Products

Asam linoleat sing dikonfigurasi (KELUAR) (2420-56-6)

KELUAR (Conjugated Linoleic Acid) yaiku asam lemak bebas alami sing ditemokake kanthi jumlah cilik ing produk susu lan daging. Iki dadi salah sawijining bahan mundhut lemak sing paling akeh diteliti ing taun-taun kepungkur amarga kemampuan kanggo ngganggu gangguan enzim sing diarani lipoprotein lipase sing banjur mbatesi sel lemak ora dadi gedhe. Gegayutan karo panliten sing nuduhake bisa nambah jumlah lemak sing disimpen ing awak bisa digunakake amarga energi wis tegese CL (Conjugated Linoleic Acid) wis dadi salah sawijining suplemen lemak paling akeh sing digunakake ing nutrisi olahraga.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

Video konjolasi asam linoleat (KELAB)

 

Asil linoleat sing dikonfigurasi (KELU)

jeneng Konjugasi asam linoleat
CAS 2420-56-6
Kemurnian 95%
Jeneng kimia Konjugasi asam linoleat
Liyane asam octadeca-10,12-dienoat
Formula molekul C18H32O2
Bobot molekul 280.4455
Titik lebur Ora Ana
InChI Key GKJZMAHZJGSBKD-NMMTYZSQSA-N
Formulir Cairan
katon Cairan
Separuh Urip Ora Ana
kelarutan 0.00015 g / L
kawontenan Storage 2-8 ° C
aplikasi Antioksidan sing potensial
Dokumen Tes kasedhiya

 

Conjugated asam linoleic Katrangan Umum

Asam Linoleic Konjol (Kencan) yaiku kulawarga asam lemak sing asale saka produk kewan, kalebu daging lan susu. Asam Linoleik Konjol (Kencan) ngemot asam lemak omega-6. Dheweke minangka lemak polikaturaturasi, sing dikandhakake Persatuan Hati Amerika (AHA) bisa duwe efek sing migunani ing jantung.

Asam Linoleic Konkulasi (Kencan) uga ana lemak teknis, sing, umume, lemak ora sehat. Nanging, bubuk Conjugated Linoleic Acid (CLA) minangka bentuk lemak trans alami lan ora katon efek kesehatan negatif sing padha karo lemak trans industri. AHA wis ngubungake lemak trans artifisial kanggo risiko penyakit jantung sing luwih dhuwur.

Nalika ana akeh bukti sing dipercaya Sumber kanggo nuduhake manawa lemak trans industri mbebayani, riset lemak trans alami lan efek kasebut diwatesi lan ora mesthi.

 

Sejarah Asli linoleat sing dikabarke

Kegiatan biologis Conjugated Linoleic Acid (KELAYAN) dicathet para peneliti ing taun 1979 sing nemokake kanggo nyegah kanker sing kena pengaruh kimia ing tikus lan riset babagan kegiatan biologis terus.

Ing taun 2008, Administrasi Pangan lan Narkoba Amerika Serikat dikategorikake Conjugated Linoleic Acid (CLA) sing umume diakoni minangka aman (GRAS).

 

(2420-56-6) Mekanisme Tumindake

Asam Linoleic Asam (Kencan) bisa mbantu nyuda celengan lemak awak lan nambah fungsi kekebalan.

 

Aplikasi linoleic konjugasi (KELU)

Akeh wong nggunakake Conjugated Linoleic Acid (CLA), percaya yen bisa digunakake kanggo nyuda tekanan getih lan mbantu nyuda lemak awak (sing duwe efek khusus kanggo Olah rogo ngencengke otot).

Ngurangi tekanan getih Tinggi: Ngombe bubuk asam linoleat sing dikombinasikake uga ramipril tekanan getih katon nyuda tekanan getih luwih akeh tinimbang ramipril dhewe ing wong sing duwe tekanan darah tinggi sing ora dikendhaleni.

Nambani obesitas: Nganggo asam linoleat konjugasi kanthi cangkeme saben dina bisa uga nyuda lemak awak nalika diwasa. Uga, asam linoleat sing bisa konjugasi bisa nyuda rasa luwe, nanging ora jelas yen iki nyebabake nyuda asupan panganan. Asam linoleat konjugasi kayane ora nyuda bobot awak utawa indeks massa awak (BMI) ing umume wong. Kajaba iku, njupuk asam linoleat konjugasi ora bisa nyegah nambah bobot awak sing sadurunge lemu sing bobote. Nambahake asam linoleat sing gegandhengan karo panganan lemak kayane ora nyuda bobot awak. Nanging, nambah asam linoleat sing gegandhengan karo susu bisa uga nyuda lemak awak ing wong diwasa lemu. Ing bocah, njupuk 3 gram asam linoleat konjugat saben dina katon bisa nyuda lemak awak.

 

(2420-56-6) Panaliten luwih akeh

Umume panaliten Conjugated Linoleic Acid (CLA) wis nggunakake campuran isomer ing isomers c9, t11-CLA (rumenic acid) lan t10, c12-CLA minangka akeh. Panaliten anyar sing nggunakake isomer individu nuduhake yen loro isom duwe efek kesehatan beda

Asam Linoleik Konjol (Kencan) minangka asam lemak lemak lan asam lemak cis. Ikatan cis nyebabake titik leleh ngisor lan bisa uga efek kesehatan sing migunani. Ora kaya asam lemak trans liyane, bisa uga duwe pengaruh sing migunani kanggo kesehatan manungsa. Asam Linoleic Konjol (Kencan) konjugasi, lan ing Amerika Serikat, trans sambungan ing sistem konjugasi ora dianggep minangka lemak trans kanggo tujuan peraturan lan labeling nutrisi. [Rujukan) Perlu Linoleic Asam (Kencan) lan sawetara isomer trans asam oleic diprodhuksi dening mikroorganisme ing rumor ruminan. Ora rumorine, kalebu manungsa, ngasilake isomer saka Conjugated Linoleic Acid (CLA) saka trans isomer asam oleic, kayata asam vaksin, sing diowahi dadi Conjugated Linoleic Acid (Kencan) dening delta-9-desaturase.

 

Rujukan asam linoleat sing dikonfigurasi

  • 1 Shultz, TD, Chew, BP, Seaman, WR, et al. Pengaruhe asale saka turunan dienoik asam linoleat lan β-karoten ing vitro tuwuh sel kanker. Lett Kanker 63 125-133 (1992). 2 Houseknecht, KL, Vanden Heuvel, JP, Moya-Camarena, SY, et al. Asam linoleik konjektur diet normalisasi toleransi glukosa mboten saget ing rat / fa tikus diabetes Zucker. Biokim Biofis Res Komunikasi 244 678-682 (1998).
  • Banni S (Juni 2002). "Metabolisme asam linoleat konjugasi". Mratelakake panemume saiki ing Lipidology. 13 (3): 261-6. doi: 10.1097 / 00041433-200206000-00005. PMID 12045395.
  • Talbott SM, Hughes K (2007). "Asam linoleat konjugasi". Pandhuan Profesional Kesehatan Suplemen Panganan. Lippincott Williams & Wilkins. hal 14–. ISBN 978-0-7817-4672-4.
  • Asam Linoleik sing dikonfigurasi: Keuntungan, Dosis, Efek sisih

 

Artikel Trending