Products

Tianeptine wêdakakêna (66981-73-5)

Tianeptine, senyawa tricyclic, minangka fasilitator selektif 5-HT (serotonin; sc-201146) nggunakake vitro lan vivo. Kajaba iku, Tianeptine dilaporake tumindak minangka inhibitor pengambilan dopamin lan padha karo amineptine. Tianeptine ora duwe efek sing nyathet ing pengambilan monoamine. Ing panaliten sing nggunakake sinaptosom sing diresiki saka otak tikus, Tianeptine dilaporake kanggo ningkatake pengambilan serotonin ing wilayah otak sing selektif. Sinaptosom sing diresiki dijupuk saka tikus lan diubati nganggo 5-H lan trianum ing vitro. The synaptosom banjur dianalisa kanggo ngetrapake lan mbebasake 5-HT liwat counter scintillation cairan.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Tianeptine bubuk (66981-73-5) video

 

 

Tianeptine wêdakakêna (66981-73-5) Informasi Dhasar

jeneng Bubuk Tianeptine
CAS 66981-73-5
Kemurnian 98%
Jeneng kimia 7-[(3-chloro-6-methyl-5,5-dioxo-11H-benzo[c][2,1]benzothiazepin-11-yl)amino]heptanoic acid
Liyane S-1574; JNJ-39823277; TPI-1062
Formula molekul C21H25ClN2O4S
Bobot molekul 436.95
Titik lebur 129-131 ° C
InChI Key JICJBGPOMZQUBB-UHFFFAOYSA-N
Formulir powder
katon Putih Werna
Separuh Urip 4 nganti jam 9
kelarutan Larut ing banyu, ing métanol lan metilena klorida.
kawontenan Storage Simpen ing 4 ° C
aplikasi Senyawa tricyclic karo psychostimulant, anti-ulcer lan anti-emetic. Antidepresan
Dokumen Tes kasedhiya

 

Tianeptine wêdakakêna (66981-73-5) Keterangan Umum

Tianeptine minangka obat sing digunakake utamane kanggo perawatan kelainan depresi utama lan wis diteliti ing perawatan sindrom usus sing gampang marah (IBS) .Struktur, Tianeptine, yaiku antidepresan atipikal sing digunakake utamane ing perawatan gangguan depresi utama, sanajan bisa uga digunakake kanggo nambani kuatir, asma, lan sindrom usus sing gampang marah.

Tianeptine duweni efek antidepresan lan anxiolitik kanthi kekurangan efek sedative, antikolinergik, lan kardiovaskular. Ditemokake tumindak minangka agonis atipikal saka reseptor μ-opioid kanthi efek sing diabaikan sacara klinis ing reseptor δ- lan κ-opioid kaya dene antidepresan tricyclic (TCA).

 

Tianeptine wêdakakêna (66981-73-5) Sejarah

Tianeptine ditemokake lan dipateni dening Prancis Society of Medical Research ing taun 1960-an. Saiki, tianeptine disetujui ing Prancis lan diprodhuksi lan dipasarake dening Laboratories Servier SA; uga dipasarake ing sawetara negara Eropa liyane ing jeneng perdagangan Coaxil uga ing Asia (kalebu Singapura) lan Amerika Latin minangka Stablon lan Tatinol nanging ora kasedhiya ing Australia, Kanada, New Zealand, Inggris, utawa Amerika Serikat.

 

Bubuk Tianeptine (66981-73-5) Mekanisme Tumindake

Penelitian anyar nuduhake yen tianeptine tumindak minangka agonis lengkap ing reseptor opioid mu-type (MOR) [A33314], [A33316]. Reseptor mu opioid saiki ditliti minangka target sing efektif kanggo terapi antidepresan. Dipercaya manawa efek klinis tianeptine dibayar kanggo modulasi reseptor kasebut.

Akeh sing nuduhake manawa mekanisme tumindak tianeptine beda karo SSRI lan ndhukung hipotesis manawa mekanisme aksi tianeptine ana gandhengane karo perubahan aktivitas glutaminergik ing amigdala lan hippocampus [A31971, A431969, A31986]. Saliyane mekanisme ing ndhuwur, tianeptine minangka obat antidepresan lan anxiolytic sing unik sing ngrangsang penyerapan serotonin (5-hidroksitrikamin; 5-HT), lan asam 5-hidroksiindoleaketik (5-HIAA) ing jaringan otak [A31971]. Sanajan neurotransmitter serotonin monoaminergic (5-HT), noradrenaline (NA) lan dopamin (DA) kabukten ana gandhengane karo kelainan depresi, saiki dingerteni manawa defisit monoamin ora cukup kanggo nerangake mekanisme tumindak antidepresan .

 

Tianeptine wêdakakêna (66981-73-5) Aplikasi

  • 1) Tianeptine Mbenakake Gejala Depresi
  • 2) Tianeptine Kurang Kuwatir, Stress, lan PTSD lan Gejala Saka Stress.
  • 3) Tianeptine mupangat Memori lan Pembelajaran
  • 4) Tianeptine minangka Anti-inflamasi
  • 5) Tianeptine nyuda rasa nyeri
  • 6) Tianeptine Mbantu Sindrom Sindrom usus sing gampang marah
  • 7) Tianeptine Nyuda Asma

 

Tianeptine wêdakakêna (66981-73-5) Liyane riset

Uji coba klinis sing mbandhingake khasiat lan toleransi karo amitriptyline ing perawatan sindrom iritasi usus nuduhake yen tianeptine paling ora efektif kaya amitriptyline lan ngasilake efek samping sing kurang misuwur kayata cangkeme garing lan konstipasi. Tianeptine kacarita efektif banget kanggo panandhang asma . Ing wulan Agustus 1998, Dr. Fuad Lechin lan kanca-kanca ing Universitas Pusat Venezuela Institute of Experimental Medicine ing Caracas nerbitake asil uji coba terkendali kanthi acak kanggo bocah-bocah panandhang 52 minggu; bocah-bocah ing klompok sing nampa tianeptine ngalami penurunan klinis sing tajam lan nambah fungsi paru-paru. Rong taun sadurunge, dheweke nemokake hubungan sing positif lan positif ing antarane serotonin bebas ing plasma lan asma abot ing wong gejala. Amarga tianeptine minangka siji-sijine agen sing ngerteni serotonin gratis ing plasma lan nambah panyerapan ing trombosit, dheweke mutusake nggunakake kanggo ndeleng manawa nyuda tingkat serotonin gratis ing plasma bakal mbantu. Ing wulan November 2004, wis ana rong uji coba silang plosebo sing dikontrol plasebo lan> 25,000 panelitian label terbuka suwene luwih saka pitung taun, kabeh nuduhake efektifitas. Tianeptine uga duwe efek anticonvulsant lan analgesik, lan uji coba klinis ing Spanyol sing rampung ing wulan Januari 2007 nuduhake yen tianeptine efektif ngobati rasa sakit amarga fibromyalgia. Tianeptine kabukten duwe khasiat kanthi efek samping sing minimal ing perawatan kelainan hiperaktif defisit-perhatian.

 

Tianeptine wêdakakêna (66981-73-5) Cathetan

  • Mennini, T., et al. 1987. Naunyn Schmiedebergs Arch. Farmakol. 336: 478-482. PMID: 3437921
  • Kato, G. lan Weitsch, AF 1988. Klinik Neuropharmacol. 11: S43-S50. PMID: 3052825
  • Tianeptine Sodium Martindale: Rujukan Obat Lengkap. London, UK: Pencet Farmasi. 5 Desember 2011. Ditampa 2 Desember 2013.
  • J. Elks (14 Nopember 2014). Kamus ubar: Data Kimia: Data Kimia, Struktur lan Bibliografi. Springer. pp 1195–. ISBN 978-1-4757-2085-3.

 

Artikel Trending