Products

Bahan baku spermidin

Bahan mentah Spermidine Informasi Dasar Kimia Jeneng Spermidine CAS 124-20-9 Kemurnian 98% Jeneng kimia Spermidine Sinonim N1-(3-Aminopropyl)-1,4-butanediamine; N-(3-Aminopropil)-1,4-butanediamine; 1,5,10-Triazadecane; 1,8-Diamino-4-azaoctane; 4-Azaoctane-1,8-diamine; N-(3-Aminopropil)-1,4-diaminobutane; N-(3-Aminopropil)-4-aminobutylamine; N-(4-Aminobutyl)-1,3-diaminopropane; Spermidin; Formula Molekul H2N(CH2)3NH(CH2)4NH2 Bobot Molekul [...]

Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

Bahan baku Spermidin Informasi Dasar Kimia

jeneng Spermidin
CAS 124-20-9
Kemurnian 98%
Jeneng kimia Spermidin
Liyane N1- (3-Aminopropyl) -1,4-butanediamine; N- (3-Aminopropyl) -1,4-butanediamine; 1,5,10-Triazadecane; 1,8-Diamino-4-azaoctane; 4-Azaoctane-1,8-diamine; N- (3-Aminopropyl) -1,4-diaminobutane; N- (3-Aminopropyl) -4-aminobutylamine; N- (4-Aminobutyl) -1,3-diaminopropane; Spermidin;
Formula molekul H2N(CH2)3NH(CH2)4NH2
Bobot molekul 145.25
Titik Didih 128-130 ° C ing 14 mmHg
InChI Key ATHGHQPFGPMSJY-UHFFFAOYSA-N
Formulir Padat / cair
katon Lenga Werna Cetha nganti leleh Kuning Cahya

Solid

Separuh Urip /
kelarutan Larut ing banyu (145 g / l) ing 20 ° C, etanol, lan eter.
kawontenan Storage Panggonan kamar
aplikasi Spermidine minangka poliamin biogenik sing digawe saka putrescine.

Spermidine minangka prekursor Spermine.

Spermidine penting kanggo tuwuh jaringan normal lan neoplastik.

Dokumen Tes kasedhiya