Products

Bubuk dehidrasiandrosteron (DHEA) (53-43-0)

Bubuk dehidrokandroster (DHEA) minangka hormon steroid endogen sing penting, yaiku antagonis reseptor androgen lan agonist reseptor estrogen. Minangka senyawa alami sing nyedhiyakake kesehatan kognitif, reproduksi lan panganan. Bisa uga ndhukung otot, nggawe bubuk Dehydroepiandrosteron (DHEA) minangka suplemen binaraga sing populer.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Dehydroepiandrosteron (DHEA) (53-43-0) video

 

Wêdakakêna DHEA (53-43-0) Informasi basis

jeneng Wêdakakêna dehidrokandroster (DHEA)
CAS 53-43-0
Kemurnian 98%
Jeneng kimia Dehidrokrinosteronosis
Liyane dehydroepiandrosteron, dhea, prasteron, dehydroisoandrosteron, androstenolone, trans-dehidrandrosteron, 3beta-hydroxyandrost-5-en-17-one, diandron, diandrone, psicosteron
Formula molekul C19H28O2
Bobot molekul 288.42
Titik lebur 146.0 ° C nganti 151.0 ° C
InChI Key FMGSKLZLMKYGDP-USOAJAOKSA-N
Formulir powder
katon Bubuk putih nganti bubuk putih
Separuh Urip jam 7-22
kelarutan 63.5 mg / L (ing 25 ° C)
kawontenan Storage +15 ° C nganti +30 ° C
aplikasi Wis ngalami riset klinis ekstensif kanggo ngobati sindrom menopaus, chorionitis, penyakit jantung koroner, asam urat, psoriasis, AIDS lan liya-liyane.
Dokumen Tes kasedhiya

 

Powder DHEA: Migunakake, Mupangat, lan Efek Samping

Tingkat hormon ing awak lumrahe wiwit saya saya suda, nyebabake owah-owahan fisiologis negatif. Suplemen hormon iki dipercaya bisa nambah kesehatan wong sing umure luwih saka 25 taun nganti 27 taun. Salah sawijining hormon paling penting sing dianjurake minangka suplemen yaiku Dehydroepiandrosteron utawa DHEA. Suplemen anti-penuaan iki bisa dituku Grosir minangka bubuk dehydroepiandrosteron saka pabrikan bubuk DHEA.

 

Apa bubuk DHEA?

Dehydroepiandrosteron minangka hormon alami ing awak manungsa, disintesis lan dibebasake saka kelenjar adrenal, gonad, lan otak. Otak lan kelenjar iki nyintesis hormon prekursor iki kanggo nambah tingkat androgen lan estrogen ing awak.

DHEA minangka prekursor steroid paling akeh ing awak manungsa lan nyuda tingkat ing awak minangka indikasi kekurangan adrenal parah. Tingkat DHEA asring digunakake ing lapangan medis minangka biomarker kanggo analisis fungsi lan kesehatan kelenjar adrenal lan kelenjar hipofisis. Iki amarga meh kabeh DHEA ing awak manungsa disintesis saka kelenjar adrenal. Amarga pentinge level hormon lan bedane fisiologis ing antarane jender lan klompok umur sing beda, dokter kudu terus mriksa lan mriksa kanthi rutin kanggo njaga kesehatan.

Wêdakakêna DHEA minangka sumber dehidroepiandrosteron eksogen sing bisa digunakake kanggo nambah tingkat DHEA awak. Paling umum digunakake dening wong kanggo nambah katrampilan atletik lan kanggo fitur anti-penuaan, ing antarane panggunaan potensial liyane.

Hormon ing awak manungsa wiwitane diisolasi saka urin ing taun 1934 dening rong biokimia Jerman; Adolf Butenandt lan Kurt Tscherning. Sawise informasi luwih lengkap babagan senyawa kimia lan mupangat sing bisa diasilake, manufaktur versi sintetis DHEA dicoba. Kanthi sawetara uji coba, bubuk DHEA disintesis lan saiki dadi salah sawijining suplemen hormonal sing paling umum digunakake ing donya.

Bisa digunakake ing bentuk bubuk, sing bisa dituku kanthi grosir, bisa dikonsumsi utawa kanggo nggawe bentuk suplemen suplemen. Uga bisa ditemokake ing bentuk injeksi, pil, lan krim, kanthi tingkat bioavailabilitas lan metabolisme beda kanggo kabeh jinis. Bioavailabilitas prekursor hormon steroid iki, umume kurang umume amarga mung 50 persen. Menapa malih, DHEA, umume, duwe paruh umur 25 menit, sawise kasebut metabolisme ing ati lan diekskresekake kanthi lengkap liwat urin.

Nanging, bubuk DHEA ora tetep ing awak manungsa kaya DHEA dhewe, nanging luwih becik diowahi dadi hormon seks pria lan wanita, yaiku, testosteron lan estrogen, lan terus ngasilake efek kanthi ora langsung. Efek hormon iki bisa tahan luwih dawa tinimbang bubuk DHEA dhewe.

 

Apa gunane DHEA?

Bubuk DHEA duwe sawetara panggunaan lan umume panggunaan kasebut padha karo DHEA endogen. DHEA sing kedadeyan biasane duwe fungsi sing beda ing awak manungsa, kayata ing ngisor iki:

  • Sintesis Testosteron lan Dihidrotestosteron (DHT)
  • Sintesis saka Estrogen
  • Pamblokiran G6PDH kanggo nyuda NADPH sing nyipta pembentukan radikal bebas
  • Ngikat reseptor neurotrofin kanggo nyuda kedadeyan penyakit neurodegeneratif
  • Agonis, modulator alosterik negatif, lan modulator allosterik positif saka neurotransmitter beda
  • Efek antiglucocorticoid

Iki minangka fungsi utama DHEA lan saperangan kasebut nembe ditemokake. Bubuk DHEA dipercaya duwe panggunaan sing padha lan uga liyane, amarga panggunaan DHEA dhewe isih diteliti lan durung kabeh dingerteni.

 

Umume aman nggunakake bubuk Dehydroepiandrosteron, sanajan panggunaan kasebut ora disetujoni dening Otoritas Pangan lan Obat utawa FDA kanggo kahanan medis lan kelainan sing bisa digunakake wong kasebut. Nanging, masarakat ngaku ndeleng mupangate DHEA kanggo ngatur gejala kelainan ing ngisor iki:

  • penyakit Alzheimer
  • Sindrom keletihan kronis
  • depresi
  • Dysfunction
  • Fatigue
  • Fibromyalgia
  • lupus
  • Gejala menopausal
  • Sindrom metabolik
  • Multiple sclerosis
  • Penyakit Parkinson

Kajaba iku, mekanisme bubuk DHEA lan suplemen ing awak manungsa sing ngasilake efek positif relatif padha karo mekanisme tumindak hormon DHEA ing awak. Iki nerangake sawetara panggunaan bubuk DHEA, utamane kanggo kelainan tartamtu amarga asil saka tingkat DHEA sing cukup sithik sing nyuda tingkat hormon steroid uga.

 

Keuntungan DHEA

Wêdakakêna Dehydroepiandrosteron minangka suplemen sing digunakake kanthi akeh mupangat, sing didhukung karo bukti ilmiah lan bukti. Panganggone bubuk DHEA wis dingerteni bisa ngasilake sawetara mupangat, sing ditemokake liwat analisis ilmiah sing tuntas.

 

● Ngatur Kelainan adrenal lan penyakit

DHEA utamane disintesis ing kelenjar adrenal ing awak, sing ana ing sisih ndhuwur ginjel. Kelenjar kasebut penting kanggo endokrinologi normal awak manungsa, nanging fungsi kasebut bisa uga bisa ngganggu minangka tumindak malformasi bawaan utawa amarga kelainan sing dipikolehi. Sing nyebabake kelainan tartamtu yaiku, Kurang Adrenal.

Suplemen karo DHEA dipercaya bisa ngatasi gejala kekurangan adrenal kayata lemes, lemes, lan fluktuasi tekanan getih. Sanajan gejala kelainan kasebut kayane ora serius, kelainan kasebut bisa ngancam nyawa tanpa perawatan.

Panaliten pungkasan nuduhake manawa ora mung bubuk DHEA bisa mbantu wanita sing kekurangan adrenal ngatur gejalanya, nanging uga bisa nambah kualitas urip kanthi signifikan. Ing panaliten analisis meta saka sepuluh uji klinis acak, kontrol plasebo beda, ditemokake yen wanita sing njupuk bubuk DHEA kanggo nambah gejala kekurangan adrenal, nyuda kuatir lan depresi. Iki bisa kedadeyan amarga kurang adrenal lan mengaruhi kualitas urip kanthi negatif. Kajaba iku, subjek nglaporake tambah libido sing ningkatake macem-macem aspek urip seksual.

Panaliten sing padha mbuktekake manawa suplemen DHEA bisa uga bisa nglawan efek kekurangan androgen minangka asil saka kelenjar adrenal kronis, mula bisa ningkatake kualitas urip lan swasana umum para pasien. Ing panaliten sing padha, ditemokake yen konsumsi bubuk DHEA nduweni kemampuan kanggo nambah level IGF-1, sing nuduhake efek imunomodulator hipotesis saka prekursor hormonal, nanging ora bisa dibuktekake kajaba uji klinis Tahap III ditindakake.

 

● Nambani subur

Infertilitas dikelola lan diobati nggunakake Teknik Reproduksi Dibantu (ART) kayata fertilisasi in vitro utawa IVF. Panaliten pungkasan nuduhake yen suplemen DHEA bisa migunani kanggo nambah tingkat sukses IVF ing wanita sing nglawan infertilitas. Tinjauan sistematik sing ditindakake babagan suplemen DHEA kanggo wanita sing nandhang cadangan ovarium sing nyuda nemokake manawa wanita kasebut luwih becik nanggapi perawatan subur nalika dikombinasikake karo bubuk DHEA.

Ing salah sawijining uji coba klinis sing dikontrol kanthi acak, plasebo ditemokake yen tingkat kelairan urip sawise prosedur IVF / ICSI mundhak dadi 23 persen, dibandhingake karo tarif 4 persen, tanpa suplemen DHEA. Iki nuduhake khasiat bubuk DHEA ing perawatan subur.

Panaliten sing padha fokus ing panyebab infertilitas kayata Polycystic Ovarian Syndrome utawa PCOS lan kepiye suplemen DHEA bisa mengaruhi kahanan kasebut. Ditemokake yen bubuk DHEA bisa mbantu ngatur PCOS lan pungkasane nyuda tingkat sing bisa nyebabake kesuburan wanita.

 

● Ngatur fungsi Seksual lan Ngapikake Libido

Sawetara panliten nunjukake ngisi tingkat DHEA ing awak bisa nambah fungsi seksual lan libido minangka asil saka fungsi hormon kasebut. Pangapikan iki katon ing kaloro jinis, ora beda karo khasiat suplemen hormonal sing mung katon ing wanita.

Tinjauan sistematis sing ditindakake lan diterbitake ing 2017 fokus ing efisiensi DHEA kanggo ngapikake fungsi seksual kanthi ngatasi masalah frekuensi seksual, fungsi seksual sing cacat, lan libido. Adil saka asil panliten, subyek sing njupuk bubuk DHEA ngaku duwe peningkatan fungsi seksual sing umum, kanthi owah-owahan frekuensi seksual bebarengan karo libido. Asil panliten iki utamane diucapake ing wanita perimenopausal lan postmenopausal. Wanita postmenopausal uga ngelingi asil peningkatan pelumasan mula nyuda kekeringan bawok sing asring ana hubungane karo menopause.

Nanging, ditemokake yen asil paling apik kanthi suplemen DHEA katon ing pasien kelainan seksual tinimbang kanggo njaga kesehatan sing sehat.

 

● Kontribusi kanggo Manajemen Depresi

Perawatan lan manajemen depresi dening bubuk DHEA bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Ora langsung, paningkatan gejala menopaus ing wanita perimenopausal lan postmenopausal digandhengake karo penurunan depresi lan tingkat kuatir ing kelompok umur kasebut.

Efek langsung bubuk DHEA ing depresi durung dingerteni nanging dipercaya gumantung karo dosis. Ditemokake, kanthi mbandhingake macem-macem riset, dosis bubuk DHEA sing sithik bisa mbantu ngatasi depresi nganti sawetara, sanajan dipercaya DHEA tingkat dhuwur bisa nyebabake tingkat depresi sing signifikan ing antarane konsumen. Sawetara panliten uga ngaku ora nemu asil sing signifikan ing perawatan depresi kanggo wong enom lan sehat sing nggunakake suplemen DHEA.

 

● Tambahake Otot lan Kekuwatan otot

Efek bubuk DHEA ing kekuatan otot bisa langsung lan ora langsung, kayata pengaruhe kanggo ngatur depresi. Nalika DHEA diowahi dadi testosteron ing awak, bisa mbantu nambah kekuatan lan ukuran otot liwat tumindak hormon seks. Nanging, kajaba iku, ukuran lan kekuwatan otot tetep ora owah kanggo wong diwasa enom lan wong diwasa sing sehat kanthi bubuk DHEA sing dosis luwih dhuwur.

Bentenipun penting ing pangowahan ukuran otot karo bubuk DHEA yaiku manawa mupangat iki bisa ditrapake kanggo wong tuwa kanthi kekuatan lan struktur otot sing cacat, amarga umur utawa sawetara kelainan liyane. Umume efek suplemen DHEA mung katon nalika kesehatan ora bisa diatasi amarga mbantu ngrampungake lan ngatur kelainan. DHEA ora bisa digunakake minangka latihan sadurunge utawa jinis produk sing nambah otot dening wong sing sehat lan enom.

 

● Tambah Kapadhetan Balung

Salah sawijining efek samping utama tingkat DHEA sing kurang ing awak, minangka asil saka penuaan, yaiku kepadatan tulang mudhun, kanthi signifikan. Suplemen DHEA ing individu kasebut gegayutan karo paningkatan level DHEA, sing banjur nambah kepadatan balung liwat mekanisme normal hormon.

Peningkatan kerapatan tulang iki uga biasane ditemokake ing wanita postmenopausal sing wis ngalami osteoporosis utawa nyuda kerapatan tulang amarga kurang estrogen. Pirang-pirang panliten nuduhake yen kepadatan balung mundhak minangka asil saka suplemen DHEA sing kakehan wanita lan ora kaya sing diucapake kanggo pria.

 

Dosis saka Bubuk DHEA

Nalika sawetara panelitian lan riset ilmiah ditindakake kanggo nyinaoni khasiat lan mupangat hormon, panliten kasebut uga mbantu nemtokake dosis bubuk DHEA lan suplemen tambahan. Dosis sing bisa ditoleransi lan umume aman bubuk dehidroepiandrosteron antara kisaran 25mg lan 50 mg. Nanging, dosis nganti 500mg dianggep aman lan dosis efektif paling murah dianggep 10mg.

Jinis panaliten tartamtu nuduhake yen 25mg bubuk DHEA bisa dikonsumsi saben dina, nganti rong taun lan 50mg bisa dikonsumsi saben dina nganti setaun, tanpa dilaporake keracunan lan / utawa overdosis.

 

Efek Samping Bubuk DHEA

Wêdakakêna DHEA dianggep aman amarga ora ana keracunan utawa efek samping sing parah. Nanging, suplemen hormon iki bisa berinteraksi karo obat-obatan tartamtu lan ngasilake efek sing ora apik, mula kenapa interaksi kasebut kudu dihindari. Kajaba iku, panggunaan bubuk DHEA pancen kontraindikasi kanggo pasien kanker, utamane sing kena pengaruh tingkat hormon seks ing awak.

Efek samping produk sing entheng kalebu kukul, kulit berminyak, lan tuwuh rambut gedhe ing kelek lan wilayah pangkal paha. Efek samping iki diwatesi dhewe lan meh mesthi bisa dirampungake kanthi spontan, tanpa intervensi medis.

 

Napa tuku Powder DHEA saka Produsen Bubuk DHEA?

Bubuk DHEA kudu diproduksi lan diproses kanthi kondhisi khusus kanggo njamin keamanan suplemen hormon. Produsen Powder DHEA njamin manawa suplemen digawe kanthi ngetutake kabeh pedoman lan protokol keamanan, kanthi presisi. Iki penting amarga kontaminasi sing paling sithik bisa nyebabake produk pungkasan ilang khasiat lan kuat. Kajaba iku, rereged ora aman kanggo kesehatan manungsa.

Sawise proses manufaktur rampung, kabeh produk sing diproduksi kena kontrol kualitas lan tes luwih lanjut kanggo mesthekake manawa produk sing diprodhuksi duwe mupangate padha kaya sing dituduhake ing panliten. Yen produk kasebut lulus tes kontrol kualitas, mula banjur dikirim kanggo dikirim utawa menyang fasilitas panyimpenan. Sistem panyimpenan ing Produsen Powder DHEA dilengkapi kontrol suhu sing dibutuhake uga kontrol liyane kanggo njamin panyimpenan bubuk DHEA sing cocog sing ora nyebabake reaksi suplemen sadurunge dikirim.

Sanajan sawise produk ninggalake fasilitas kasebut, ana sistem sing kasedhiya kanggo nglacak kontrol kualitas sing ngidini produsen bubuk DHEA nglacak produk sing salah, lan kanthi gampang ngenali kumpulan endi. Iki mbantu ngelingake kabeh produk yen dibutuhake lan mriksa proses manufaktur bebarengan karo panyimpenan lan transportasi kumpulan tartamtu kanggo ngenali kesalahan kasebut, yen ana.

 

 

Cathetan Suku

  • Peixoto, C., Carrilho, CG, Barros, JA, Ribeiro, TT, Silva, LM, Nardi, AE, Cardoso, A., & Veras, AB (2017). Efek dehidroepiandrosteron ing fungsi seksual: review sistematis. Climacteric: jurnal International Menopause Society, 20(2), 129-137. https://doi.org/10.1080/13697137.2017.1279141
  • Peixoto, C., Grande, AJ, Mallmann, MB, Nardi, AE, Cardoso, A., & Veras, AB (2018). Dehydroepiandrosteron (DHEA) kanggo Depresi: Tinjauan Sistematis lan Meta-Analisis. Target obat obat CNS & kelainan neurologis, 17(9), 706-711. https://doi.org/10.2174/1871527317666180817153914
  • Lang, K., Burger-Stritt, S., & Hahner, S. (2015). Apa penggantian DHEA migunani nalika gagal adrenal kronis ?. Praktik & riset paling apik. Endokrinologi klinis & metabolisme, 29(1), 25-32. https://doi.org/10.1016/j.beem.2014.09.007
  • Dou, L., Zheng, Y., Li, L., Gui, X., Chen, Y., Yu, M., & Guo, Y. (2018). Pengaruh kayu manis ing sindrom ovarium polikistik ing model mouse. Biologi reproduksi lan endokrinologi: RB&E, 16(1), 99. https://doi.org/10.1186/s12958-018-0418-y
  • Morales, AJ, Haubrich, RH, Hwang, JY, Asakura, H., & Yen, SS (1998). Efek perawatan nem wulan kanthi dosis 100 mg dehidroepiandrosteron (DHEA) tumrap steroid jinis sirkulasi, komposisi awak lan kekuatan otot kanggo pria lan wanita sing wis tuwa. Endokrinologi klinis, 49(4), 421-432. https://doi.org/10.1046/j.1365-2265.1998.00507.x

 

Artikel Trending