Products

Taxifolin (dihydroquercetin) bubuk 480-18-2

Taxifolin (3,5,7,3,4-pentahydroxy flavanone utawa dihydroquercetin) bubuk yaiku flavonoid sing umum ditemokake ing bawang bombay, milk thistle, kulit pinus maritim Prancis lan kulit cemara Douglas. Ana bukti yen taxifolin nglindhungi bmMSC saka ⋅OH-induced. ngrusak lan nyegah pembentukan radikal bebas ing tahap kunci apoptosis ing mitokondria seluler. Dilaporake manawa taxifolin nuduhake sifat antikanker lan neuroprotective.

Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

Taxifolin (dihydroquercetin) bubuk Informasi Dasar Kimia

jeneng Taxifolin (dihydroquercetin)
CAS 480-18-2
Kemurnian 98%
Jeneng kimia 5,7,3′,4′-flavan-on-ol
Liyane Dihydroquercetin

Taxifoliol

Distylin

(+)-Taxifolin

trans-Dihydroquercetin

(+)-Dihydroquercetin

Formula molekul C15H12O7
Bobot molekul 304.25
Boling Point /
InChI Key CXQWRCVTCMQVQX-LSDHHAIUSA-N
Formulir wêdakakêna
katon kuning
Separuh Urip /
kelarutan (±)-Taxifolin nduweni kelarutan kira-kira 0.5 mg / ml ing larutan 1: 1 DMSO:PBS (pH 7.2) nggunakake metode iki.
kawontenan Storage RT
aplikasi bahan tambahan panganan
Dokumen Tes kasedhiya

 

Taksifolin (dihydroquercetin) bubuk 480-18-2 Sajarah

Taxifolin mentah minangka flavonoid sing kuat.

Ing pertengahan 1950-an, para ilmuwan pisanan ngisolasi senyawa iki lan njlèntrèhaké taxifoline utawa dihydroquercetin, sing sacara kimia analog karo quercetin utawa rutin, nanging kanthi sifat sing rada beda.

 

Taksifolin (dihydroquercetin) bubuk 480-18-2 Mechanisme Of Action

Taxifolin ora mutagen lan kurang beracun tinimbang senyawa quercetin sing gegandhengan. Iku tumindak minangka agen chemopreventive potensial kanthi ngatur gen liwat mekanisme gumantung ARE. Taxifolin wis ditampilake kanggo nyandhet wutah sel kanker ovarium ing dosis-gumantung. saka ekspresi VEGF.Ana uga korélasi sing kuat (kanthi koefisien korélasi 0.93) antarane efek antiproliferatif saka turunan taxifolin ing fibroblast kulit murine lan sel kanker payudara manungsa.

Taxifolin wis ditampilake duwe efek anti-proliferatif ing akeh jinis sel kanker kanthi nyegah lipogenesis sel kanker. Kanthi nyandhet sintase asam lemak ing sel kanker, taxifolin bisa nyegah pertumbuhan lan panyebaran sel kanker.

Kapasitas taxifolin kanggo ngrangsang pambentukan fibril lan ningkatake stabilisasi bentuk kolagen fibrillar bisa digunakake ing obat. Uga taxifolin nyandhet melanogenesis seluler kanthi efektif kaya arbutin, salah sawijining agen hipopigmentasi sing paling akeh digunakake ing kosmetik. Nanging, arbutin tumindak minangka quercetin banget mutagenic, carcinogenic lan beracun.

 

Taksifolin (dihydroquercetin) wêdakakêna 480-18-2 Aplikasi

Taxifolin (dihydroquercetin) bubuk wis ditampilake duwe efek apik banget ing sawetara owah-owahan ing sel awak, utamané sing ora dikarepake. Saklawasé 600 studi wis diterbitake - paling akeh ing Rusia, lan padha ngomong babagan efek positif saka taxifolin, flavonoid kuat sing asalé saka larch Siberia. Dadi, apa keuntungan saka Taxifolin (dihydroquercetin) ing suplemen diet lan medis?

Taxifolin (Dihydroquercetin) minangka flavonoid kuat sing uga bisa ditemokake lan dituku ing pasar kanthi bentuk bubuk mentah.

Akeh gaweyan ditindakake kanggo verifikasi lan nuduhake tumindak dihydroquercetin - wilayah utama riset jinis iki utamane ing ngisor iki:

Efek taxifolin ing mediator inflamasi lan penyakit kayata kanker.

Efek saka efek penghapusan taxifoline lan myeloperoxidase

Efek taxifolin ing karusakan fibroblast dermal

Efek taxifoline ing regulasi kolagenase I ing sel kulit sing diobati UVB

Efek taxifolin ing sel lan efek sitoprotektif potensial

Data umum saka sawetara panaliten nuduhake yen: quercetin, taxifolin (Dihydroquercetin), lan quercitrin bisa entuk manfaat kanggo nyuda penuaan kulit ing manungsa.

 

Mupangat Taxifolin liyane ing suplemen medis lan diet bisa uga kalebu:

  1. Taxifolin (Dihydroquercetin)minangka flavonoid sing kuat

Ing pertengahan 1950-an, para ilmuwan pisanan ngekstrak lan nggambarake taxifolin, utawa dihydroquercetin, yaiku analog saka quercetin utawa rutin nanging kanthi sifat sing beda. Nampilake aktivitas vitamin P, ngundhakake membran vaskular lan nyuda reaksi alergi lan inflamasi, lan uga nduweni akeh sifat sing ora dienggo bareng karo mayoritas bioflavonoid liyane. Mulane, Taxifolin duweni efek antioksidan sing luwih kuat tinimbang flavonoid.

 

  1. Taxifolin (Dihydroquercetin)nyegah stres oksidatif lan inflamasi

Taxifolin utawa Dihydroquercetin wis ditampilake minangka netralake radikal bebas sing kuat, bisa ngrusak rong bentuk paling mbebayani sing ana ing awak manungsa: radikal superoksida lan peroksida. Uga dianggo kanggo nglindhungi sel getih abang lan putih. Pasinaon nuduhake manawa bisa nglindhungi sel getih putih saka karusakan lingkungan, lan ing sel getih abang nyegah pati sel oksidatif.

 

  1. Taxifolin (Dihydroquercetin)migunani ing perawatan kanker

Akeh panaliten nuduhake yen taxifolin nduweni kemampuan kanggo mbatesi pertumbuhan garis sel kanker. Sèl kanker payudara lan sel kanker ovarium minangka rong jinis ganas sing wis dituduhake taksifolin bisa mateni.

 

  1. Taxifolin (Dihydroquercetin)efek suplemen diet ana hubungane karo COVID Pneumonia

Peneliti Rusia nyelidiki efek suplemen diet Taxifolin kanggo wong sing pulih saka radhang paru-paru sing ana gandhengane karo COVID. Diluncurake ing 2021, uji klinis iki kalebu panggunaan 30 miligram (mg) saben dina Taxifolin Aqua kanggo 100 pasien. Peneliti ngarep-arep kanggo njlentrehake kepiye suplemen diet bisa nyebabake fungsi pernapasan, kondisi tembok arteri, lan kualitas urip sakabèhé.

 

  1. Taxifolin (Dihydroquercetin)keuntungan ing hipertensi

Taxifolin nduweni macem-macem sifat sing bisa migunani kanggo wong sing nandhang hipertensi. Pasinaon klinis nuduhake manawa bisa nambah elastisitas eritrosit, saengga bisa gampang nembus pembuluh getih sing paling halus. Elevasi tekanan ora kedadeyan maneh lan kanthi mangkono risiko stroke suda drastis. Taxifolin uga nyuda viskositas getih lan nambah microcirculation ing tingkat kapiler.

 

Macem-macem panaliten wis ditindakake ing konteks iki ing Rusia. Efek Taxifolin diselidiki ing rong klompok pasien 40 kanthi asthenia neuro-sirkulasi (bentuk tachycardia) kanthi hipertonia lan hipertensi arteri. Nalika loro klompok diwenehi hypotensive, klompok kapindho uga nampa dosis tambahan saben dina saka 40mg saka taxifolin. Ing klompok pisanan, efek hipotensi sing jelas diamati antarane dina katelu lan kaping papat perawatan nanging 17% peserta mbutuhake paningkatan dosis obat. Efek hipotensi sing padha katon ing klompok kapindho nanging luwih cepet - antarane dina pisanan lan kaloro perawatan - lan ora ana klompok iki sing mbutuhake obat kasebut tambah.

 

  1. Taxifolin (Dihydroquercetin)migunani ing perawatan penyakit serebrovaskular

Suplemen Taxifolin ditampilake kanggo nambah masalah tartamtu, utamane ngelu, insomnia, masalah asthenik lan vaskular-vegetatif uga vertigo. Dandan luwih penting ing pasien encephalopathy sing ana gandhengane karo masalah pembuluh darah posterior sing gegandhengan karo stroke. Uga nyuda lability emosional, irritability, kuatir, swasana ati sing kurang, hypochondria lan fiksasi ing perasaan pribadi. Maneh, kajaba swasana ati sing kurang lan hypochondria, perbaikan kasebut luwih gedhe ing pasien stroke. Indeks aktivitas memori intelektual luwih apik ing rong pertiga pasien sawise administrasi taxifolin, kaya konsentrasi lan perhatian. Memori pasien mundhak 70% lan volume memori operasional mundhak ing 66.7% kasus.

Data sing dipikolehi saka studi babagan pasien setengah umur kanthi encephalopathy discirculatory nuduhake yen taxifolin nduwe efek moderat ing hubungane karo mekanisme pusat regulasi vegetatif lan psiko-emosi fungsional.

Rong studi klinis ditindakake ing 52 pasien kanggo ngevaluasi efek saka administrasi taxifolin 21 dina sing digabungake karo vitamin C ing pasien sing duwe masalah sirkulasi serebral. Suplemen kasebut nyebabake nyuda viskositas getih lan tendensi pembentukan bekuan, memori sing luwih apik, perhatian lan kinerja mental, nyuda vertigo, pola turu sing normal, nyuda sirah lan kurang kesel. Ora ana owah-owahan kasebut ing klompok plasebo.

 

Taxifolin (Dihydroquercetin) liyane hkawicaksanan bkeuntungan lan uses

-Taxifolin lan penyakit kardiovaskular, taxifolin nyandhet peroksidasi serum lan lipid hepatik sawise radiasi ionisasi beracun.

-Nyegah komplikasi diabetes,taxifolin nyegah aktivitas pro-inflamasi neutrofil ing diabetes tipe 2 lan mulane bisa mbantu nglindhungi sistem pembuluh darah saka efek mbebayani penyakit kasebut.

-Njaga sistem saraf pusat sing sehat, Taxifolin nawakake perlindungan penting kanggo otak lan neuron.

-Perlindhungan marang karusakan ati lan hepatitis, amarga Taxifolin nduweni potensi antioksidan sing signifikan, taxifolin bisa nglindhungi ati saka paparan racun kasebut lan uga virus.

-Ngundhakake sistem kekebalan awak, panliten nuduhake manawa taxifolin bisa mbantu nglawan infeksi serius kayata radhang paru-paru utawa HIV.

 

Taksifolin (dihydroquercetin) bubuk 480-18-2 Riset liyane

Taxifolin (dihydroquercetin) Vs Quercetin: Endi sing kuat? Apa Taxifolin padha karo quercetin?

1. Bentenipun pisanan antarane quercetin lan dihydroquercetin iku padha cenderung teka saka macem-macem sumber tetanduran.Taxifoline (dihydroquercetin) lan Quercetin iku loro flavonoid. Flavonoid minangka pigmen tanduran sing ditemokake ing akeh panganan lan tanduran kayata tanduran jeruk, teh, anggur abang, woh wohan beri sing akeh warna, lan malah coklat peteng. Malah bisa nggawe vitamin C luwih kuat lan tahan suwe ing awak.

Flavonoid kalebu udakara 60% saka 8,000 polifenol sing dikenal, senyawa tanduran sing tumindak minangka antioksidan ing awak, nglawan radikal bebas sing mbebayani. Tanpa perlindungan antioksidan sing cukup kanggo netralake radikal bebas sing berlebihan, bisa ngrusak sel.

Quercetin ditemokake ing kulit jero woh jeruk, woh-wohan liyane kaya ceri lan apel, sayuran kaya kale lan brokoli, wiji, biji-bijian, lan bawang abang. Dihydroquercetin, uga dikenal minangka taxifolin, umume ditemokake ing bawang, milk thistle, anggur, tèh ijo, lenga zaitun, lan kulit wit saka sawetara konifer.

2. Bentenane paling gedhe nomer loro antarane Taxifolin (dihydroquercetin) lan quercetin yaiku duwe dandanan kimia sing beda. Dihydroquercetin nduweni rong atom hidrogen tambahan saben molekul, sing ndadekake antioksidan luwih kuat, miturut studi pra-klinis.

3. Taxifolin (dihydroquercetin) ora mutagen lan kurang beracun tinimbang quercetin. Tumindak minangka agen kemopreventif potensial kanthi ngatur gen liwat mekanisme gumantung ARE. Taxifolin wis ditampilake kanggo nyandhet wutah sel kanker ovarium kanthi cara gumantung dosis.

 

Apa efek samping saka Taxifolin (dihydroquercetin)?

Senadyan keuntungan kesehatan saka taxifolin, efek samping bisa uga dumadi ing sawetara wong, utamane sing njupuk flavonoid minangka suplemen diet. Efek samping saka taxifolin bisa uga kalebu:

-Lara weteng

- Mual lan diare

- Ruam utawa dermatitis kontak

- Tambah risiko gumpalan getih lan getihen (ing sawetara wong)

Konsultasi karo dhokter sadurunge njupuk suplemen taxifolin.

 

Kepiye Vitamin C lan Taxifolin Dihydroquercetin bisa digunakake bebarengan?

Taxifolin ningkatake efek vitamin C kanthi nambah durasi aktivitas biologis, ngrangsang regenerasi lan nyepetake eliminasi saka awak. Ing Rusia, kompleks taxifolin lan vitamin C minangka perawatan populer kanggo akeh penyakit ing ngendi stres oksidatif minangka mekanisme sing ndasari.

 

tuku Taxifolin (dihydroquercetin) bubuk online

Taxifolin (dihydroquercetin) minangka bioflavonoid kanthi efek anti-inflamasi lan antioksidan sing kuat. Flavonoid ditemokake ing panganan lan omben-omben kaya anggur, tèh, coklat lan cuka, bebarengan karo woh-wohan lan sayuran. Taxifolin bisa dadi sawetara tujuan kesehatan minangka agen anti-inflamasi lan antikanker.

Taxifolin (dihydroquercetin) bisa ditemokake lan dituku ing pasar kanthi bentuk bubuk mentah. Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake bubuk Taxifolin (Dihydroquercetin) kanthi jumlah gedhe. Wisepowder wis Lab sawijining lan

tim riset ilmiah profesional, sistem manajemen kualitas sing ketat, dilengkapi instrumen canggih sing diimpor saka Jerman, Jepang lan AS kanggo analisis lan sintesis isi bahan aktif, njamin produk lan layanan sing paling apik. Sampeyan olèh kontak kanggo ngrembug rincian liyane lan mbangun kerjasama dawa.

 

Taksifolin (dihydroquercetin) wêdakakêna 480-18-2 Referensi

  1. 1. Angelis A, dkk. Isolasi Bio-Dipandu Metabolit Larut Metanol saka Spruce Umum (Picea abies) Produk Kulit Kulit lan Investigasi Sifat Dermo-Kosmetik. Molekul. 2016 Nov 21;21 (11): 1586.
  2. Hubungan aktivitas struktur-antioksidan saka flavonoid lan asam fenolat: CA Rice-Evans, et al.; Radikal Bebas. biol. Med. 20, 933 (1996), (Review), Abstrak;
  3. Lei Ren, et al. Dissecting Efficacy lan Mekanisme Karakteristik Metabolik Taksifolin ing Fibrosis Renal dening Pendekatan Multivariate lan Kromatografi Cairan Ultra-Kinerja Digandhengake karo Strategi Metabolomik Berbasis Spektrometri Massa. Pharmacol ngarep. 2021 Januari 14;11:608511.
  4. Penindasan sitotoksisitas akibat hidroperoksida dening polifenol: T. Nakayama; Kanker Re. 54, 1991s (1994), Abstrak;Supresi sitotoksisitas akibat oksigen aktif dening flavonoid: T. Nakayama, et al.; Biokimia. Pharmacol. 45, 265 (1993), Abstrak;
  1. Luo, Haitao; Jiang, Bing-Hua; King, Sarah; Chen, Yi Charlie (2008). "Inhibisi Pertumbuhan Sel lan Ekspresi VEGF ing Sel Kanker Ovarium dening Flavonoid". Nutrisi lan Kanker. 60 (6): 800–9. doi: 10.1080/01635580802100851. PMID 19005980. S2CID 43576449