Products

Sesamol (533-31-3)

Sesamol minangka senyawa organik alami sing minangka komponen minyak wijen. Sesamol wis ditemokake minangka antioksidan sing bisa nyegah karusakan minyak, lan bisa nglindhungi awak saka karusakan saka radikal gratis. Uga bisa nyegah karusakan saka minyak kanthi tumindak antifungal. Minyak wijen digunakake ing obat Ayurveda lan sesamol bisa uga duwe peran penting ing lapangan tradisional iki. Sesamol duweni pirang-pirang sifat farmakologis sing kalebu properti anti-natoni, antioksidan, lan neuroprotektif. Predhiksi sesamol nawakake radioproteksi lan nyegah aberrasi kromosom sing kena pengaruh radiasi ing limfosit getih manungsa.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

Sesamol (533-31-3) video

 

Informasi Dasar Sesamol

jeneng Sesamol
CAS 533-31-3
Kemurnian 98%
Jeneng kimia Sesamol
Liyane sesamol,3,4-methylenedioxy phenol,5-hydroxy-1,3-benzodioxole,3,4-methylenedioxyphenol,2h-1,3-benzodioxol-5-ol,3,4-methylendioxyphenol,methylene ether of oxyhydroquinone,phenol, 3,4-methylenedioxy,5-benzodioxolol,unii-94iea0nv89
Formula molekul C7H6O3
Bobot molekul 138.12
Titik lebur 62-65 ° C (cahya.)
InChI Key LUSZGTFNYDARNI-UHFFFAOYSA-N
Formulir kristal
katon wêdakakêna kristal putih nganti putih
Separuh Urip 10.9 ± 0.06 jam
kelarutan CH2CL2: 25mg / ml
kawontenan Storage Peteng ing simpen utamane nalika disimpen ing cahya lan ing suhu sing luwih dhuwur
aplikasi Sesamol minangka komponen alami minyak wijen kanthi kegiatan antioksidan. Sesamol duweni efek pelindung potensial marang radikal bebas uga sawetara kegiatan antikulat. Sesamol uga bisa digunakake minangka perantara kanggo nyiapake antidepresan kayata Paroxetine (P205750).
Dokumen Tes kasedhiya

 

Sesamol Gambaran Umum

Bubuk sesamol yaiku tanduran sing ditanduri minyak ing wiji. Iki ditemokake ing wilayah tropis lan subtropis ing Asia, Afrika, lan Amérika Kidul. Dibandhingake karo tanduran sing padha, kayata kacang, kacang kedelai, lan rapese, wiji wijen dipercaya nduweni minyak paling akeh. Wiji wijen uga sumber protein, vitamin, lan antioksidan.

Wong ngombe wijen kanggo penyakit Alzheimer, anemia, radhang sendi, pencegahan penyakit jantung, katarak, konstipasi, kolesterol dhuwur, subur ing pria, menopause, osteoporosis, nyeri, ulkus weteng, kanker weteng, stroke, lan penurunan bobot awak.

Wong nggunakake minyak wijen ing kulit kanggo kulit tuwa, rontog rambut, kuatir, frostbite, psoriasis, kutil, penyembuhan luka, nyeri, lan nyegah gigitan bug.

Wong nggunakake suntikan minyak wijen kanggo ningkatake pita vokal.

Ing panganan, minyak wijen digunakake minangka lenga masak lan kanggo nggawe klamben lan saos. Wiji wiji ditambah kanggo panganan kanggo menehi rasa.

 

Mekanisme Sesamol Tumindak

Sesamol ngemot bahan kimia sing bisa nyuda bengkak lan nambah kanthi cepet kulit bisa nambani. Bahan kimia kasebut bisa uga alon-alon ngombe gula cepet saka panganan. Iki bisa uga nulungi wong diabetes. Wijen uga bisa ngilangi bakteri sing nyebabake plak. Wijen ngemot kalsium, sing bisa uga mbantu ngobati riket.

 

Sesamol (533-31-3) Fungsi Utama

1.Sesamin duwe efek kanggo nambah profil lipid;

2.Ing wis nduwe fungsi normalake tekanan getih;

3. Sampeyan bisa digunakake kanggo ilang bobot;

4. Sampeyan bisa nambah produksi keton;

5.Iki uga duwe fungsi anti-inflamasi.Sesamin duweni efek antivirus, fungisida, antioksidan, sinergis serangga.

6. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo perawatan saka bronchitis.

7.Iki nduweni fungsi pencegahan virus influenza, virus Sendai lan tuberkulosis diabetes Myai.

 

Sesamol liyane riset

Sesamin CAS: 533-31-3 nyandhet konversi DGLA dadi asam arakidonat, lan akibate nyuda pembentukan prostaglandin 2 seri proinflamasi. Sesamin bisa nyuda tingkat kolesterol, nalika nambah tingkat lipoprotein (HDL aka "kolesterol apik"), sesamin bisa dadi masalah kulit anti-inflamasi: sesamin bisa nyandhet tuwuhing sel SC (kanker kulit). Bisa nglindhungi kulit saka sinar UV.

 

Sesamol (533-31-3) Referensi

  • Joo Yeon Kim, Dong Seong Choi lan Kegiatan Pengoksidaan oksidatif Mun Yhung Jung Antifotoatif ing Sesamol ing Methylene Blue- lan Foto-oksidasi Sensitisi-Sensitisi Minyak J. Agric. Bahan Pangan., 2003, 51 (11), 3460 -3465.
  • Ohsawa, Toshiko. Sesamol lan sesaminol minangka antioksidan.New Food Food (1991), 33 (6), 1-5.
  • Wynn, James P .; Kendrick, Andrew; Ratledge, Colin. Sesamol minangka inhibitor pertumbuhan lan metabolisme lipid ing Mucor circinelloides liwat tumindak ing enzim malic. Lipids (1997), 32 (6), 605-610.
  • Ito N, Hirose M.Sifat antioksidan – karsinogenik lan sifat chemopreventive. Res Kanker Adv. 1989; 53: 247-302.
  • 2020 Pandhuan Ultimate Sesamol Antioksidan
  • Efek Kesehatan Lycopene 丨 Rahasia umur dawa 2020

 

Artikel Trending