Products

Bubuk Coenzyme Q10 (CoQ10) (303-98-0)

Bubuk Coenzyme Q10 (COQ10), uga dikenal minangka ubidecarenone, mbantu ngasilake energi ing sel sampeyan. Bubuk Coenzyme Q10 (COQ10) yaiku benzoquinone sing penting alami ing transportasi elektron ing membran mitokondria. Coenzyme Q10 (COQ10) fungsi minangka antioksidan endogen; kekurangan enzim iki wis diamati ing pasien sing nandhang macem-macem jinis kanker lan studi terbatas nuduhake yen koenzim Q10 bisa nyebabake resresi tumor ing pasien kanker payudara. Agen iki bisa uga duwe efek imunostimulasi.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

1. Apa Koenzim Q10 (COQ10)?

2. KOENSIME Q10 (CoQ10) powder (303-98-0) Informasi Dhasar

3. KOENSIME Q10 (CoQ10) (303-98-0) Riwayat

4.Carane Coenzyme Q10 (COQ10).

5. Koenzim Q10 Keuntungan lan Kegunaan

6. Koenzim Q10Dosis lan Efek sisih

7. Napa kita nggunakake Coenzyme Q10powdering formulasi?

8. Cara Nggarap Coenzyme Q10?

9. Sawetara Formulasi sing Gunakake Koenzim Q10 (Ubiquinone)

10. Koenzim Q10(COQ10) lan DHEA

11.Koenzim Q10(COQ10) lan Quercetin

12. Where tuku Coenzyme Q10powder?

 

Bubuk COENZYME Q10 (CoQ10) (303-98-0) video

 

1.Wkupluk yaiku Koenzim Q10 (COQ10)?

Coenzyme Q10 (utawa CoQ10) minangka quinone, zat sing mbantu nyediakake energi kanggo sel ing kabeh organisme sing ambegan oksigen. Peneliti pisanan nemokake CoQ10 ing taun 1957, menehi jeneng ubiquinone - kuinon sing ditemokake ing saben sel awak (ubi = nang endi wae). Ubiquinones minangka zat lipofilik, ora larut banyu sing ngirim muatan listrik menyang mitokondria, utawa pembangkit tenaga sel, kanggo ngasilake energi lan nylametake urip. CoQ10 nduweni peran penting minangka koenzim kanggo paling ora telung enzim mitokondria (kompleks I, II lan III) uga enzim ing bagean liya saka sel.

Coenzyme Q10 minangka vitamin pseudo sing tumindak minangka koenzim ing awak kanggo nggampangake macem-macem fungsi kritis. CoQ10 penting kanggo sintesis adenosine triphosphate (ATP), sing dadi sumber energi utama kanggo sel. ATP nyurung sawetara proses biologis kalebu kontraksi otot lan produksi protein. Coenzyme Q10 uga minangka antioksidan kuat sing ndhukung sistem kekebalan sing kuat.

Reindeer, daging sapi, lan daging babi minangka sumber paling sugih saka Coenzyme Q10 (COQ10), banjur iwak berminyak. Kira-kira satus sumber panganan sing beda bisa nyedhiyakake Coenzyme Q10 (COQ10), nanging angel entuk porsi sing signifikan karo sawetara sing luwih nyenengake.

Awak ngasilake CoQ10 kanthi alami, nanging produksie cenderung mudhun kanthi umur. Untunge, sampeyan uga bisa entuk CoQ10 liwat suplemen utawa panganan.

Kahanan kesehatan kaya penyakit jantung, kelainan otak, diabetes, lan kanker wis ana hubungane karo tingkat CoQ10 sing kurang. Ora jelas manawa tingkat CoQ10 sing sithik nyebabake penyakit kasebut utawa minangka akibat saka penyakit kasebut.

Siji bab tartamtu: akeh riset wis mbukak macem-macem keuntungan kesehatan CoQ10.

 

2. KOENSIME Q10 (CoQ10) powder Basicinformasi

jeneng

Wêdakakêna koenzim Q10

CAS nomer

303-98-0

Kemurnian

40% (kelarutan banyu), 98%

Jeneng kimia

koenzim Q10

Liyane

ubidecarenone

ubiquinone-10

CoQ10

Formula molekul

C59H90O4

Bobot molekul

863.3 g / mol

Titik lebur

50-52ºC

InChI Key

ACTIUHUUMQJHFO-UPTCCGCDSA-N

Formulir

Solid

katon

Wêdakakêna jeruk

Separuh Urip

Sifat farmakokinetik bisa beda-beda ing antarane merek sing beda-beda, nanging panliten wis nglaporake setengah umur ubidecarenone yaiku 21.7 jam.

kelarutan

kelarutan banyu: Larut kanthi larut

kawontenan Storage

Simpen ing wadhah kedap udara sing disegel, supaya hawa metu, dilindhungi

saka panas, cahya lan asor.

aplikasi

CoQ10 tumindak minangka antioksidan, sing nglindhungi sel saka karusakan lan dadi bagian penting ing metabolisme.

COA, HPLC

kasedhiya

koenzim Q10  

powder

Koenzim Q10 bubuk 01

 

 

3. COENZYME Q10 (CoQ10) Riwayat

Ing taun 1950, GN Festenstein minangka wong pisanan sing ngisolasi sawetara CoQ10 saka lapisan usus jaran ing Liverpool, Inggris. Ing panaliten salajengipun, senyawa kasebut kanthi sedhela diarani zat SA, dianggep minangka quinone lan dicathet yen bisa ditemokake saka akeh jaringan saka sawetara kewan.

Ing taun 1957, Frederick L. Crane lan kanca-kanca ing Institut Enzim Universitas Wisconsin–Madison ngisolasi senyawa sing padha saka membran mitokondria jantung daging sapi lan nyathet yen senyawa kasebut diangkut ing mitokondria. Padha disebut Q-275 kanggo short minangka iku quinone a. Ora suwe dheweke nyathet yen Q-275 lan zat SA sing diteliti ing Inggris bisa uga dadi senyawa sing padha. Iki dikonfirmasi mengko taun kasebut lan Q-275 / zat SA diganti jeneng dadi ubiquinone amarga iku quinone ing ngendi-endi sing bisa ditemokake saka kabeh jaringan kewan.

Ing taun 1958, struktur kimia sing lengkap dilapurake dening DE Wolf lan kanca-kancane sing kerja ing Karl Folkers ing Merck ing Rahway. Mengko taun kasebut DE Green lan kanca-kanca saka klompok riset Wisconsin ngusulake yen ubiquinone kudu diarani mitoquinone utawa koenzim Q amarga partisipasi ing rantai transpor elektron mitokondria.

Ing taun 1966, A. Mellors lan AL Tappel ing Universitas California minangka sing pisanan nuduhake yen CoQ6 sing dikurangi minangka antioksidan sing efektif ing sel.

Ing taun 1960-an Peter D. Mitchell nggedhekake pangerten babagan fungsi mitokondria liwat téori gradient elektrokimia, sing nyakup CoQ10, lan ing pungkasan taun 1970-an pasinaon Lars Ernster nggedhekake pentinge CoQ10 minangka antioksidan. Taun 1980-an nyekseni mundhake jumlah uji klinis sing nglibatake CoQ10.

 

4.How Koenzim Q10 (COQ10)Nyambut gawe

Koenzim Q10 minangka komponèn penting saka mitokondria sel. Mitokondria dianggep minangka pembangkit listrik ing sel sampeyan, sing tanggung jawab kanggo ngasilake adenosin trifosfat (ATP), molekul sing sugih energi sing nyedhiyakake kabeh sing sampeyan lakoni. ATP bisa diprodhuksi liwat panganan sing sampeyan mangan lan liwat oksigen ing proses sing dikenal minangka respirasi seluler.

Koenzim Q10 nduwe peran penting ing nggawe ATP, utamane ing rantai transfer elektron. Pasinaon nuduhake yen nganti 95 persen energi sing diasilake ing awak manungsa saka respirasi seluler.

 

5. Koenzim Q10 Keuntungan lan Kegunaan

(1)Bisa Mbantu Nambani Gagal Jantung

Gagal jantung asring minangka akibat saka kondisi jantung liyane, kayata penyakit arteri koroner utawa tekanan darah tinggi.

Kahanan kasebut bisa nyebabake kerusakan oksidatif lan inflamasi vena lan arteri.

Gagal jantung dumadi nalika masalah kasebut mengaruhi jantung nganti ora bisa kontraksi, ngendhokke utawa ngompa getih kanthi rutin ing awak.

Sing luwih elek, sawetara perawatan kanggo gagal jantung duwe efek samping sing ora dikarepake, kayata tekanan darah rendah, dene liyane bisa nyuda tingkat CoQ10.

Ing panaliten babagan 420 wong sing gagal jantung, perawatan karo suplemen Coenzyme Q10 (COQ10) sajrone rong taun nambah gejala lan nyuda resiko mati amarga masalah jantung.

Kajaba iku, panaliten liyane ngobati 641 wong kanthi CoQ10 utawa plasebo sajrone setaun. Ing pungkasan panaliten, wong-wong sing ana ing klompok CoQ10 wis jarang dirawat ing rumah sakit amarga gagal jantung sing luwih parah lan ngalami komplikasi sing luwih sithik.

Kayane perawatan karo CoQ10 bisa mbantu mulihake tingkat produksi energi sing optimal, nyuda karusakan oksidatif lan nambah fungsi jantung, kabeh bisa mbantu perawatan gagal jantung.

 

(2)Bisa Mbantu Kanthi Kesuburan

Kesuburan wanita mudhun kanthi umur amarga nyuda jumlah lan kualitas endhog sing kasedhiya.

CoQ10 melu langsung ing proses iki. Nalika sampeyan umur, produksi CoQ10 alon, nggawe awak kurang efektif kanggo nglindhungi endhog saka karusakan oksidatif.

Suplemen karo CoQ10 katon bisa mbantu lan bisa uga mbalikke penurunan kualitas lan kuantitas endhog sing ana gandhengane karo umur.

Kajaba iku, sperma lanang rentan marang efek karusakan oksidatif, sing bisa nyebabake jumlah sperma sing suda, kualitas sperma sing kurang apik lan ora subur.

Sawetara panaliten nyimpulake yen suplemen Coenzyme Q10 bisa nambah kualitas sperma, aktivitas lan konsentrasi kanthi nambah perlindungan antioksidan.

 

(3)Bisa Mbantu Supaya Kulitmu Awet Muda

Coenzyme Q10 penting kanggo perawatan kulit. Duwe peran penting ing produksi kolagen lan protein liyane sing nggawe matriks ekstraselular. Yen matriks ekstrasel diganggu utawa dikurangi, kulit bakal ilang kelenturan, kelancaran, lan nada sing bisa nyebabake kedutan lan penuaan durung wayahe. Coenzyme Q10 bisa mbantu njaga integritas kulit sakabehe lan nyuda tanda-tanda tuwa.

Kanthi fungsi minangka scavenger radikal antioksidan lan bebas, Coenzyme Q10 bisa ningkatake sistem pertahanan alami marang stres lingkungan. Coenzyme Q10 uga bisa migunani ing produk perawatan sun. Data wis nuduhake nyuda kedutan kanthi panggunaan Coenzyme Q10 jangka panjang ing produk perawatan kulit.

Coenzyme Q10 disaranake supaya bisa digunakake ing krim, lotion, serum adhedhasar minyak, lan produk kosmetik liyane. Coenzyme Q10 banget migunani ing formulasi antiaging lan produk perawatan sun.

Coenzyme Q10 ora asalé saka sumber kewan. Iki asalé saka proses fermentasi mikroba.

 

(4)Bisa Ngurangi Sakit Kepala

Fungsi mitokondria sing ora normal bisa nyebabake paningkatan kalsium dening sel, produksi radikal bebas sing berlebihan lan nyuda proteksi antioksidan. Iki bisa nyebabake energi kurang ing sel otak lan malah migren.

Wiwit CoQ10 urip utamane ing mitokondria sel, wis ditampilake bisa ningkatake fungsi mitokondria lan mbantu nyuda inflamasi sing bisa kedadeyan nalika migren.

Nyatane, panaliten nuduhake yen suplemen CoQ10 kaping telu luwih cenderung tinimbang plasebo kanggo nyuda jumlah migren ing 42 wong.

Kajaba iku, kekurangan CoQ10 wis diamati ing wong sing nandhang migren.

Siji panaliten sing luwih gedhe nuduhake yen 1,550 wong kanthi tingkat CoQ10 sing kurang ngalami nyeri sirah sing luwih sithik lan kurang abot sawise perawatan karo CoQ10.

Apa maneh, kayane CoQ10 ora mung mbantu ngobati migrain nanging uga bisa nyegah.

 

(5)Bisa Mbantu Kanthi Kinerja Latihan

Tekanan oksidatif bisa mengaruhi fungsi otot, lan kanthi mangkono, kinerja olahraga.

Kajaba iku, fungsi mitokondria sing ora normal bisa nyuda energi otot, dadi angel kanggo otot kontraksi kanthi efisien lan njaga olahraga.

CoQ10 bisa mbantu ngleksanani kinerja kanthi nyuda stres oksidatif ing sel lan ningkatake fungsi mitokondria.

Nyatane, siji panaliten nyelidiki efek CoQ10 ing aktivitas fisik. Sing nambahi 1,200 mg CoQ10 saben dina sajrone 60 dina nuduhake nyuda stres oksidatif.

Kajaba iku, suplemen CoQ10 bisa nambah kekuwatan sajrone olahraga lan nyuda rasa kesel, sing bisa nambah kinerja olahraga.

 

(6)Bisa mbantu diabetes

Tekanan oksidatif bisa nyebabake karusakan sel. Iki bisa nyebabake penyakit metabolik kaya diabetes.

Fungsi mitokondria sing ora normal uga ana hubungane karo resistensi insulin.

CoQ10 wis ditampilake nambah sensitivitas insulin lan ngatur tingkat gula getih.

Suplemen karo CoQ10 uga bisa mbantu nambah konsentrasi CoQ10 ing getih nganti kaping telu ing wong sing nandhang diabetes sing biasane nuduhake tingkat senyawa iki sing kurang.

Kajaba iku, siji panliten duwe suplemen diabetes tipe 2 kanthi CoQ10 sajrone 12 minggu. Nglakoni kanthi signifikan nyuda tingkat gula getih pasa lan hemoglobin A1C, yaiku rata-rata tingkat gula getih sajrone rong nganti telung wulan kepungkur.

Pungkasan, CoQ10 bisa mbantu nyegah diabetes kanthi ngrangsang pemecahan lemak lan nyuda akumulasi sel lemak sing bisa nyebabake obesitas utawa diabetes jinis 2.

 

(7)Bisa Muter Peran ing Nyegah Kanker

Tekanan oksidatif dikenal nyebabake karusakan sel lan mengaruhi fungsine.

Yen awak ora bisa nglawan karusakan oksidatif kanthi efektif, struktur sel bisa rusak, bisa uga nambah risiko kanker.

CoQ10 bisa nglindhungi sel saka stres oksidatif lan ningkatake produksi energi seluler, ningkatake kesehatan lan kaslametané.

Sing nggumunake, pasien kanker wis ditampilake duwe tingkat CoQ10 sing luwih murah.

Tingkat CoQ10 sing sithik digandhengake karo risiko kanker nganti 53.3% lan nuduhake prognosis sing ora apik kanggo macem-macem jinis kanker.

Kajaba iku, siji panaliten uga nyaranake yen suplemen CoQ10 bisa mbantu nyuda kemungkinan kambuh kanker.

 

(8)Apik kanggo Otak

Mitokondria minangka generator energi utama sel otak.

Fungsi mitokondria cenderung mudhun kanthi umur. Disfungsi mitokondria total bisa nyebabake pati sel otak lan penyakit kaya Alzheimer lan Parkinson.

Sayange, otak rentan banget kanggo karusakan oksidatif amarga kandungan asam lemak sing dhuwur lan kabutuhan oksigen sing dhuwur.

Kerusakan oksidatif iki nambah produksi senyawa mbebayani sing bisa mengaruhi memori, kognisi lan fungsi fisik.

CoQ10 bisa nyuda senyawa sing mbebayani iki, bisa uga nyuda progresi penyakit Alzheimer lan Parkinson.

 

(9)Bisa Nglindhungi Paru-paru

Saka kabeh organ sampeyan, paru-paru sampeyan paling akeh kontak karo oksigen. Iki ndadekake banget rentan kanggo karusakan oksidatif.

Tambah karusakan oksidatif ing paru-paru lan perlindungan antioksidan sing kurang, kalebu tingkat CoQ10 sing kurang, bisa nyebabake penyakit paru-paru kaya asma lan penyakit paru obstruktif kronis (COPD).

Salajengipun, wis dituduhake manawa wong sing nandhang kahanan kasebut duwe tingkat CoQ10 sing luwih murah.

Panaliten nuduhake manawa suplemen CoQ10 nyuda inflamasi ing wong sing nandhang asma, uga butuh obat steroid kanggo nambani.

Panaliten liyane nuduhake peningkatan kinerja olahraga ing wong sing nandhang COPD. Iki diamati liwat oksigenasi jaringan lan detak jantung sing luwih apik sawise ditambah karo CoQ10.

 

6. Koenzim Q10(CoQ10)Dosis lan Efek sisih

CoQ10 kasedhiya ing rong wujud - ubiquinol lan ubiquinone.

Ubiquinol nyumbang 90% saka CoQ10 ing getih lan minangka bentuk sing paling gampang diserap. Dadi, dianjurake kanggo milih saka suplemen sing ngemot wangun ubiquinol.

Yen sampeyan pengin tuku suplemen CoQ10 sing ngemot formulir ubiquinol, sampeyan bisa mriksa bubuk wise.

Dosis standar CoQ10 kisaran saka 90 mg nganti 200 mg saben dina. Dosis nganti 500 mg koyone ditoleransi, lan sawetara pasinaon nggunakake dosis sing luwih dhuwur tanpa efek samping sing serius.

Amarga CoQ10 minangka senyawa sing larut ing lemak, panyerepane alon lan winates. Nanging, njupuk suplemen CoQ10 kanthi panganan bisa mbantu awak nyerep nganti kaping telu luwih cepet tinimbang njupuk tanpa mangan.

Kajaba iku, sawetara produk nawakake bentuk larut saka CoQ10, utawa kombinasi CoQ10 lan lenga, kanggo nambah panyerepan.

Awak ora nyimpen CoQ10. Mulane, disaranake nggunakake terus kanggo ndeleng keuntungane.

Suplemen karo CoQ10 katon bisa ditoleransi kanthi apik dening manungsa lan nduweni keracunan sing sithik.

Nyatane, peserta ing sawetara pasinaon nuduhake ora efek sisih utama njupuk dosis saben dina saka 1,200 mg kanggo 16 sasi.

Nanging, yen efek samping katon, dianjurake kanggo dibagi dosis saben dina dadi loro nganti telung dosis sing luwih cilik.

 

7. Napa kita nggunakake Coenzyme Q10powder ing formulasi?

Coenzyme Q10 (Ubiquinone) utamane kalebu ing formulasi kanggo anti-oksidan, kahanan kulit, lan sifat anti-tuwa.

 

8.Carane Nggarap Coenzyme Q10?

Versi Cairan sing wis kasebar bisa luwih gampang digarap amarga Coenzyme Q10 (Ubiquinone) ora larut banget karo lenga.

Lotion Crafter nyaranake kalebu bubuk Coenzyme Q10 (Ubiquinone) ing fase lenga digawe panas saka emulsions kanggo mesthekake penggabungan sing tepat.

Disaranake nambahake produk Coenzyme Q10 (Ubiquinone) cair sing wis dispersed ing fase kelangan amarga tingkat panggunaan sing sithik, nanging nundha rekomendasi pemasok kanggo produk sing tepat sing digunakake.

 

9. Sawetara Formulasi sing Nggunakake Koenzim Q10 (Ubiquinone)

Rosehip Oat Solid Oil Serum

Minyak Badan Argan Plum

Summer Stone Fruit Facial Oil Serum

Passionfruit Facial Glow Oil

Brightening Gel Serum

Cranberry Orange Facial Serum

Cacti Q10 Ageless Facial Serum

 

10. Koenzim Q10(COQ10) lan DHEA

Perawatan pasien kanthi cadangan ovarium sing suda (DOR) minangka salah sawijining tantangan paling gedhe ing terapi reproduksi sing dibantu. Dehydroepiandrosterone (DHEA) lan Coenzyme Q10 (CoQ10) minangka suplemen sing dianggep duwe efek sing bermanfaat ing pasien kasebut. Suplemen gabungan DHEA lan CoQ10 nambahake AFC kanthi signifikan dibandhingake karo DHEA wae, sing nyebabake respon ovarium sing luwih dhuwur sajrone COH lan IVF, nanging tanpa beda ing tingkat meteng.

 

11.Koenzim Q10(COQ10) lan Quercetin

Coenzyme Q10 (COQ10) lan Quercetin minangka rong suplemen jantung lan umur dawa sing populer, sing pertama minangka flavonoid diet sing akeh lan sing terakhir minangka antioksidan endogen. Konsumen asring salah yen quercetin lan koenzim Q10 padha (kemungkinan amarga sinergi minangka suplemen kardioprotektif). Sanadyan mikronutrien kasebut nyedhiyakake sipat nyuda penyakit lan efek antioksidan sing padha ing mitokondria, nanging minangka molekul sing béda karo struktur kimia sing ora ana hubungane.

Banjur ana akeh wong sing pengin njupuk quercetin lan Coenzyme Q10 bebarengan. Njupuk quercetin minangka cara praktis kanggo ngasilake efek antioksidan saka flavonoid diet penting iki. Nalika mung ana data winates sing nyelidiki sinergi antarane koenzim Q10 lan suplemen quercetin, ana persilangan sing bisa ditrapake ing antarane mekanisme tumindak mikronutrien kasebut. Nyatane, bukti anyar nuduhake quercetin bisa tumindak minangka "koenzim Q10-mimetic".

Kanthi atine, Transparent Labs Vitality lan CoQ10 Capsules nggawe tandem banget kanggo wong aktif sing pengin nambah tingkat energi, nyuda stres oksidatif, ndhukung kesehatan jantung, ngedongkrak tingkat testosteron, lan ningkatake kinerja atletik.

Pancen, temuan awal nuduhake yen njupuk quercetin lan CoQ10 bisa ningkatake fungsi muskuloskeletal lan kardiovaskular. Kita bisa ngarep-arep studi luwih lanjut kanggo menehi wawasan babagan aplikasi quercetin lan CoQ10 sing ergogenik lan ningkatake kesehatan.

 

12. Where tuku Coenzyme Q10powder?

Wisepowder nawakake bubuk Coenzyme Q10 paling apik kanthi rega sing paling kompetitif. Lan bubuk Coenzyme Q10 akeh lan grosir wis diuji laboratorium lan diverifikasi kanggo kemurnian lan identitas produk.

Apa maneh, wisepowder nyedhiyakake bubuk Coenzyme Q10 kanthi pesenan akeh utawa grosir miturut kabutuhan sampeyan.