Products

Bubuk Sesamin 607-80-7

Sesamin minangka lignan alami sing ana ing wiji wijen lan minyak wijen murni. Saliyane dadi antioksidan sing kuwat, bubuk sesamin wis nuduhake oksidator lipid sing gedhe banget kanggo ndhukung tumindak anti-inflamasi. Sesamin minangka komponen sihir ing wiji wijen minangka antioksidan sing kuat ing awak urip. Sesamin mbantu nglindhungi pembuluh getih kanthi nggunakake radikal bebas lan njamin nutrisi lan oksigen sing efisien kanggo fungsi otak sing sehat.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

1. Apa Sesamin?

2. Wêdakakêna Sesamin 607-80-7 Katrangan Umum

3. Sesamin bubuk 607-80-7 Sajarah

4. Kepriye cara kerjane Sesamin?

5. Apa paedahe njupuk sesamin?

6.Sesamin bubuk 607-80-7 Riset liyane

7. Pira Sesamin sing kudu dakpangan? Sesamin dosis

8. Apa efek samping saka Sesamin?

9. Ekstrak sesamin saka apa?

10. Apa lenga wijen ngandhut sesamin?

11. Kapan aku kudu njupuk suplemen Sesamin?

12. Pira sesamin sing kudu diobong kanggo ngobong lemak?

13.Seamin Vs Seame wiji: Apa sesamin ing wiji wijen?

14. Apa sing diarani wijen lignan?

15. Apa tanduran lignan?

16. Apa isi wijen?

17. Wijen lan wijen: Pira biji wijen sing kudu dipangan saben dina?

18. Apa sing kedadeyan yen sampeyan mangan wijen akeh banget?

19. Apa efek samping saka wijen? Apa wiji wijen bisa nyebabake masalah?

20. Apa wiji wijen bisa nambah bobot?

21. Apa iku Alpha-lipoic Acid (ALA)

22. Panganan apa sing dhuwur ing asam alfa-lipoat (ALA)?

23. Apa gunane asam alpha-lipoic?

24.Asam alpha-lipoic kanggo bobot awak

25. Apa wektu paling apik kanggo njupuk asam alpha-lipoic? Dosis asam alpha lipoic (ALA)?

26. Sapa sing ora kudu njupuk asam alpha-lipoic (ALA)?

27. Apa Oleoylethanolamide (OEA)?

28. Kepiye cara kerja Oleoylethanolamide (OEA)? Kepiye OEA ngontrol napsu?

29.Oleoylethanolamide (OEA) lan bobot mundhut

30. Where tuku bubuk bobot mundhut?

 

1. Apa Sesamin?

Sesamin minangka senyawa lignan sing paling misuwur sing ditemokake ing wiji wijen, salah siji saka rong sumber lignan paling dhuwur ing diet manungsa (sing liyane yaiku rami). Sesamin disedhiyakake minangka suplemen nutrisi sing menehi efek antioksidan lan antiinflamasi (yen nuduhake sifat kesehatane) utawa bisa uga dadi modulator reseptor estrogen lan pembakar lemak (yen nargetake atlit utawa wong sing pengin ilang bobot).

 

2. Wêdakakêna Sesamin 607-80-7 Katrangan Umum

Wêdakakêna Sesamin minangka bahan baku Sesamin, nomer CAS yaiku 607-80-7, bubuk sesamin minangka bahan utama kanggo nggawe suplemen sesamin.

Sesamin minangka larut bubuk putih ing pelarut organik, kayata metanol, etanol lan DMSO. Wêdakakêna sesamin uga nduweni sipat antibakteri, antivirus, anti-inflamasi lan antioksidan. Umume digunakake ing suplemen kanggo ngatur lemak getih lan tekanan getih lan ningkatake kesehatan ati. Uga bisa digunakake ing obat-obatan.

Sesamin nyandhet konversi DGLA dadi asam arachidonic, lan akibate nyuda pembentukan prostaglandin seri 2 proinflamasi. Sesamin bisa nyuda tingkat kolesterol, nalika nambah tingkat lipoprotein (HDL aka "kolesterol apik"), sesamin bisa dadi anti-inflamasi masalah kulit: sesamin bisa nyandhet tuwuhing sel SC (kanker kulit) sel. Bisa nglindhungi kulit saka sinar UV.

Sesamin bubuk CAS 607-80-7 informasi dhasar:

jeneng Bubuk sesamin
CAS 607-80-7
Kemurnian 50%, 98%
Jeneng kimia Sesamin
Liyane Fagarol; Fsesamin; SezaMin; SESAMIN; d-Sesamin; NSC 36403; L-Sesamin; WijenP.E.; SESAMIN (P); Sesamin
Formula molekul C20H18O6
Bobot molekul 354.35
Titik lebur 121.0 nganti 125.0 ° C
InChI Key PEYUIKBAABKQKQ-AFHBHXEDSA-N
Formulir Solid
katon Bubuk Coklat Kuning utawa Putih Cahya
Separuh Urip kurang saka jam 6
kelarutan DMSO: 10 mg / mL
kawontenan Storage -20 ° C
aplikasi Sesamin minangka inhibitor non-kompetitif saka Δ5-desaturase
Dokumen Tes kasedhiya
Gambar bubuk sesamin Wêdakakêna Sesamin 607-80-7 - warta01

 

3. Sesamin bubuk 607-80-7 Sajarah

Wêdakakêna sesamin minangka lignan sing diisolasi saka kulit tanduran Fagara lan saka lenga wijen. Wis digunakake minangka tambahan dietary lemak-abang, sanajan ora sinau kontrol ing aplikasi iki wis dileksanakake. Metabolit utama yaiku enterolactone, sing nduweni setengah umur eliminasi kurang saka 6 jam. Sesamin lan sesamolin minangka komponen cilik saka lenga wijen, kanthi rata-rata mung 0.14% saka lenga kanthi massa.

 

4. Kepriye cara kerjane Sesamin?

Sesamin duwe sawetara mekanisme, lan nalika ndeleng sacara holistik bisa disimpulake minangka modifier metabolisme asam lemak. Katon nyandhet enzim sing dikenal minangka delta-5-desaturase (Δ5-desaturase) yaiku enzim pembatas tingkat ing metabolisme asam lemak; nyandhet enzim iki nyebabake tingkat asam eicosapentaenoic sing luwih murah (EPA, salah siji saka loro asam lemak minyak iwak) uga asam arakidonat, lan mekanisme iki katon relevan sawise konsumsi lisan. Mekanisme utama liyane yaiku nyandhet proses sing dikenal minangka Tocopherol-ω-hydroxylation, yaiku langkah pembatasan tingkat ing metabolisme Vitamin E; kanthi nyandhet enzim iki, sesamin nyebabake paningkatan relatif saka vitamin E ing awak nanging utamané saka subset gamma (γ-tokoferol lan γ-tokotrienol) lan mekanisme iki uga wis dikonfirmasi aktif sawise ingestion lisan.

Ana sawetara mekanisme liyane sing katon janjeni (proteksi marang Penyakit Parkinson uga promosi massa balung) nanging umume mekanisme kalebu modulasi reseptor estrogen, pembakaran lemak saka ati, lan aktivasi unsur respon antioksidan (ARE) ora dikonfirmasi ing manungsa lan duwe alasan kanggo curiga yen ora kedadeyan; iki kalebu salah siji konsentrasi sing dhuwur banget kanggo prakara kanggo tambahan lisan, utawa ing cilik saka kobong lemak iku proses sing misale jek dadi eksklusif kanggo clurut.

Pungkasane, sesamin nduweni peran sing cukup menarik amarga nduweni potensi kanggo nambah metabolisme γ-tokoferol lan γ-tokotrienol kanthi nyegah degradasi; nambah tingkat vitamin E vitamers iki duwe akeh keuntungan terapeutik ing lan dhewe, lan amarga padha cukup larang kanggo tuku minangka tambahan, sesamin bisa dadi workaround mirah utawa soko digunakake kanggo 'motong' vitamin E.

Summary: Sesamin bubuk 607-80-7 Mekanisme Tindakan

1) Sesamin duweni pengaruh kanggo nambah profil lipid.

2) Fungsi normalake tekanan getih.

3) Bisa digunakake kanggo mundhut bobot.

4) Bisa nambah produksi keton.

5) Uga nduweni fungsi anti-inflamasi.Sesamin duweni efek ing antivirus, fungisida, antioksidan, sinergis insektisida.

6) Bisa uga digunakake kanggo perawatan bronchitis.

7) Nduwe fungsi nyegah virus influenza, virus Sendai lan Mycobacterium tuberculosis.

 

5. Apa paedahe njupuk sesamin?

Kanthi aplikasi bubuk sesamin sing tambah akeh, wong bisa takon "Apa gunane sesamin?" "Apa gunane Sesamin?" Ing kene kita ngringkes 6 manfaat sesamin ing ngisor iki:

 

1) Efek Sesamin ing hipertensi

Sawetara studi in vitro lan in vivo nggambarake efek antihipertensi saka sesamin.

Mekanisme tumindak kasebut ana hubungane karo inhibisi sesamin saka ekspresi isoforms oksidase nicotinamide adenine dinucleotide phosphate (NADPH) NOX2 lan NOX4, lan isi malondialdehida (MDA) lan nambah kapasitas antioksidan total (T-AOC). Efek anti-hipertensi saka sesamin uga kacathet ing panliten nggunakake model tikus hipertensi renovaskular loro, siji klip. Asil nggambarake nyuda tekanan getih sistolik sawise 4 minggu administrasi sesamin

Wêdakakêna Sesamin 607-80-7 - warta02

 

Saliyane nggunakake suplemen, mangan diet sehat kanthi kurang uyah, aktif sacara fisik, njaga bobote sehat, lan mbatesi jumlah asupan alkohol minangka sawetara owah-owahan gaya urip sing bisa mbantu ngontrol tekanan darah tinggi.

 

2) Efek Sesamin ing aterosklerosis

Atherosclerosis minangka penyakit inflamasi kronis sing utamane didorong dening akumulasi lipoprotein kapadhetan rendah (LDL) -kolesterol lan partikel lipoprotein, diikuti proses inflamasi aktif ing wilayah tartamtu aliran non laminar sing kaganggu ing titik cabang ing arteri. Faktor risiko sing paling umum yaiku diet dhuwur lemak jenuh, hiperkolesterolemia, hipertensi, ngrokok, diabetes mellitus, umur, jinis kelamin lanang, obesitas, lan gaya urip sing ora aktif.

Pasinaon nuduhake yen introduksi sesamin ing diet bisa nyuda risiko ngembangake lesi aterosklerosis.

 

3) Efek Sesamin ing trombosis

Pecah lesi aterosklerotik minangka pemicu utama pangembangan trombosis arteri (Mackman, 2008). Trombosis arteri utamane amarga agregasi platelet. Nalika lesi aterosklerotik pecah, trombosit direkrut menyang wilayah kasebut liwat interaksi reseptor permukaan sel platelet karo kolagen lan faktor von Willebrand.

Efek sesamin ing trombogenesis wis diteliti, utamane amarga sifat antioksidan. Pasinaon nuduhake yen administrasi sesamin piyambak utawa ing kombinasi karo vitamin E katoné nyebabake efek anti-trombotik. Efek anti-trombotik saka sesamin ora diselidiki sacara ekstensif. Nanging, temuan sing dilaporake nuduhake peran sesamin kanggo nyuda risiko pembentukan trombus.

 

4) Efek Sesamin ing diabetes

Diabetes mellitus minangka salah sawijining panyebab pati sing paling penting ing saindenging jagad, kanthi tingkat kematian sekitar 1.6 yuta individu ing saindenging jagad, lan dianggep minangka faktor risiko paling dhuwur nomer telu kanggo kematian prematur global amarga hiperglikemia lan stres oksidatif lan inflamasi sing disebabake dening hiperglikemik.

Sesamin wis ditampilake nduweni efek antioksidan lan anti-inflamasi. Mula, efek kasebut wis diteliti ing diabetes mellitus lan komplikasi sing ana gandhengane. Perawatan tikus diabetes spontan (KK-Ay) kanthi sesamin nyuda glukosa plasma puasa, insulin, trigliserida, kolesterol, asam lemak bebas, konten MDA, lan protein plasma glikosilasi. Salajengipun, nambah kapasitas naleni insulin menyang membran plasma mentah ati, saéngga nambah resistensi insulin.

 

5) Efek Sesamin ing obesitas

Miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) ing 2017-2018, 42.4% saka populasi Amerika Serikat lemu, iki biasane amarga gaya urip sing ora aktif, lan konsumsi panganan sing dhuwur lemak. Wiji wijen lan lenga uga sesamin nduweni sipat antioksidan. Mulane, efek ing obesitas wis diteliti.

Pasinaon nuduhake yen sesamin ora mung nambah aktivitas enzim lipolitik, nanging uga nyuda aktivitas enzim lipogenik, kayata sintase asam lemak (FAS), kanthi ngurangi ekspresi gen unsur sterol bing protein-1. Sesamin uga tumindak minangka antagonis kanggo reseptor X ati (LXRα) lan reseptor X meteng (PXR) ameliorating lipogenesis hepatik sing diakibatake obat lan duweni potensi nulung ing perawatan penyakit ati lemak non alkohol (NAFLD). Iki nyegah lipogenesis hepatik sebagian liwat aktivasi adenosin monophosphate-activated protein kinase (AMPK) lan inhibisi ekspresi SREBP-1c.

Ana akeh keuntungan kanggo ngonsumsi sesamin nalika diet. Wis kabukten nambah kemampuan awak kanggo ngobong lemak nalika nyuda kapasitas panyimpenan lemak awak. Kajaba iku, mbantu njaga massa otot tanpa lemak. Iki migunani banget nalika diet, amarga diet sing diwatesi bisa ngilangi massa otot kanggo digunakake minangka bahan bakar ing awak.

 

6) efek Sesamin ing anti-natoni

Dikenal manawa inflamasi minangka proses biologis utama sing melu pangembangan CVD lan faktor risiko. Sawetara studi wis nuduhake peran anti-inflamasi sesamin ing macem-macem kondisi inflamasi.

Summary: sifat anti-hipertensi, anti-aterogenik, anti-trombotik, anti-diabetes, anti-obesitas saka sesamin bisa disebabake, paling ora sebagean, kanggo efek anti-inflamasi lan kemampuan kanggo ngatur status inflamasi.

 

6. Wêdakakêna sesamin 607-80-7 Riset liyane

Manfaat kesehatan bubuk sesamin.

1) Wêdakakêna ekstrak wijen ireng bisa nyepetake fungsi metabolisme awak.

2) Wêdakakêna ekstrak wijen ireng sugih ing wesi lan vitamin E, sing nduweni peran penting kanggo nyegah anemia, aktivasi sel otak lan ngilangi kolesterol pembuluh darah.

3) Isine asam lemak ora jenuh, saengga bisa ningkatake umur dawa.

4) Wêdakakêna ekstrak wiji wijen ireng digunakake ing industri pangan lan kesehatan.

 

7. Pira Sesamin sing kudu diombe? Sesamin dosis

Ana studi manungsa sing winates ing sesamin, nanging katon yen ingestion lisan watara 100-150mg sesamin cukup kanggo ngunggahake toko sesamin jasmani menyang tingkat sing bisa ngreksa Vitamin E ing awak; efek antioxidative ora langsung iki bisa dadi alesan paling praktis kanggo nambah sesamin.

Yen nggunakake wiji wijen kanggo njupuk sesamin, pasinaon manungsa wis nggunakake 50-75g wiji wijen kanthi sukses lan studi tikus cenderung nggunakake 100 kali lipat dosis oral saka wiji wijen relatif marang sesamin (sing bakal nggawe dosis sing kasebut ing ndhuwur 100). - 150mg minimal dadi 10-15g wijen)

 

8. Apa efek samping saka Sesamin?

Manfaat sesamin bisa dipikolehi liwat konsumsi minyak wijen lan produk liyane sing digawe saka wiji wijen. Senyawa kasebut ditemokake ing wiji wijen ireng lan wiji wijen putih. Bisa uga dijupuk ing bentuk pil minangka suplemen diet.

Nalika ana sawetara kontradiksi entheng babagan keuntungan lan kaluwihan, sawetara efek samping utawa efek negatif saka sesamin wis kacathet ing studi ilmiah. Siji-sijine kekurangan sing dianggep yaiku jumlah sing cukup dhuwur bisa uga dibutuhake supaya bisa entuk manfaat kesehatan. Reaksi alergi kanggo senyawa uga wis kacarita, nanging dianggep langka.

Adhedhasar katrangan ing ndhuwur, kita duwe pemahaman sing komprehensif babagan sesamin. Nanging sampeyan uga pengin ngerti luwih lengkap babagan sesamin, ing ngisor iki sawetara pitakonan sing kerep ditakoni babagan sesamin:

 

9. Ekstrak sesamin saka apa?

Sesamin minangka bahan kesehatan sing diekstrak saka wijen, sing mung ngemot kurang saka 1% wiji wijen. Sesamin katon nyandhet metabolisme vitamin E, sing nyebabake paningkatan relatif ing tingkat sirkulasi γ-tocopherol lan γ-tocotrienol; iku nuduhake paling janji ing augmenting khasiat vitamin E tambahan.

 

10. Apa lenga wijen ngandhut sesamin?

Ya, lenga wijen ngemot sesamol kanthi jumlah cilik uga ∼0.3% sesamolin, glikosida sesamol sing bisa dipikolehi kanthi hidrolisis. Kajaba iku, ana 0.5-1.0% sesamin.

FAQ liyane babagan bubuk Sesamin sing sampeyan minati:

Wêdakakêna Sesamin 607-80-7 - warta03

 

11. Kapan aku kudu njupuk suplemen Sesamin?

Bahan utama suplemen Sesamin yaiku bubuk sesamin, suplemen sesamin paling apik dianggep minangka panganan kesehatan. Ing tembung liyane, ora perlu kanggo njupuk ing jinis tartamtu saka dina kaya obat. Sing paling penting yaiku njupuk kanthi konsisten! Dadi mangga golek wektu sing pas sing cocog karo gaya urip sampeyan.

 

12. Pira sesamin kanggo ngobong lemak?

Sesamin bisa uga minangka salah sawijining bahan bakar sing durung dirungokake, nggebug lemak awak saka loro-lorone persamaan karo sesamin bisa nyebabake mundhut lemak sing luwih cepet. Dosis: Njupuk 500-1,000 mg sesamin 2-3 kaping dina karo panganan.

 

13. Seamin Vs Seame wiji: Apa sesamin ing wiji wijen?

Ya, wiji wijen sugih ing fitokimia sing diarani lignan, yaiku senyawa metilen dioksifenil. Akeh sifat obat saka lenga wijen mentah amarga anané 0.5–1.1 % sesamin, 0.2–0.6 % sesamolin lan jumlah sesamol.

 

14. Apa sing diarani lignan wijen?

Wiji wijen minangka salah siji saka rong sumber pangan paling apik saka lignans. Lignans minangka kategori polifenol, lan kaya polifenol liyane umume diterangake minangka antioksidan. Lignans dimetabolisme dening mikroflora usus. Sajrone proses iki, lignan lan mikroflora usus diganti. Minangka aturan umum, lignan mbentuk populasi mikrobiota usus, lan minangka asil, bisa mengaruhi sumbu usus-otak. Wiji wijen uga minangka sumber tokoferol lan tokotrienol, kelas senyawa kanthi aktivitas vitamin E. Lignan wijen, kanthi individu lan kombinasi, mengaruhi sawetara fungsi biologis. Nalika wiji wijen duwe sekitar 16 lignan sing beda-beda, sing paling akeh diteliti yaiku sesamin. Ing pasinaon kewan, sesamin wis neuroprotective lan ndhukung molekul kaya BDNF, kang melu ing repair sistem syaraf lan wutah. Iki uga nglawan owah-owahan prilaku sing disebabake stres, duwe pengaruh positif kanggo kesehatan jantung lan ati, lan ndhukung fungsi tuwa sing sehat. Sawetara temuan kasebut wis ditiru ing pasinaon manungsa.

 

15. Apa tanduran lignan?

Lignan tanduran minangka senyawa diphenolic sing asale saka tanduran sing kalebu klompok fitoestrogen sing strukture padha karo 17-estradiol. Sawise ditelan, lignan tanduran dimetabolisme dadi enterolignans enterodiol (END) lan enterolactone (ENL) dening bakteri kolon sadurunge diserap.

 

16. Apa isi wijen?

Wiji wijen dhuwur ing protein, vitamin B1, serat pangan uga sumber fosfor, wesi, magnesium kalsium, mangan, tembaga lan seng. Saliyane nutrisi penting kasebut, wiji wijen ngemot rong zat unik, sesamin lan sesamolin.

Konstituen Komposisi %
Moisture 6-7
Protein 20-28
Oil 48-55
Sugars 14-16
Isi serat 6-8
Minerals 5-7

17. Wijen lan Wijen : Pira biji wijen sing kudu dipangan saben dina?

Mangan 1 sendok teh wiji wijen mentah utawa panggang saben dina. Utawa, sampeyan uga bisa nambah wiji wijen ing salad miturut rasa sampeyan.

 

18. Apa sing kedadeyan yen sampeyan mangan wijen akeh banget?

Yen wiji wijen ora dikonsumsi ing watesan, bisa nyebabake tingkat glukosa getih mudhun ing ngisor normal. Konsumsi wijen sing berlebihan bisa nyuda tekanan getih nganti tingkat sing mbebayani. Serat saka wiji wijen bisa mbentuk lapisan ing apendiks, nyebabake kembung lan nyeri.

 

19. Apa efek samping saka wiji wijen? Apa wiji wijen bisa nyebabake masalah?

Salah sawijining aspek sing paling penting ing diet sehat yaiku moderasi panganan sing dikonsumsi, lan wiji wijen ora ana sing istiméwa. Sanadyan mupangat saka wiji wijen akeh, efek sampinge uga kudu digatekake kanggo wong-wong sing ngrancang nggawe iki minangka bagean saka diet.

1). Ngurangi Tingkat Gula Darah

2). Tingkat Tekanan Darah

3). Bisa Nimbulake Apendisitis

4). Anafilaksis

5). Gain Bobot Ora Sehat

Wiji wijen kudu ditindakake kanthi ati-ati, lan disaranake supaya wong sing lara asam urat kudu nyingkiri kanthi lengkap, amarga wiji wijen ngemot senyawa alami sing diarani oxalates, sing mbantu nambah gejala asam urat.

Penyakit Wilson minangka kelainan sing diwarisake ing ngendi tembaga akumulasi ing macem-macem organ awak, sing kadhangkala bisa nyebabake fatal. Mangkono, amarga kandungan tembaga sing dhuwur saka wiji wijen, dianjurake supaya ora mangan kanthi lengkap yen sampeyan nandhang penyakit Wilson.

 

20. Apa wiji wijen bisa nambah bobot?

Wiji wijen utawa til dikenal minangka sumber protein sing apik banget, sing mbantu ningkatake tingkat metabolisme lan nyegah keluwen, saéngga ngindhari konsumsi kalori sing berlebihan lan mbantu nyuda bobot awak. Nyatane, panganan sing sugih serat bisa mbantu ngilangi lemak nanging njaga otot.

Summary: Saliyane Sesamin lan Sesame, ana sawetara bahan populer liyane sing apik kanggo mundhut bobot sing sampeyan durung tau krungu, Alpha-lipoic Acid (ALA), oleoylethanolamide (OEA), ayo dideleng apa iku.

 

21. Apa iku Alpha-lipoic Acid (ALA)

Asam alfa-lipoat utawa ALA minangka senyawa alami sing digawe ing awak. Iki dadi fungsi penting ing level seluler, kayata produksi energi. Anggere sampeyan sehat, awak bisa ngasilake kabeh ALA sing dibutuhake kanggo tujuan kasebut. Sanajan kasunyatane, saiki wis ana akeh minat nggunakake suplemen ALA. Penasihat ALA nggawe pratelan sing kalebu efek sing migunani kanggo ngrawat kahanan kayata diabetes lan HIV nganti nambah bobot awak.

 

Alpha-lipoic acid(ALA) informasi basa bubuk

jeneng Bubuk Asam Alpha-lipoik
CAS 1077-28-7
Kemurnian 98%
Jeneng kimia (+/-) - Asam 1,2-Dithiolane-3-pentanoic; (+/-) - Asam 1,2-Dithiolane-3-valeric; (+/-) - Asam Alpha-lipoic / asam Thioctic; (RS) -α-Lipoic Asam
Liyane Asam DL-Alfa-lipoik / asam Thioctic; Liposan; Lipothion; NSC 628502; NSC 90788; Protogen A; Thioctsan; Tioctacid;
Formula molekul C8H14O2S2
Bobot molekul 206.318 g / mol
Titik lebur 60-62 ° C
InChI Key AGBQKNBQESQNJD-UHFFFAOYSA-N
Formulir Solid
katon Cahya Kuning nganti Kuning
Separuh Urip 30 menit nganti 1 jam
kelarutan Larut ing Chloroform (Rada), DMSO (Rada), Methanol (Rada)
kawontenan Storage Garing, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun).
aplikasi Stimulator lemak-metabolisme.

 

22. Panganan apa sing dhuwur ing asam alfa-lipoat (ALA)?

Asam alpha-lipoic (ALA) minangka antioksidan sing digawe kanthi alami ing awak lan uga ditemokake ing panganan. Iki digunakake kanggo ngrusak karbohidrat lan nggawe energi.

Asam alfa-lipoat (ALA) bisa dipangan ing panganan, kayata daging abang, wortel, bit, bayem, brokoli, lan kentang. Uga kasedhiya ing tambahan. Amarga asam alfa-lipoat katon kaya antioksidan, bisa menehi proteksi marang otak lan uga bisa mbantu penyakit ati tartamtu.

 

23. Apa gunane asam alpha-lipoic?

Asam alfa-lipoic nduweni sifat antioksidan sing kuat, sing bisa nyuda inflamasi lan penuaan kulit, ningkatake fungsi saraf sing sehat, nyuda faktor risiko penyakit jantung, lan nyuda perkembangan gangguan memori.

 

24. Asam alpha-lipoic kanggo bobot awak

Riset wis nuduhake yen asam alpha-lipoic bisa mengaruhi bobot awak kanthi pirang-pirang cara.

Pasinaon kewan nuduhake manawa bisa nyuda aktivitas enzim AMP-activated protein kinase (AMPK), sing ana ing hipotalamus otak.

Nalika AMPK luwih aktif, bisa nambah rasa keluwen.

Ing sisih liya, nyuda kegiatan AMPK bisa nambah jumlah kalori sing diobong awak nalika istirahat. Mangkono, kewan sing njupuk asam alpha-lipoic ngobong kalori luwih akeh.

Nanging, panaliten manungsa nuduhake yen asam alpha-lipoic mung nyebabake bobot awak.

Analisis saka 12 studi nemokake yen wong sing njupuk suplemen asam alpha-lipoic mundhut rata-rata 1.52 kilogram (0.69 kg) luwih akeh tinimbang sing njupuk plasebo sajrone rata-rata 14 minggu.

Ing analisis sing padha, asam alpha-lipoic ora mengaruhi circumference pinggul.

Analisis liyane saka 12 studi nemokake yen wong sing njupuk asam alpha-lipoic mundhut rata-rata 2.8 kilogram (1.27 kg) luwih akeh tinimbang sing njupuk plasebo sajrone rata-rata 23 minggu.

Ing cendhak, misale jek sing asam alpha-lipoic mung duwe efek cilik ing bobot mundhut ing manungsa.

 

25. Apa wektu paling apik kanggo njupuk asam alpha-lipoic? Dosis asam alpha lipoic (ALA)?

Wektu paling apik kanggo njupuk asam alpha lipoic yaiku ing weteng kosong, luwih becik sadurunge dina. Iki menehi awak kesempatan kanggo nggarap antioksidan liwat sistem nalika paling efektif. Dosis rata-rata asam Alpha-lipoic yaiku 300 nganti 600 mg saben dina, sanajan 1,200 mg saben dina digunakake ing sawetara studi klinis.

 

26. Sapa sing ora kudu njupuk asam alpha-lipoic (ALA)?

Aja njupuk asam alpha-lipoic tanpa saran medis yen sampeyan nggunakake salah sawijining obat ing ngisor iki: insulin utawa obat diabetes lisan; obatan kanggo nambani toroida kurang aktif, kayata levothyroxine (Synthroid) lan liya-liyane; utawa. obat kanker (kemoterapi).

 

27. Apa Oleoylethanolamide (OEA)?

Oleoylethanolamide (OEA) minangka lipid sing disintesis sacara alami dening usus. Anane OEA luwih dhuwur ing wayah awan nalika awak kebak panganan lan mudhun ing wayah wengi nalika keluwen.

Efek Oleoylethanolamide (OEA) pisanan diteliti amarga padha karo bahan kimia liyane, cannabinoid sing dikenal minangka anandamide. Cannabinoids ana hubungane karo, sampeyan bisa ngira, tanduran ganja, lan anandamides sing ana ing tanduran (lan mariyuana) bisa nambah kepinginan wong kanggo cemilan kanthi nimbulake respon pakan. Senajan Oleoylethanolamide (OEA) nduweni struktur kimia sing padha karo anandamide, efek ing mangan lan manajemen bobot beda.

Oleoylethanolamide (OEA) wêdakakêna informasi dhasar

jeneng Oleoylethanolamide (OEA)
CAS 111-58-0
Kemurnian 85%, 98%
Jeneng kimia N-Oleoylethanolamide
Liyane N-Oleoylethanolamine, N- (Hydroxyethyl) oleamide, N- (cis-9-Octadecenoyl) etanolamine, OEA
Formula molekul C20H39NO2
Bobot molekul 1900 / 11 / 20
Titik lebur 59-60 ° C (138-140 ° F; 332-333 K)
InChI Key BOWVQLFMWHZBEF-KTKRTIGZSA-N
Formulir Ngalangi
katon Solid putih
Separuh Urip /
kelarutan H2O: <0.1 mg / mL (ora larut); DMSO: 20.83 mg / mL (63.99 mM; Butuh ultrasonik
kawontenan Storage -20 ° C
aplikasi N-Oleoylethanolamine wis digunakake kanggo nyinaoni efeke ing peptida kaya glukosa (GLP) -1RA-mediasi anorektik lan bobot mundhut bobot.

 

28. Kepiye cara kerja Oleoylethanolamide (OEA)? Kepiye OEA ngontrol napsu?

OEA dianggo kanggo ngaktifake soko disebut PPAR lan bebarengan ramps munggah lemak-kobong lan nyuda panyimpenan lemak. Nalika mangan, tingkat Oleoylethanolamide (OEA) mundhak lan napsumu suda nalika saraf sensori sing nyambung menyang otak ngandhani yen sampeyan wis kebak. Ana akeh panaliten sing mbuktekake efek kasebut.

 

29. Oleoylethanolamide (OEA) lan mundhut bobot

Obesitas minangka pandemi, penyakit gateway sing wis berkembang ing masyarakat modern, sedentary, lan mangan kalori dhuwur. Yen ora dicenthang, obesitas lan penyakit sing gegandhengan karo obesitas bakal terus nyerang generasi sing bakal teka kanthi beban abot ing ekonomi, sistem kesehatan, lan kualitas urip milyaran. Ana kabutuhan penting kanggo njlentrehake mekanisme lan terapi fisiologis dhasar sing ngatasi krisis perawatan kesehatan global iki. Oleoylethanolamide (OEA) minangka lipid kaya endokannabinoid sing nyebabake hypophagia lan nyuda massa lemak ing tikus. Kanggo luwih saka sepuluh taun, PPAR-α wis dadi mediator sing paling akeh ditampa saka tumindak hypophagic OEA liwat menehi tandha menyang pusat otak homeostatik. Bukti anyar nuduhake manawa OEA uga bisa nyuda asupan panganan liwat efek dopamin lan sinyal endokannabinoid ing pusat otak hedonik. Sinau winates babagan suplemen OEA ing manungsa wis nyedhiyakake sawetara wawasan sing nyengkuyung babagan terapi bobot awak adhedhasar OEA, nanging investigasi sing luwih lengkap lan dikontrol dibutuhake. Minangka hubungan potensial antarane aturan homeostatik lan hedonik saka asupan panganan, Oleoylethanolamide (OEA) minangka titik wiwitan sing paling apik kanggo pangembangan terapi obesitas sing luwih efektif.

 

30. Where tuku bubuk bobot mundhut?

Wisepowder minangka pabrikan langsung, nawakake macem-macem bubuk mentah kalebu: Antiaging, nootropics, suplemen, kontrol napsu ...

Wisepowder minangka perusahaan sing kondhang lan misuwur kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri panganan Cina. Lan, saiki, kabeh produksi bahan duwe sistem manajemen kontrol kualitas standar sing ketat miturut peraturan GMP. WISEPOWDER nyedhiyakake produk sing paling apik. Lan, salah sawijining tim sing kerja sama karo para lokal ing AS bakal nyedhiyakake layanan sing gegandhengan karo para klien ing saindenging jagad.

Wisepowder nyiyapake pusat laboratorium sing dilengkapi instrumen canggih saka Jerman, Jepang lan AS kanggo nganalisa lan sintesis konten bahan aktif sing njamin Wisepowder ngontrol kabeh tahapan proses manufaktur.

Minangka produsen bubuk mentah Sesamin, Alpha-lipoic Acid (ALA), oleoylethanolamide (OEA), nyedhiyakake bahan kualitas paling apik kanggo panggunaan suplemen / kapsul / tablet bobot awak.

 

Bubuk sesamin 607-80-7 Referensi

  1. Akimoto, K., et al., 1993. Efek proteksi sesamin tumrap kerusakan ati sing disebabake dening alkohol utawa tetrachloride karbon ing tikus. Sejarah nutrisi & metabolisme. 37 (4): 218-24. PMID: 8215239
  2. Kamal-Eldin A; Moazzami A; Washi S (Januari 2011). "Lignan wiji wijen: modulator fisiologis kuat lan bahan sing bisa digunakake kanggo panganan lan nutrisi fungsional". Pat Pat Nutr Agric Anyar. 3 (1): 17–
  3. Peñalvo JL; Heinonen SM; Aura AM; Adlercreutz H (Mei 2005). "Sesamin panganan diowahi dadi enterolactone ing manungsa". J. Nutr. 135 (5): 1056-1062.