Products

Bubuk kethilistat (282526-98-1)

Bubuk kittilistat yaiku obat sing dirancang kanggo nambani kelemon. Tumindak padha karo orlistat obat (Xenical) sing luwih lawas kanthi nyandhet lipase pankreas, enzim sing ngrusak trigliserida ing usus. Tanpa enzim iki, trigliserida saka diet dicegah saka dihidrolisis dadi asam lemak bebas sing bisa diserep lan diekskresi tanpa didhaptar. Cetilistat dituduhake kanggo ngasilake bobot awak sing padha karo orlistat.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Video bubuk Cetilistat (282526-98-1) video

 

Informasi Basis bubuk Cetilistat

jeneng Wit cetilistat
CAS 282526-98-1
Kemurnian 98.0% (HPLC)
Jeneng kimia 2-(hexadecyloxy)-6-methyl-4H-3,1-benzoxazin-4-one
Liyane Cetilistat
282526-98-1
Citilistat
ATL-962
ATL 962
Formula molekul C25H39NO3
Bobot molekul 401.591 g / mol
Titik lebur 74-76 ° C
InChI Key MVCQKIKWYUURMU-UHFFFAOYSA-N
Formulir Solid
katon Werna putih menyang Wubuk Putih
Separuh Urip Setengah umur 9.4-16 h ing manungsa, luwih suwe tinimbang tikus (4.4 h) lan asu panganan (7.3 h)
kelarutan Chloroform (Slighlty), Ethyl Acetate (Rada)
kawontenan Storage Kulkas
aplikasi Diselidiki kanggo nggunakake / perawatan ing obesitas.
Dokumen Tes kasedhiya

 

Bubuk Cetilistat Katrangan Umum

kelemon bubuk minangka wabah modern ing negara-negara industri lan berkembang, lan saiki kelebihan bobot lan obesitas nyebabake luwih akeh kematian ing saindenging jagad tinimbang kurang bobot. Cetilistat minangka novel, oral oral, gastrointestinal lan pankreas lipase inhibitor. Ing in vitro, cetilistat nyegah lipase pankreas manungsa kanthi IC50 ing kisaran nanomolar sing endhek. Ing tahap klinis tahap II ing pasien obesitas lan pasien obesitas diabetes tipe 2, cetilistat ditindakake sajrone 12 minggu nyuda bobot awak, kolesterol lipoprotein (LDL) kerapatan rendah serum lan kolesterol total dibandhingake plasebo. Proporsi pasien obesitas sing nyuda bobot awak awal paling ora 5% luwih gedhe ing kabeh tangan aktif dibandhingake plasebo. Ing pasien diabetes obesitas, tingkat hemoglobin glikosilat (HbA1c) uga saya suda. Cetilistat nuduhake kedadeyan ala nganti entheng, umume kalebu gastrointestinal (steatorrhea), kanthi insiden luwih murah tinimbang orlistat. Bubar disetujoni ing Jepang kanggo perawatan obesitas kanthi komplikasi.

 

Wêdakakêna Cetilistat (282526-98-1) Sejarah

Ngembangake dening Alizyme, perusahaan biofarmaseutikal spesialis kanthi kerjasama Takeda Pharmaceutical, cetilistat (ATL-962) minangka perawatan eksperimen kanggo obesitas. Cetilistat mbatesi lipre pankreas lan tumindak minangka agen kanggo nambani kelemon lan diabetes utawa dyslipidemia.

Iku nyebabake bobot mundhut lan nyerep lemak saka diet. Obat kasebut tumindak sabenere kanggo nyuda napsu, tanpa mengaruhi otak.

Ing Desember 2008, Takeda miwiti cetak klinik fase III ing Jepang. Kemajuan uji coba pivotal Phase III, nyengkuyung data uji coba klinis Phase II sing nuduhake cetilistat promosi bobot mundhut sing signifikan lan umume bisa ditolak ing pasien sing lara ing klinik.

Takeda ngevaluasi data cetilistat Phase II Eropa ing wulan Agustus 2003 lan ing wulan Januari 2004, nggawe perjanjian karo Alizyme kanggo nggawe eksklusif, ngasilake lan cet cetak pasar eksklusif ing Jepang.

Ing wulan Oktober 2012, Takeda ngirim Aplikasi Obat Anyar (NDA) kanggo Cetilistat menyang Kementerian Kesehatan, Tenaga Kerja lan Kesejahteraan Jepang kanggo perawatan kelemon.

Panaliten lan pangembangan saiki Alizyme fokus ing perawatan kanggo gangguan gastrointestinal, obesitas, kanker lan diabetes.

 

Cetilistat (282526-98-1) Mekanisme Tumindake

Cetilistat minangka inhibitor lipase gastrointestinal sing ngalangi pencernaan lemak lan penyerapan, sing nyebabake pengurangan energi, lan kanthi mangkono bobot mundhut. Beda karo agen anti obesitas liyane amarga ora tumindak ing otak kanggo nyuda napsu, nanging tumindak sacara peripherally. Senyawa kasebut tetep ana ing saluran gastrointestinal sing ora ana panyerapan sing penting ing awak.

 

Aplikasi Cetilistat (282526-98-1)

Cetilistat, miturut jeneng merek Cetislim, Checkwt, utawa Kilfat, minangka obat anyar sing saiki lagi ngalami uji coba lan uji klinis ing macem-macem wilayah ing dunia kanggo efektifitas.

Cetilistat diklasifikasikake miturut kategori "anti-obesitas utawa obat-obor". Obesitas dadi salah sawijining masalah penting ing jaman modern, umume ing negara berkembang lan industrialisasi.

Cetilistat minangka obat anti-obesitas aktif intra-oral. Utamane tumindak minangka pencernaan lipase gastrointestinal lan pankreas.

Cetilistat digunakake minangka suplemen kanggo diet sehat lan olahraga kanggo wektu sing cendhak ing perawatan obesitas. Cetilistat uga digunakake kanggo tujuan sing ora ditemokake ing pandhuan obat.

Cetilistat minangka eksperimen anti-obesitas tamba lan saiki ditliti ing Jepang, AS, lan Eropa. Amarga Cetilistat ngalami uji coba klinis, mula ora ana efektivitas utawa keamanan sing bisa ditindakake kanggo obat iki.

 

Cetilistat (282526-98-1) Penelitian Luwih

Ing uji coba manungsa, cetilistat ditampilake kanggo ngasilake bobot awak sing padha karo orlistat, nanging uga ngasilake efek sisih sing padha kayata bangku lontar, bangku lecur, incontinence fecal, gerakan usus sing kerep, lan kembung. Perlu langkah-langkah sing padha bakal ditrapake ing panyerapan lemak larut lemak lan nutrisi larut lemak liyane, bisa njaluk suplemen vitamin sing digunakake kanggo ngindhari kekurangan.

Cetilistat wis ngrampungake uji coba Fase 1 lan 2 ing Kulon lan saiki lagi ana ing Phase 3 uji coba ing Jepang ing endi partike karo Takeda. Norgina BV saiki entuk hak global kanggo cetilistat saka Alizyme sawise pamrentahane mlebu pamaréntahan.

Uji coba diterbitake tahap 2 ditemokake cetilistat dikurangi sacara bobot kanthi signifikan lan luwih bisa dibuwang tinimbang orlistat.

 

Cetilistat (282526-98-1) Cathetan

 

Artikel Trending