Products

PRL-8-53 powder (51352-87-5)

Bubuk PRL-8-53 minangka bahan kimia Nootropic sing saiki riset. Produk kasebut digawe karo asam Benzoik lan metylamine phenyl. Saiki, PRL-8-53 umume disinaoni minangka obat hipermik ing manungsa. Kanthi tembung liyane, bisa digunakake minangka obat kanggo nambah fungsi lan memori kognitif. Obat kasebut pisanan disintesis ing taun 1970-an dening dosen ahli kimia ing Universitas Creighton. Sanajan PRL-8-53 ora diklasifikasikake minangka perawatan medis kanggo penyakit utawa penyakit, mula wis ngerti efek Nootropic sing kuat. Pramila PRL-8-53 lan Adderall rong tembung sing digunakake bebarengan. Malah ana uji coba klinis sing ditindakake ing taun 1978, sing nuduhake para peserta sinau dandan luwih apik ing kelingan nalika diobati karo 5 miligram PRL-8-53. Ora ana uga efek sisih PRL-8-53 sing dilaporake sajrone nyoba kasebut. PRL-8-53 saiki wis adol panganan tambahan. Iki tegese diprodhuksi ing lab, rangkep lan diedum kanggo para pelanggan. Sanajan mung siji sinau manungsa wis ditindakake babagan efek PRL-8-53 sajrone 40 taun kepungkur, ana akeh kapercayan yen obat kasebut bisa dadi salah sawijining Nootropics sing paling kuat ing pasar.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

PRL-8-53 bubuk (51352-87-5) video

 

PRL-8-53 bubuk (51352-87-5) Informasi Dhasar

jeneng PRL-8-53 bubuk
CAS 51352-87-5
Kemurnian 98%
Jeneng kimia Prl-8-53

51352-88-6

metil 3- [2- [benzyl (metil) amino] bénzoat

metil 3- {2- [benzyl (metil) amino] etil} benzoat

AC1L22UU

Liyane 3- (2-benzylmethylaminoethyl) asam benzoat metil ester hidroklorida

3- (2- (Methyl (phenylmethyl) amino) etil) asam benzoat metil ester hidroklorida

Formula molekul C18H21NO2
Bobot molekul 283.371 g / mol
Titik lebur 149-152 ℃.
InChI Key IGJQEMHBYKNIQR-UHFFFAOYSA-N
Formulir Solid
katon wêdakakêna putih
Separuh Urip jam 2-4
kelarutan Larut ing larutan 25 ing Etanol, Larut ing banyu 50.
kawontenan Storage Nyimpen ing suhu kamar utawa adhem, ing wadhah sing kedhelengan, sing dilindhungi saka panas, cahya lan asor.
aplikasi PRL-8-53 minangka bahan kimia riset nootropik sing asale saka asam benzoik lan phenylmethylamine kanthi efek nambahi memori, digunakake ing riset saraf sing ana hubungane karo paningkatan memori lan pangayoman marang gangguan memori.
Dokumen Tes kasedhiya

 

Apa bubuk PRL-8-53?

Psikonaut PRL-8-53 minangka bahan kimia Nootropic sing ditemokake ing taun 1970an. Pancen ora beracun. Ing nyoba manungsa sing ditindakake sajrone patang puluh taun kepungkur, ora ana efek sisih PRL-8-53. Obat kasebut uga ora nuduhake efek mbebayani nalika digunakake ing tikus. PRL-8-53 bisa uga diarani Methyl 3.

Nganti saiki, bahan kimia dipasarke minangka obat paningkatan memori sing bisa uga menehi keuntungan kognitif tambahan. Bukti kanggo ndhukung iki, nanging saiki wis nate ngerteni sawetara uji coba babagan PRL-8-53. Sanajan adhedhasar PRL 8 53 Reddit 2019 wis akeh wong sing nggunakake obat kasebut kanggo nambah memori, riset isih perlu kanggo njelajah keuntungan potensial liyane sing bisa ditawakake PRL-8-53.

 

Kepiye kerjane PRL-8-53?

Modafinil PRL-8-53 wis ana wiwit paling pas karo 50 taun saiki. Nanging percaya utawa ora, mekanisme tumindak isih misteri gedhe. Nanging sawetara panaliten sing nyoba nerangake babagan cara PRL-8-53, utamane minangka suplemen Nootropic. Sawetara peneliti ujar manawa obat kasebut bisa ningkatake tumindak acetylcholine, yaiku neurotransmitter kuat sing penting kanggo sinau lan memori.

Nanging, kepiye obat kasebut mengaruhi acetylcholine isih durung dingerteni. Kita ora yakin apa sejatine PRL-8-53 uga nyebabake tumindak acetylcholine. Ana uga sawetara riset sing menehi saran yen PRL-8-53 bisa nyebabake produksi dopamin sing tambah akeh. Produksi dopamin sing ditambahake dikenal kanggo nambah memori. Bisa uga duwe efek positif kanggo nambah swasana ati, nyuda kesel, lan ngatasi kuatir.

Sawetara peneliti uga nyaranake manawa PRL-8-53 bisa nyebabake produksi serotonin, hormon sing bahagia ing otak sing ngontrol mood lan depresi. Nanging, iki kabeh saran teori. Ing panaliten tunggal manungsa sing ditindakake babagan efek PRL-8-53, peneliti ora nglacak pangowahan ing tingkat neurotransmitter.

Sanajan sajrone panaliten manungsa PRL-8-53 nuduhake akeh janji kanggo ningkatake memori, ora ana cara sing bisa nggandhengake asil iki kanggo tumindak neurotransmitter sing tambah. Nanging, nalika kita terus golek riset babagan tumindak obat kasebut, kita bisa uga duwe pangerten luwih saka setengah urip PRL-8-53, kepiye cara obat kasebut lan efek bisa uga.

 

Keuntungan lan Efek PRL-8-53

Sanajan ana bukti klinis terbatas babagan efek PRL-8-53, ana keuntungan PRL-8-53 tartamtu sing bisa diarep-arep yen sampeyan mutusake nggunakake. Ing ngisor iki minangka risak sing gampang.

Peningkatan memori

Kaya sing wis dingerteni ing ndhuwur, PRL-8-53 dipasarake minangka obat Nootropic. Iki mung tegese wis nuduhake janji kanggo nambah memori lan sinau ing antarane pangguna. Ing siji-sijine panaliten manungsa sing ditrapake kanggo efek obat iki, PRL-8-53 nuduhake akeh janji minangka produk nambah memori. Pasinaon kaping pindho nggunakake digunakake hafalan kanggo ngukur memori. Peserta dirawat kanthi dosis PRL-8-53 lan banjur dijaluk kelingan tembung sing wis diwaca sadurunge sawise 24 jam.

Muncul manawa wong sing diobati karo PRL-8-53 duwe kelingan luwih apik tinimbang klompok plasebo. Panaliten kasebut ditindakake para peserta sing luwih saka 30 taun. Nanging, kita durung nemoni uji coba klinis liyane sing ngasilake asil kasebut. Nanging adhedhasar priksa PRL-8-53 lan mriksa pangguna sing wis nggunakake produk, jelas yen bisa digunakake kanthi efektif minangka tambahan suplemen memori. Ana uga sawetara riset sing nyatakake yen PRL-8-53 bisa uga mbantu ningkatake fluency verba ing antarane pangguna. Kita durung ndeleng bukti-bukti bukti iki nganti saiki, nanging ana sawetara wong sing pas karo panliten kasebut.

Interaksi Narkoba

Malah kanthi kemampuan nambah memori, Prl-8-53 Nootropics bisa uga duwe sawetara efek samping yen dikombinasikake karo obat liyane. Amarga ana riset kurang babagan cara PRL-8-53 bisa ditrapake lan efek, mula kita ora bisa nemtokake jinis interaksi karo obat liya. Nanging ana siji perkara sing bisa sampeyan lakoni. Yen sampeyan ngombe obat-obatan liyane utawa ngalami obat-obatan, konsultasi karo dokter sadurunge nggunakake PRL-8-53. Wanita hamil uga ora nggunakake obat kasebut.

 

Cara Gunakake PRL-8-53

PRL-8-53 sublingual inger oral nganggo cangkeme. Obat kasebut banjur diserep menyang getih liwat sistem gastrointestinal. Sithik informasi babagan dosis sing bisa kanggo PRL-8-53. Nanging, saka mung nyoba manungsa sing ditindakake ing obat kasebut, pasien diobati nganggo dosis PRL-5-8 miligram. Yen ngono, kita bisa mbantah manawa iki bakal dadi dosis sing cocog kanggo wong sing nggunakake PRL-53-8. Ana sawetara warta apik.

Sajrone uji klinis, ora ana efek sisih sing dilaporake. Obat kasebut dianggep ora beracun ing dosis iki. Panaliten liyane sing ditindakake ing tikus uga nuduhake PRL-8-53 minangka obat aman sing kudu digunakake. Nanging, isih ana risiko efek samping sing serius yen tamba dilecehke.

 

PRL-8-53 Tumpukan Nootropics

Wiwit kapsul PRL-8-53 minangka obat eksperimen, mula ora ana informasi sithik babagan cara interaksi karo obat liyane. Kita uga ora duwe informasi babagan numpuk PRL-8-53. Amarga iki, luwih becik nggunakake obat kasebut dhewe. PRL-8-53 wis dadi Nootropic sing kuat banget, dadi sampeyan ora perlu gabungke karo suplemen liyane supaya bisa digunakake. Nanging nalika sinau luwih lengkap babagan obat kasebut ing riset ing mangsa ngarep, kita bisa uga ngerti babagan cara sing paling apik kanggo tumpukan kasebut.

 

PRL-8-53 Efek lan Kaslametan

Tantangan karo obat eksperimen akeh yaiku sampeyan ora ngerti apa sing bisa ditindakake. Kita kabeh ngerti yen PRL-8-53 minangka Nootropic sing kuat adhedhasar siji nyoba klinik lan pangguna pangguna. Nanging ora sithik riset babagan efek samping sing bisa ditindakake. Siji-sijine warta sing apik yaiku, sajrone panliten klinis sing ditindakake mung manungsa, PRL-8-53 ditemtokake minangka bahan sing aman lan ora beracun kanggo digunakake. Nanging, ana kahanan tartamtu sing uga bisa mbebayani nggunakake PRL-8-53.

Pisanan, wanita ngandhut ora diidini nggunakake PRL-8-53, utawa jinis Nootropic liyane. Kapindho, luwih becik kanggo konsultasi karo dokter sadurunge nggunakake PRL-8-53. Sithik banget panliten babagan interaksi obat PRL-8-53. Ora bisa ngerti kepiye cara suplemen bisa uga sesambungan karo obat liya sing digunakake. Dadi ing sisih aman, mung ngobrol karo dhokter lan deloken manawa PRL-8-53 wis aman kanggo sampeyan.

Aja kakehan dosis ing PRL-8-53 uga. Udakara 5 miligram PRL-8-53 kudu cukup kanggo entuk asil sing dibutuhake. Nggunakake kakehan sawayah-wayah, bisa nyebabake efek samping sing ora dikarepake. Pungkasan, priksa manawa sampeyan nggunakake bubuk PRL-8-53 sing asli. Ana sawetara vendor ing pasar saiki sing ngaku nyedhiyakake suplemen kasebut. Coba jaga lan pilih sing adol sing bisa njamin suplemen PRL-8-53 kanthi kualitas murni

 

PRL-8-53 Tuku Bubuk

Wêdakakêna PRL-8-53 kasedhiya liwat bubuk nootropika vendor online. Suplemen kasebut didol minangka bubuk lan bisa dituku lan dikirim menyang sampeyan ing negara-negara pilihan ing saindenging jagad kalebu Amerika Serikat. Nanging, sanajan macem-macem vendor sing luar biasa, sampeyan isih kudu ati-ati supaya sampeyan entuk produk asli. PRL-8-53 mung bisa digunakake yen sampeyan tuku suplemen sing berkualitas lan murni. Tuku saka pemasok bubuk PRL-8-53 sing dipercaya sing wis nindakake pirang-pirang taun iki minangka ide sing apik.

Mangkene sawetara tips sing bisa nulungi:

  • Priksa apa sing diomongake para pelanggan liyane babagan vendor sadurunge tuku saka dheweke. Vendor kanthi ulasan pelanggan sing apik banget sajrone wektu sing suwe luwih cenderung nawakake produk sing berkualitas.
  • Aja kakehan fokus ing biaya. Alesan utama kenapa umume wong mangan suplemen berkualitas rendah amarga dheweke meksa nyimpen kakehan. Luwih becik mbayar sethithik luwih saka produk sing bakal bisa digunakake.
  • Priksa taun-taun sing adol bakul. Kita ora duwe apa-apa marang vendor anyar, nanging sampeyan luwih gampang njupuk produk saka perusahaan sing wis pirang-pirang taun kepungkur.

PRL-8-53 minangka suplemen kuat sing bisa mbantu memori lan sinau. Sanajan obat kasebut isih dianggep eksperimen, mula ana akeh wong sing entuk manfaat. Pandhuan ing ndhuwur kudu mbantu sampeyan entuk manfaat PRL-8-53.

 

PRL-8-53 (51352-87-5) Reference

  1. Hansl NR. Agen aktif spasmolytic lan CNS 3- (2-benzylmethylamino etil) asam benzoat metil ester hidroklorida. Experientia. (1974)
  2. Hansl NR, Mead BT. PRL-8-53: sinau sing ditingkatake lan penylametan sabanjure kanggo manungsa amarga dosis oral oral agen psikotropik anyar. Psikofarmakologi (Berl). (1978)
  3. Hansl NR. (1974). Agen aktif spasmolytic lan CNS anyar: 3- (2-benzylmethylamino eyl) asam benzoat metil ester hidroklorida. Experientia, 30 (3): 271-272.

 

Artikel Trending