Products

Wêdakakêna Hydroxypinacolone Retinoate

Hydroxypinacolone retinoate (cekak minangka HPR), uga dikenal minangka retinoid granactive, minangka turunan teroksidasi retinol, sing bisa langsung kaiket karo reseptor asam retinoat (RAR). Fungsi kasebut kanggo ngatur metabolisme sel epidermis lan stratum corneum. Bisa nyuda kebanjiran sebum, nyuda pigmen epidermis, nyegah penuaan kulit, Nyegah kukul, bintik-bintik pemutih, lsp. Nalika njamin khasiat sing kuat, bisa nyuda iritasi. Saiki, umume digunakake kanggo anti-tuwa lan nyegah kambuh kukul.

Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

Informasi Dasar bubuk Hydroxypinacolone Retinoate(HPR).

jeneng Wêdakakêna Hydroxypinacolone Retinoate
CAS 893412-73-2
Kemurnian 98%
Jeneng kimia Hydroxypinacolone Retinoate
Liyane HPR Larut Lemak; HPR larut banyu; Hydroxypinacolone Retinoate; Hydroxypinacolone Retinoate, HPR; Hydroxyl pinacone retinoate Liposome; Liposomal Hydroxypinacolone Retinoate; Asam retinoat
Formula molekul C26H38O3
Bobot molekul 398.58
Boling Point 508.5 ± 33.0 ° C (Diwasa)
InChI Key XLPLFRLIWKRQFT-XUJYDZMUSA-N
Formulir Solid
katon Bubuk kuning utawa kristal
Separuh Urip /
kelarutan ora larut ing banyu, lan gampang hidrolisis ing asam lan alkali sing kuwat
kawontenan Storage Simpen ing gudang sing adhem lan berventilasi. Suhu panyimpenan ora kudu ngluwihi 37 ° C. Sampeyan kudu disimpen kanthi kapisah saka oksidan lan bahan kimia sing bisa dipangan, lan aja nganti dicampur campuran.
aplikasi Digunakake minangka antioksidan.

Digunakake minangka kondisioner, antioksidan, lsp. Ing bidhang produk perawatan pribadi.

Dokumen Tes kasedhiya

 

Hydroxypinacolone Retinoate bubuk 893412-73-2 Gambaran Umum

Hydroxypinacolone retinoate luwih entheng lan kurang iritasi tinimbang retinol lan bisa digunakake kanthi efektif ing produk perawatan kulit. Hydroxypinacolone retinoate duwe bobot molekul luwih gedhe tinimbang retinol, mula kulit bakal nyedhot kanthi alon, lan butuh wektu luwih suwe kanggo efek kulit. Hydroxypinacolone retinoate uga cocog kanggo ngobati kukul, nalika bisa nambani melasma kanthi efektif. Hydroxypinacolone retinoate beda karo turunan asam retinoat (asam retinoat). Ora prelu diowahi dadi tumindak langsung. Yen dibandhingake karo asam retinoat, iritasie luwih sithik. Luwih aman digunakake ing sakupenge mata, lan tingkat transdermal uga luwih apik. Iki luwih stabil tinimbang senyawa asam retinoat liyane. Hydroxypinacolone retinoate duweni ukuran partikel kurang saka 100nm, sing bisa nyebarke bahan aktif ing formula kanthi stabil, lan ing wektu sing padha, bisa nembus kulit kanthi efektif lan bisa ngontrol tingkat rilis zat aktif.

 

Hydroxypinacolone Retinoate bubuk 893412-73-2 Mechanisme Of Action

Hydroxypinacolone retinoate stimulasi panyebaran lan pembaharuan sel kulit, mulihake kekandelan kulit sing wis saya tipis, ngisi garis lan kisut sing apik ing kulit, nalika nglindhungi kulit supaya ora kerusakan luwih saka kisut, lan mulihake lengkap lan elastisitas kulit, kulit luwih enom lan luwih enom.

Salah sawijining kaluwihan penting Hydroxypinacolone retinoate saka retinol lan turunan vitamin A sing saiki digunakake ing kosmetik yaiku ora prelu diowahi dadi asam retinoat kanggo ngisi garis alus, ngenthengake kisut, lan nglindhungi kulit. Nalika ditrapake ing kulit, bisa langsung ditrapake ing reseptor lan wiwit digunakake, saengga sel epidermis ing kulit wiwit nyebar, ngisi garis alus, lan ngencerake kerutan asli lan nyuda pigmentasi, ningkatake kondisi kulit, nggawe kulit katon luwih kompak, mengkilap, elastis, sampeyan bakal katon luwih enom.

Kauntungan kaping pindho Hydroxypinacolone retinoate yaiku komposisi sing stabil. Tes stres termal wis ditampilake yen bisa efektif ing kulit nganti 15 jam.

 

Hydroxypinacolone Retinoate bubuk 893412-73-2 aplikasi

Turunan retinol, sing nduweni fungsi kanggo ngatur metabolisme epidermis lan korneum stratum, bisa nolak penuaan, bisa nyuda tumpahan sebum, encer pigmen epidermal, duwe peran nyegah penuaan kulit, nyegah kukul, whitening lan bintik-bintik cahya. Nalika njamin efek kuat retinol, iki uga nyuda iritasi. Saiki digunakake kanggo anti-tuwa lan nyegah panyakit kukul.

 

Hydroxypinacolone Retinoate bubuk 893412-73-2 Liyane riset

Hydroxypinacolone Retinoate bubuk ditrapake Produk

Produk anti-tuwa: Ningkatake sintesis kolagen ing dermis, nyegah kolagen supaya ora mudhun kanthi cepet, lan perbaikan garis alus bisa diamati sajrone seminggu.

Produk pemutih: Nyegah tyrosinase, ningkatake metabolisme, lan nyepetake ngilang melanin. Pustaka kasebut nuduhake manawa kombinasi karo VC uga efektif kanggo ngrawat kulit kukul.

Produk kukul: Ora mung bisa nyuda kukul, nanging uga nyuda sekresi minyak lan nyuda pigmentasi sisa kukul.

Produk tabir surya: nyuda tambah akeh kegiatan MMP sing disebabake dening sinar ultraviolet, nglindhungi elastin lan kolagen dermal, lan nambah kerutan lan garis-garis halus sing disebabake dening sinar ultraviolet.

Produk ndandani: ningkatake sintesis asam hyaluronic ing awak, nyuda kulit TEWL, ningkatake aktivitas keratinocytes, nambah kekandelan lapisan epidermis, lan nggawe lapisan epidermis luwih kuat.

 

reference

[1] Efisiensi lan keamanan pangobatan 12 wulan kanthi kombinasi hidroksipinakarolin retinol lan glikospheres retinol minangka terapi perawatan ing pasien kukul sawise isotretinoin oral. Bettoli V, Zauli S, Borghi A, Toni G, Ricci M, Bertoldi AM, Virgili AG Ital Dermatol Venereol 2017 Februari; 152 (1): 13-17.

[2] Perawatan kukul entheng nganti moderat kanthi kombinasi retinoat hidroksifinololone, glikosfer retinol lan glycospheres papain. Veraldi S, Barbareschi M, Guanziroli E, Bettoli V, Minghetti S, Capitanio B, Sinagra JL, Sedona P, Schianchi RG Ital Dermatol Venereol. 2015 Apr; 150 (2): 143-7.

Artikel Trending