Products

Bahan Baku Spermin

Spermin minangka poliamina biogenik sing asale saka spermidine sing ditemokake minangka polikasi ing kabeh nilai pH. Ditemokake ing macem-macem jaringan lan organisme, asring tumindak minangka faktor pertumbuhan penting ing sawetara spesies bakteri. Spermin digandhengake karo asam nukleat, utamane ing virus, lan dianggep bisa nyetabilake struktur heliks.

Bahan baku sperma kalebu basa bebas spermine CAS 71-44-3 lan bubuk spermine tetrahyddrochloride CAS 306-67-2.

Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyuplai bahan baku basa bebas spermine lan bubuk tetrahyddrochloride spermine. Kabeh produksi bubuk spermine ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

sperma Informasi Dasar Kimia

jeneng Spermine, tetrahidroklorida sperma
CAS 71-44-3, 306-67-2
Kemurnian 98%
Jeneng kimia N1,N4-Bis(3-aminopropil)butana-1,4-diamine

N, N'-bis(3-aminopropil)-1,4-butanediamine

Liyane Diaminopropiltetramethylenediamine

N,N'-Bis(3-aminopropil)butana-1,4-diamine

spermidin 3HCl

sperma

Formula molekul C10H26N4
Bobot molekul 202.34
Titik Boling /
InChI Key PFNFFQXMRSDOHW-UHFFFAOYSA-N
Formulir cair, bubuk
katon cair, bubuk
Separuh Urip /
kelarutan larut ing banyu (50 mg / ml), ngasilake solusi sing cetha, ora ana warna nganti kuning cahya.
kawontenan Storage Simpen ing 2-8 °C. Solusi basa bebas sperma yaiku

gampang dioksidasi. Solusi paling stabil yen disiapake

ing banyu degassed lan disimpen ing aliquots beku, ing

argon utawa gas nitrogen.

aplikasi antioksidan sperma
Dokumen Tes kasedhiya

 

Bahan Baku sperma 71-44-3 Gambaran Umum

Spermin minangka poliamina endogen sing ngemot pirang-pirang gugus amino. Wis ditemokake nduweni peran penting ing metabolisme seluler ing kabeh sel eukariotik. Uga bisa ngembun DNA ing sperma amarga muatan positif ing kondisi fisiologis. Amarga spermine minangka molekul endogen sing akeh ana ing lingkungan biologi, samesthine spermine bakal duwe biokompatibilitas sing luwih apik tinimbang molekul kationik sintetik liyane.

Bahan baku sperma kalebu basa bebas spermine CAS 71-44-3 lan bubuk spermine tetrahyddrochloride CAS 306-67-2. Basa bebas sperma minangka wujud cair, spermine tetrahyddrochloride minangka bentuk bubuk mentah.

 

Bahan Baku sperma 71-44-3 Sajarah

Antonie van Leeuwenhoek pisanan njlèntrèhaké kristal fosfat spermine ing semen manungsa ing taun 1678. Jeneng spermin pisanan digunakake dening kimiawan Jerman Ladenburg lan Abel ing taun 1888, lan struktur spermine sing bener durung rampung nganti taun 1926, bebarengan ing Inggris (dening Dudley). , Rosenheim, lan Starling) lan Jerman (dening Wrede et al.).Spermin minangka bahan kimia sing utamané tanggung jawab kanggo bau karakteristik mani.

 

Bahan Baku Spermin 71-44-3 Mekanisme Tumindak

Spermine asalé saka spermidine dening spermine synthase. Spermin minangka poliamina, kation organik cilik sing pancen dibutuhake kanggo pertumbuhan sel eukariotik. Spermin, biasane ditemokake ing konsentrasi milimolar ing inti. Spermine langsung tumindak minangka pemulung radikal bebas, lan mbentuk macem-macem aditif sing nyegah karusakan oksidatif DNA. Kerusakan oksidatif DNA dening spesies oksigen reaktif minangka masalah sing terus-terusan sing kudu dijaga sel supaya bisa urip. Mula, spermine minangka senyawa intrasel alami utama sing bisa nglindhungi DNA saka serangan radikal bebas. Spermin uga melu regulasi ekspresi gen, stabilisasi kromatin, lan nyegah fragmentasi DNA sing dimediasi endonuklease.

 

Bahan Baku sperma 71-44-3 Aplikasi

Spermin minangka poliamina endogen sing ngemot pirang-pirang gugus amino. Wis ditemokake nduweni peran penting ing metabolisme seluler ing kabeh sel eukariotik. Uga bisa ngembun DNA ing sperma amarga muatan positif ing kondisi fisiologis.

Spermin umume digunakake ing biologi molekular lan riset biokimia. Karakter polycationic spermine ing solusi ngidini kanggo nggunakake ing udan DNA saka> 100 pasangan basa dawa saka buffer banyu uyah kurang, lan kanggo isolasi DNA saka gel lapangan pulsa.Spermin uga wis digunakke ing isolasi kromosom lan ing. agregasi kromatin. Bisa digunakake minangka a

blok bangunan kanggo nyiapake agen transfer gen.Kompleksasi spermine karo DNA kanggo mbentuk partikel kanthi diameter <100 nm wis diteliti. Spermin wis digunakake ing kristalisasi DNA.

 

Spermine Vs Spermidine

Spermine ora padha karo spermidine. Spermin dibentuk liwat penambahan gugus aminopropil menyang spermidine dening spermine synthase. Spermin nduweni sifat dhasar banget, lan ing larutan banyu ing pH fisiologis, kabeh gugus amino bakal diisi kanthi positif.

Sumber spermidine diet sing apik yaiku keju, jamur, produk soya, kacang-kacangan, jagung, lan biji-bijian. Spermidine akeh banget ing diet Mediterania. Kanggo mbandhingake: Isi spermidine ing plasma mani manungsa beda-beda antarane kira-kira. 15 lan 50 mg/L (rata-rata 31 mg/L).

 

Panganan apa sing ngemot spermidine?

Spermidine ditemokake ing mrico ijo seger, kuman gandum, kembang kol, brokoli, jamur, lan macem-macem keju. Jumlah sing luwih dhuwur ditemokake ing produk kedelai kayata natto, jamur shitake, gandum amaranth lan durian.

 

Ngendi spermine ditemokake?

Spermin minangka poliamina, kation organik cilik sing pancen dibutuhake kanggo pertumbuhan sel eukariotik. Spermin, biasane ditemokake ing konsentrasi milimolar ing inti. Spermine langsung tumindak minangka pemulung radikal bebas, lan mbentuk macem-macem aditif sing nyegah karusakan oksidatif DNA.

 

Bahan Baku sperma 71-44-3 Referensi

  1. Dudley, H. W; Rosenheim, O; Starling, W. W (1926). "Konstitusi Kimia Spermin: Struktur lan Sintesis". Jurnal Biokimia. 20 (5): 1082–1094. doi: 10.1042/bj0201082. PMC 1251823. PMID 16743746.
  2. Xie, X., et al., Coiled-coil packing in spermineinduced tropomiosin crystals. Sinau komparatif saka telung wujud. J. Mol. Biol., 236(4), 1212-1226 (1994).
  3. Wrede, F (2009). "Ueber die aus dem menschlichen Sperma isolierte Base Spermin". Deutsche Medizinische Wochenschrift. 51: 24. doi: 10.1055/s-0028-1136345
  4. Lewenhoeck, D. A (1677). "Observationes D. Anthonii Lewenhoeck, De Natis E Semine Genitali Animalculis". Transaksi filosofis saka Royal Society of London. 12 (133–142): 1040–1046. Kode Bib: 1677RSPT…12.1040A. doi: 10.1098/rstl.1677.0068.