Products

Bubuk Unifiram (DM232) (272786-64-8)

Bubuk Unifiram (jeneng kode pangembangan DM-232) minangka obat eksperimen. sing duwe efek antiamnesik lan liyane ing pasinaon kewan kanthi kemampuan luwih akeh tinimbang piracetam. Unifiram minangka obat kaya ampakine sing asale saka biarylpropylsulfonamide, lan duwe efek antiamnesis lan liyane ing pasinaon kewan nganti luwih sewu kaping luwih dhuwur tinimbang piracetam. Unifiram uga duwe sipat anti-hipnotis, iki wis ditampilake kanggo nyuda durasi sifat hipnotik saka fenobarbitol barbiturat sing kuat tanpa cacat ketrampilan motor utama.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Unifiram (DM232) bubuk (272786-64-8) video

 

Informasi dhasar bubuk Unifiram (DM232)

jeneng Wêdakakêna Unifiram / DM232
CAS 272786-64-8
Kemurnian 98%
Jeneng kimia 1- (4-Benzoylpiperazin-1-yl) propan-1-siji
Liyane Sunifiram; DM-235; DM 235; DM235;
Formula molekul C14H18N2O2
Bobot molekul 246.31
Titik lebur 57-58 ℃
InChI Key DGOWDUFJCINDGI-UHFFFAOYSA-N
Formulir Bungkus padhet
katon Wêdakakêna putih utawa putih
Separuh Urip Ora dingerteni
kelarutan Larut nganti 5 mM ing Ethanol, Larut ing Banyu.
kawontenan Storage Nyimpen ing suhu kamar utawa adhem, ing wadhah sing kedhelengan, sing dilindhungi saka panas, cahya lan asor.
aplikasi DM232 (unifiram) minangka telung pesenan amotropik kaya AMPAkine sing luwih gedhe tinimbang piracetam ing panaliten kewan.
Dokumen Tes kasedhiya

 

Unifiram (DM232) Gambaran Umum

Unifiram minangka obat narkotika sing cukup anyar sing bisa uga minangka salah sawijining suplemen otak sing paling kuat sing durung nate digawe.

Miturut artikel ing Riset Pengembangan Narkoba, senyawa iki nduweni kekuatan udakara 1,000 kali luwih gedhe tinimbang saiki nootropics kaya Piracetam lan Aniracetam.

Panliten nuduhake yen Unifiram duweni pengaruh sing positif banget kanggo kegiatan memori lankognitif sing padha karo sing dipamerake dening Racetams sing luwih populer.

Unifiram ana gandhengane karo Sunifiram lan nindakake ing tingkat sing padha ing otak kanthi ukuran dosis sing padha. Amarga kasedhiya Unifiram sing diwatesi, umume wong bakal njupuk Sunifiram minangka pengganti senyawa sing luwih larang.

 

Sejarah bubuk Unifiram (DM232)

Unifiram (CAS # 272786-64-8) minangka zat sing dilaporake ing taun 2000 duwe sifat sing padha karo piracetam nanging luwih kuat ing tes ngindhari pasif mouse. Unifiram (jeneng pangembangan DM-232) minangka obat eksperimen. sing duwe efek antiamnesia lan liyane ing pasinaon kewan sing luwih kuat tinimbang piracetam. Sawetara senyawa sing ana gandhengane dingerteni, kayata sunifiram (DM-235) lan sapunifiram (MN-19). [4] [5] [6] Unifiram duwe loro enantiomer, kanthi bentuk dextro dadi isomer sing luwih aktif. Dituduhake kanggo nyuda durasi hipnosis sing diinduksi dening pentobarbital, tanpa ngrusak koordinasi motor. Ing taun 2015, durung ana studi resmi manungsa karo unifiram.

Ing taun 2006, peneliti nyinaoni karakterisasi farmakologis kanggo Sunifiram lan Unifiram, amarga loro senyawa minangka pesanan papat gedhene luwih kuat tinimbang Pircatem. Unifiram, sing ditemokake, bisa nyegah amnesia liwat modulasi sawetara sistem neurotransmitter.

 

Unifiram (DM232) Mekanisme Tumindak

Unifiram minangka modulator allosteric positif reseptor AMPA. Minangka Ampakine, efek Unifiram penyerapan glutamat ing otak nyebabake panularan sinaptik sing luwih apik ing antarane neuron.

Unifiram uga ngrangsang produksi acetylcholine nggawe mekanisme aksi sing meh padha karo Noopept, Pramiraceta, Oxiracetam lan nootropik racetam liyane.

Ora ana panaliten tumuju marang Unifiram tinimbang pasangan Sunifiram, nanging loro-lorone bahan kimia iki raket banget lan dipercaya bisa digarap kanthi cara sing meh padha.

Asil panaliten babagan aktivasi AMPA-reseptor sing terlibat ing efek antiamnesik saka Unifiram, manawa Unifiram tumindak minangka paningkatan kognisi liwat aktifitas sistem neurotransmission mediasi AMPA. Senyawa iki, sanajan ora nuduhake pasinaon naleni kanggo reseptor pusat utawa saluran sing paling penting, bisa nyegah amnesia sing kena pengaruh dening modulasi sawetara sistem neurotransmission lan bisa nambah pembebasan acetylcholine saka korteks serebral, paling ora pasinaon babagan tikus .

 

Aplikasi Unifiram (DM232)

DM232 (unifiram) minangka AMPAkine kaya nootropik telu pesenan gedhene luwih kuat tinimbang piracetam ing panelitian kewan.

Ing riset, wis diamati manawa unifiram nduweni kaluwihan utama ing ngisor iki; efek anti-sedative lan anti-hypnotic, agnesisme anti-amnesia lan agetylcholine. Ing siji panaliten, ditemokake unifiram bisa nyuda efek barbiturates yaiku hipnotis lan sedasi. Wiwit acetylcholine kuwat kanggo memori lan sinau sing luwih apik, mula, unifiram bisa migunani ing pangembangan otak.

 

Unifiram (DM232) Penelitian Luwih

Unifiram minangka obat ing kulawarga racetam. Strukturipun kados ampakine, lan raket gandhengane karo Sunifiram. Unifiram minangka salah sawijining suplemen otak sing paling kuat. Bukti wis nunjukake manawa umume ewonan luwih kuat tinimbang aniracetam. Eksperimen klinis sajrone pirang-pirang taun nuduhake yen unifiram bisa ningkatake memori lan nambah kemampuan kognitif kaya nootropics liyane sing racetam. Panliten nuduhake yen unifiram minangka modulator reseptor AMPA allosterik positif.

Tumindak iki kanggo nyuda efek antagonis saka NMDA, muscarinic lan AMPA. Antagonis AMPA lan NMDA nyalin fungsi glutamat, lan saka iku, langsung digandhengake karo memori lan sinau ing otak. Sampeyan uga bisa ngontrol pengambilan glutamat ing otak saéngga ningkatake transmisi synaptic neuron. Kaya piracetam, oxiracetam, pramiracetam lan noopept, stimulus produksi acetylcholine.

 

Referensi Unifiram (DM232)

 

Artikel Trending