2071209-49-7) Informasi Dhasar

jeneng Bubuk CAD-031
CAS 2071209-49-7
Kemurnian 98%
Jeneng kimia Asam asetik, 2,2,2-trifluoro-, (2E) -1- (2,4-dimethylphenyl) -2 - [[3- (trifluoromethoxy) phenyl] metilena] hydrazide
Liyane CAD 31); CAD-031 (CAD031
Formula molekul C18H14F6N2O2
Bobot molekul 404.312
Titik lebur Ora Ana Data
InChI Key Ora Ana Data
Formulir Ora Ana Data
katon Ora Ana Data
Separuh Urip Ora Ana Data
kelarutan Ora Ana Data
kawontenan Storage -20 ° C 12 Sasi; 4 ° C 6 Sasi
aplikasi Ora Ana Data
Dokumen Tes kasedhiya

 

Bubuk CAD-031 (2071209-49-7) Keterangan Umum

Wêdakakêna CAD-031 disenengi nalika nyegah sawetara kedadeyan beracun ing penyakit neurodegeneratif sing wis tuwa. Wêdakakêna CAD-031 duweni sifat neuroprotective kuat ing enem tes sel saraf sing beda sing niru keracunan sing diamati ing otak lawas. Panaliten toksikologis lan apotekologis wiwitan nuduhake manawa CAD-031 penetrasi otak lan bisa uga aman. Yen tikus, tikus APPswe / PS1ΔE9 Masehi AD gejala wiwit umur 10 wulan suwene 3 wulan ing model terapi penyakit, ana kurange defisit memori lan otak inflammation, uga nambah ekspresi protein sinaptik. Data metabolisme molekul cilik saka otak lan plasma nuduhake yen efek utama CAD-031 dipusatake ing metabolisme asam lemak lan inflammation. Analisis jalur data ekspresi gen nuduhake manawa CAD-031 duweni pengaruh gedhe marang pembentukan sinaps lan jalur metabolisme energi AD.

 

Aplikasi CAD-031 (2071209-49-7)

  1. CAD-031 sacara wiyar yaiku neuroprotektif
  2. CAD-031 duwe profil farmakologis lan safety banget
  3. CAD-031 ngowahi sawetara aspek saka disfungsi kognitif ing tikus AD transgenik lawas
  4. Analisis RNA-seq nuduhake manawa CAD-031 modulasi peradangan, kesehatan sinaptik, lan metabolisme
  5. CAD-031 nyuda pembengkakan lan nambah spidol kanggo neurogenesis lan sinaps
  6. AD-31 target metabolisme lipid

 

Rujukan CAD-031 (2071209-49-7)

  1. Daugherty D, et al. Alzheimers Res Ther. 2017 Jul 14; 9 (1): 50.
  2. Chen Q, Sadurunge M, Dargusch R, Roberts A, Riek R, Eichmann C, et al. Narkoba neurotrofik novel kanggo nambahi kognitif lan penyakit Alzheimer. Plot Salah. 2011; 6 (12): e27865. doi: 10.1371 / jurnal.pone.0027865. [Artikel gratis PMC] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]
  3. Sadurunge M, Dargusch R, Ehren JL, Chiruta C, Schubert D. Senyawa neurotrofik J147 diganti kebejatan kognitif ing tikus penyakit Alzheimer sing umur. Alzheimer Res Ther. 2013; 5 (3): 25. doi: 10.1186 / alzrt179. [Artikel gratis PMC] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]
  4. Sadurunge M, Chiruta C, Currais A, Goldberg J, Dargusch R, Maher P, et al. Bali menyang masa depan kanthi skrining fenotip. ACS Chem Neurosci. 2014; 5 (7): 503- doi: 10.1021 / cn500051h. [Artikel gratis PMC] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]
  5. Sadurunge M, Goldberg J, Chiruta C, Farrokhi C, Kopynets M, Roberts AJ, et al. Milih potensial neurogenik minangka alternatif kanggo panemuan obat penyakit Alzheimer. Alzheimers Dement. 2016; 12 (6): 678- doi: 10.1016 / j.jalz.2016.03.016. [Artikel gratis PMC] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]
  6. Currais A, Goldberg J, Farrokhi C, Chang M, Sadurunge M, Dargusch R, et al. Pendhaftaran babagan macem-macem lengkap babagan ngerteni hubungan antarane demam lan demensia. Tuwa. 2015; 7 (11): 937- doi: 10.18632 / tuwa.100838. [Artikel gratis PMC] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]

 

Artikel Trending