Products

CBD Isolate Powder

Isolat CBD minangka padhet utawa bubuk kristal sing ngemot 99% CBD murni. CBD Isolate ora kaya produk CBD spektrum lengkap, CBD Isolate dosis ora kontak THC-komponen psikoaktif ganja (THC gratis). Dadi CBD isolasi bubuk murni minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin nyoba CBD, nanging sing ora bisa utawa ora pengin mangan tetrahydrocannabinol (THC), yaiku bahan aktif ing ganja. Umume produk CBD liyane ngemot paling ora persentase THC.

Wêdakakêna isolat CBD digunakake ing edibles, ointments relief pain lan wangun pilihan saka CBD kanggo dabbing.

Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

Informasi Dasar Kimia

jeneng Isolasi CBD
CAS 13956-29-1
Kemurnian Isolasi 99% Isolasi / Ekstrap (CBD≥99.5%)
Jeneng kimia KANNABIDIOL
Liyane CBD; C07578; lenga CBD; kristal CBD; CANNABIDIOL;CBD Isolate; (1r-trans): bubuk CBD 99%; CBD, KANNABIDIOL; (-)-KANNABIDIOL
Formula molekul C21H30O2
Bobot molekul 314.46
Titik lebur 62-63 ° C
InChI Key QHMBSVQNZZTUGM-ZWKOTPCHSA-N
Formulir Solid
katon Wêdakakêna kristal putih nganti kuning cahya
Separuh Urip Jam 18-32
kelarutan Larut ing minyak, larut ing etanol lan metanol, ora larut ing banyu
kawontenan Storage Suhu ruangan, tetep garing lan adoh saka cahya
aplikasi Kanggo tujuan riset ilmiah, utawa minangka bahan baku kanggo pangembangan produk hilir, utawa didol ing negara lan wilayah sing sah ing luar negeri. Elinga, produk kasebut aja langsung dikonsumsi utawa digunakake kanggo perawatan klinis ing daratan China
Dokumen Tes kasedhiya

 


Apa CBD Isolate Powder 13956-29-1

Isolat CBD minangka padhet utawa bubuk kristal sing ngemot 99% CBD murni. Iku Cannabidiol ing negara paling murni sing kasedhiya ing pasar saiki. CBD Isolate yaiku 99% murni, kristal putih sing digiling dadi bubuk. Mula, 100% THC gratis lan bebas saka senyawa tanduran liyane kalebu terpenes lan cannabinoid liyane. Ora ana komponen psikoaktif. Bubuk Isolat CBD bisa mengaruhi sawetara fungsi awak, kalebu:

napsu

memori

swasana ati

pangerten pain

tingkat inflamasi

 

Kepiye CBD Isolate Powder Work / Mekanisme CBD Isolate Powder

CBD Isolate duweni efek apik ing awak amarga CBD bisa tumindak ing reseptor cannabinoid ing awak manungsa. Reseptor kasebut ana amarga awak manungsa ngasilake cannabinoid dhewe.

Peneliti percaya yen CBD ora langsung nempel menyang reseptor kasebut, nanging pengaruhe ing sawetara cara. Minangka asil saka aktivasi reseptor iki, CBD duwe efek ing awak manungsa.

 

CBD Isolate Powder Sajarah

Upaya kanggo ngisolasi bahan aktif ing ganja ditindakake ing abad kaping 19. Cannabidiol diteliti ing taun 1940 saka rami liar Minnesota lan resin indica Cannabis Mesir. Rumus kimia CBD diusulake saka cara kanggo ngisolasi saka hemp liar. Struktur lan stereokimia kasebut ditemtokake ing taun 1963.

 

Napa Tuku Bubuk Isolat CBD / Apa Mupangat Bubuk Isolat CBD?

1. Kuatir, Depresi, lan Stress

Sawetara panliten nuduhake manawa bubuk CBD Isolate duwe efek anti-kuatir. Iku bisa digunakake kanthi ngganti cara otak nanggapi serotonin kimia.Sawijining studi 2011 nyinaoni efek CBD ing wong sing SAD (gangguan afektif musiman). SAD minangka jinis depresi sing dialami wong sing nandhang lara ing mangsa adhem, udan, lan peteng.

 

2. Pain Relief

Wong asring nggunakake bubuk CBD Isolate kanggo nambani macem-macem kahanan inflamasi lan jinis nyeri, kalebu:

pain atritis

lara kanker

nyeri punggung kronis

fibromyalgia

nyeri neuropatik

Nalika isolasi CBD bisa nyuda rasa nyeri, riset nuduhake manawa produk CBD spektrum lengkap bisa uga luwih efektif amarga cannabidiol tumindak sinergis karo THC kanggo nambah efek analgesik.

 

3. Relief Radang

Pasinaon nuduhake yen bubuk CBD Isolate duwe Anti-inflamasi sifat.

Riset nemokake manawa CBD bisa nyuda inflamasi lan nyeri ing wong sing nandhang lara nalika digunakake ing wangun topikal lan dicerna.

Kanthi potensial kanggo ngredhakaké arthritis, psoriasis, dermatitis, kukul, lan liya-liyane, mupangat anti-natoni CBD migunani kanggo akeh wong.

 

4. Ngurangi Mual

Ana bukti ilmiah winates sing mbuktekake bubuk CBD Isolate minangka obat anti mual sing efektif. Nanging, ana akeh bukti anekdot sing nuduhake efektif.

Sawetara pasien kanker nggunakake CBD kanggo nyuda mual lan efek samping saka perawatan lan terapi kanker kanthi asil sing apik.

Siji panaliten saka 2011 nuduhake CBD bisa mbantu mual amarga interaksi karo reseptor serotonin. Panaliten kasebut melu uji coba kewan lan nemokake manawa respon mual saya suda nalika CBD diwenehake marang tikus.

 

5. Perawatan Kanker

Riset babagan efek CBD babagan pertumbuhan kanker uga ing tahap awal. Nanging, sawetara panaliten kewan nuduhake manawa bisa nyegah pertumbuhan sel kanker.

Institut Kanker Nasional nuduhake manawa CBD bisa nyuda sawetara gejala kanker lan efek samping saka perawatan kanker (kalebu mual lan muntah).

Nanging, Institut ora nyetujui ganja minangka perawatan amarga riset sing ora cukup.

Keuntungan saka bubuk CBD Isolate terus….

 

6. THC Gratis

CBD murni 100 persen THC-free kanggo wong-wong sing kudu utawa luwih seneng ora duwe tilak jumlah THC ing sistem. dadi ora perlu kuwatir babagan THC bisa mlebu ing sistem sampeyan lan muncul ing tes obat potensial. Sanajan ora mungkin, jumlah THC sing ditemokake ing lenga CBD sing asale saka hemp bisa nyebabake asil screening obat sing positif.

 

7. Gampang Dianggo

Isolate relatif bebas rasa, dadi cara sing apik kanggo nambah CBD menyang formulasi khusus sampeyan dhewe. Kepiye cara nggunakake bubuk CBD? CBD Powder bisa dikonsumsi kanthi macem-macem cara: bubuk CBD paling populer digunakake kanthi nyampur dadi edibles lan minyak CBD utawa kapsul CBD. CBD bisa ngrokok utawa nguap. Wêdakakêna CBD asring digunakake minangka pengganti minyak CBD, menehi pangguna kemampuan kanggo ngontrol dosis.

 

8. Gampang Dosis

Wêdakakêna CBD gampang diukur amarga ora ana sing kudu dipikirake kajaba CBD murni. Kanthi produk adhedhasar CBD liyane, kayata lenga CBD spektrum lan spektrum lengkap, cannabinoid dicampur karo cannabinoid liyane, dadi luwih angel kanggo ngitung jumlah CBD sing dikonsumsi.

 

9. Manfaat Liyane CBD Isolate Powder

- nguatake sistem kekebalan (immune-modulating)

- nglawan pembentukan tumor (anti-tumorigenik)

- nglawan peradangan (Anti-inflamasi)

- Nyegah muntah (antiemetik)

- pemulihan utawa regenerasi sistem saraf (neuroprotective)

- nyuda utawa nyegah kuatir (anti-kuatir)

- nyuda utawa nyegah kejang (anticonvulsant)

- nyuda nyeri (analgesik)

 

10. Efek ing THC

CBD dianggep duwe efek nyuda ing THC, saengga bisa uga digunakake kanggo nyuda utawa ngimbangi efek THC.

 

Kepiye Cara Nggawe Bubuk Isolasi CBD?

CBD kerjane kanthi ikatan karo reseptor endokannabinoid ing sistem saraf awak ngoptimalake fungsi sing diatur dening sistem endokannabinoid. Kanggo alasan iki, CBD duwe macem-macem kegunaan kanggo kesehatan sakabèhé. Alesan sing tepat kenapa CBD isolasi lan produk CBD liyane migunani banget isih diteliti dening peneliti lan ilmuwan.

Sing kudu ngendhaleni THC amarga umure, legalitas ing negarane, utawa amarga tes obat majikan, isolasi CBD minangka alternatif praktis kanggo minyak spektrum lengkap, sing ngemot jumlah THC.

Wêdakakêna CBD duwe akeh mupangat, kepiye carane nggawe bubuk CBD Isolate?

Ana macem-macem proses sing digunakake kanggo ngasilake CBD isolasi saka ekstrak hemp industri, kayata karbon dioksida superkritis (CO2) utawa ekstraksi adhedhasar etanol. Cara ekstraksi sing padha uga bisa digunakake minangka titik wiwitan kanggo produksi isolasi THC, nanging biasane karo tanduran mariyuana tinimbang rami industri. Kanggo nggawe isolasi, sawetara komponen dibuang saka tanduran, kalebu cannabinoid, terpenes, lan flavonoid liyane, uga lemak, lipid, lan senyawa liyane. Sawisé iku, senyawa CBD dipisahake saka sisa ekstraksi liwat serangkaian proses cuci kimia lan pamisahan.

Sawise kabeh impurities lan pelarut diudani, sampeyan bakal duwe 99% kristal CBD murni.

 

Kepiye Gunakake CBD Isolate Powder?

1. Sublingual

Kanggo njupuk bubuk isolasi CBD sublingually minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nggunakake CBD.

Kanthi cara iki, CBD diserep dening membran mukus lan dikirim langsung menyang aliran getih, ngliwati sistem pencernaan lan ati kanggo nyedhiyakake relief sing luwih cepet lan efektif. Wêdakakêna ora ana ambune lan nduweni rasa ganja sing entheng.

 

2. Aplikasi menyang kulit

Nyampur isolasi CBD karo lenga pelembab utawa lotion lan aplikasi menyang area kulit sing pengin diobati.

Nerapake isolasi CBD ing kulit sampeyan ngidini sampeyan nggunakake produk topikal sing disenengi nalika ngrasakake tendangan ekstra saka isolasi lan njaga kontrol penuh babagan dosis CBD. Iku uga nyenengake kanggo eksprimen lan nggawe topikal DIY dhewe, apa lotion, salep, utawa krim.

 

3. Oral-dilebokake ing kapsul utawa panganan sampeyan

Ukur bubuk isolasi CBD kanthi dosis sing disenengi lan lebokake ing kapsul. Sampeyan uga bisa nyampur CBD isolasi karo macem-macem bahan kanggo nggawe CBD-infused pangan lan ombenan.Apa maneh, tuku CBD isolat bubuk ing akeh bisa nggawe cara iki salah siji sing paling ekonomis. Nanging, amarga CBD ora diserep kanthi apik ing saluran pencernaan, bioavailabilitas oral kurang. Kanggo nambah bioavailability, isolasi CBD bisa ditambahake menyang lenga pembawa, kayata minyak MCT, kanggo nambah kemungkinan permeating sistem gastrointestinal lan tekan aliran getih.

 

4. Vape utawa dab iku.

Vaping CBD isolasi ora bakal nggawe sampeyan dhuwur, nanging sampeyan bisa nikmati efek CBD kanthi cepet. Isolasi CBD bisa dicampur karo terpenes kanggo nggawe konsentrat CBD krasan, utawa bisa dioles nganggo vaporizer konsentrat utawa vaporizer herbal garing.

 

Apa Efek Samping CBD Isolate Powder?

Isolasi CBD umume minangka zat berisiko rendah, utamane amarga ora ngemot THC. Nanging, ing sawetara wong, bisa nyebabake reaksi salabetipun:

nambah utawa nyuda napsu

diare

lemes

mundhut bobot utawa mundhut bobot

insomnia

irritability

CBD uga bisa sesambungan karo sawetara resep utawa obat over-the-counter, supaya tansah ngomong karo dhokter sadurunge nggunakake CBD utawa produk ganja liyane.

Siji panaliten ing tikus nuduhake manawa CBD uga bisa nambah risiko keracunan ati yen dijupuk kanthi jumlah sing signifikan. Sapa wae sing mikir nggunakake CBD kudu ngobrol karo dhokter utawa sing duwe spesialisasi ing CBD kanggo ngevaluasi risiko kasebut.

 

CBD Isolate Vs Full lan Broad Spectrum CBD, Endi Sing Beeter?

Riset nuduhake manawa CBD spektrum lengkap lan jembar minangka perawatan sing luwih larang kanggo macem-macem kahanan kesehatan.

Dipercaya manawa CBD luwih efektif yen dikonsumsi bebarengan karo cannabinoid liyane. Profil cannabinoid lengkap luwih efisien tinimbang ekstraksi cannabinoid tunggal. Fenomena iki dikenal minangka efek rombongan.

Sing dikandhakake, isolasi CBD isih duwe potensi sing apik ing ruang kesehatan.

Akeh panaliten sing ditindakake babagan isolat CBD murni, lan sanajan kesimpulan manawa minyak spektrum lengkap luwih apik, isolat isih efektif kanggo nambani sawetara kahanan.

Sampeyan bisa uga luwih seneng nggunakake isolasi CBD amarga sampeyan pengin ngindhari THC lan cannabinoid liyane. Bisa uga sampeyan nanggepi sawetara cannabinoid liyane utawa luwih seneng nyingkirake produk spektrum lengkap amarga alasan liyane.

Ana pro lan cons kanggo nggunakake CBD isolat, kaya ana kanggo lengkap- lan produk spektrum amba.

 

CBD Isolate: Pros & Cons

Pros:

Isine mung CBD

Akeh macem-macem produk

Ora ana risiko muncul ing tes obat

Cocog kanggo wong kanthi reaksi salabetipun kanggo cannabinoids liyane

Minyak mentah rasane kurang saka minyak CBD spektrum lengkap lan jembar

cons:

Ora ana efek rombongan

Bisa uga ora dadi perawatan sing cocog kanggo sawetara kondisi

 

CBD Spektrum Lengkap: Pros & Cons

Pros:

Efek rombongan lengkap

Macem-macem produk

Bisa nambani sawetara kondisi kesehatan

cons:

Bisa uga katon ing tes obat amarga ngemot jumlah THC

Ora cocog kanggo wong sing nanggepi cannabinoid utawa terpenes tartamtu

Minyak mentah nduweni rasa sing ora nyenengake kanggo sawetara

 

Broad Spectrum CBD: Pros & Cons

Pros:

Nduwe efek rombongan nganti sawetara (minus THC)

Macem-macem produk

Efektif kanggo macem-macem masalah kesehatan

Ora katon ing tes obat

cons:

Ora duwe efek rombongan lengkap

Minyak mentah nduweni rasa sing ora nyenengake kanggo sawetara

 

Pira Dosis Isolasi CBD sing kudu dak lakoni?

Sepira dosis isolasi CBD sing kudu dijupuk gumantung, beda kanggo saben wong. Dosis isolasi CBD bisa diganti gumantung saka pirang-pirang faktor kalebu:

- metabolisme individu,

-kekuwatan produk CBD sing sampeyan gunakake

-ukuran lan bobot awak

- sensitivitas lan toleransi kanggo CBD

- keruwetan kondisi sing sampeyan nambani

Mulai kurang lan tambah dosis nganti sampeyan nemokake sing paling apik kanggo sampeyan. Dosis umum CBD yaiku 20-40mg. Sanajan dosis CBD sing padha, umume wong sing beda-beda nanggapi kanthi beda.

 

Pitakonan Kerep Babagan CBD Isolate Powder

Kepiye Gunakake CBD Isolate Powder?

CBD Isolate Powder yaiku CBD kanthi bentuk bubuk sing apik banget. Bubuk CBD yaiku Kristal CBD kanthi bentuk sing paling murni. CBD Powder wis akeh kegunaan, kalebu nyampur karo e-cairan kanggo vape CBD. Bubuk CBD uga bisa digunakake kanggo nggawe panganan CBD, topikal CBD lan tincture CBD kanthi mung nyampur bubuk CBD karo lenga pembawa, kaya minyak wiji klapa utawa rami.

 

Apa CBD Nggawe Sampeyan Ragad?

Tinimbang sampeyan dibenturi watu, CBD nggawe sampeyan rumangsa santai lan tenang tanpa ngasilake efek sing bisa ngowahi pikiran. Sampeyan bisa uga kaget ngerti yen awak ngasilake zat sing meh padha karo cannabinoid, sing dikenal minangka endocannabinoids, dhewe.

 

Apa CBD Isolate Powder Legal?

Yen CBD diresiki asalé saka tanduran hemp, iku legal federally, nanging yen asalé saka tanduran mariyuana, iku ilegal.

 

Apa Cara Efektif Paling Apik Kanggo Nggunakake bubuk CBD Isoate?

Cara Konsumsi Paling Efisien - CBD sing dikelola kanthi sublingual minangka bentuk konsumsi CBD sing paling langsung lan efisien, kanthi tingkat panyerepan cannabidiol sing paling dhuwur lan paling cepet.

 

Kepiye Cara Nggawe Bubuk Isolasi CBD Dadi Minyak?

Minyak CBD bisa digawe saka isolasi CBD kanthi nggabungake karo lenga pembawa kaya minyak MCT, lenga grapeseed utawa lenga zaitun. Minyak MCT minangka lenga operator sing paling populer digunakake kanggo ngrumusake minyak CBD saka isolasi.

 

Kepiye Sampeyan Bisa Ngomong Bubuk Isolat CBD Berkualitas Tinggi?

Produk CBD sing biso dipercoyo bakal teka karo COA. Tegese wis dites dening laboratorium mbuktekake kemurniane. Kanggo produsen bubuk isolasi CBD sing kuat, bisa menehi asil tes profesional resmi liyane kanggo mbuktekake kualitas, kayata HPLC, NMR, ora kabeh pabrik bisa nyedhiyakake dokumen tes kaya ngono, amarga butuh tim lan peralatan teknologi profesional.

 

Apa CBD padha karo CBD Isolate?

CBD minangka cannabidiol, phytocannabinoid sing ditemokake ing tanduran ganja. Isolasi CBD yaiku CBD sing wis diisolasi saka kabeh bahan tanduran liyane liwat proses ekstraksi lan panyulingan. Isolasi CBD kasedhiya ing bentuk kristal utawa bubuk.

 

Apa CBD isolasi luwih apik tinimbang CBD spektrum lengkap?

Iku gumantung saka sing takon lan apa padha nggunakake CBD. Isolate paling apik kanggo ngindhari jejak THC nalika spektrum lengkap bisa menehi mupangat tambahan saka cannabinoids lan terpenes liyane liwat efek rombongan.

 

Kepiye Tuku bubuk CBD Isolate Online?

Isolasi CBD, sing ora ngemot THC, minangka bentuk CBD sing luwih murni. Wisepowder grosir bubuk Isolat CBD murni 99%, Isolat CBD Grosir minangka bubuk paling apik ing industri. Nalika tuku bubuk isolasi CBD kanthi akeh online, priksa manawa wis ngalami pemeriksaan laboratorium lan duwe Sertifikat Analisis (COA) sing kasedhiya kanggo mbuktekake. Ana akeh banget pemasok bubuk isolasi CBD ing pasar, produsen bubuk isolasi CBD sing kuat bakal duwe teknologi lan peralatan profesional, sistem kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas produk.