Products

bubuk pinoli (20315-68-8)

Wêdakakêna pinolin minangka triptofet methoxylated (5-methoxytr Egyptoline) sing diklaim diproduksi ing kelenjar pineal sajrone metabolisme melatonin, nanging kedadeyan pineal kasebut tetep kontroversial. Jeneng IUPAC yaiku 6-methoxy-1,2,3,4-tetrahydro-β-carboline, biasane disingkat dadi 6-MeO-THBC, lan jeneng sing luwih umum yaiku kombinasi "pineal beta-carboline". Aktivitas biologis molekul iki narik kawigaten minangka pemulung radikal bebas potensial, uga dikenal minangka antioksidan, lan minangka penghambat monoamine oxidase A.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

video bubuk pinoli (20315-68-8) video

 

bubuk pinoli (20315-68-8) Informasi Dhasar

jeneng wêdakakêna pinoli
CAS 20315-68-8
Kemurnian 98%
Jeneng kimia 6-Methoxy-1,2,3,4-tetrahydro-9H-pyrido [3,4-b] indole
Liyane 20315-68-8

6-methoxy-2,3,4,9-tetrahydro-1H-pyrido [3,4-b] indole

6-methoxytr Egyptoline

6-Methoxy-1,2,3,4-tetrahydro-beta-carboline

pinoli

Formula molekul C12H14N2O
Bobot molekul 202.257 g / mol
Titik lebur 216- 224 ° C
InChI Key QYMDEOQLJUUNOF-UHFFFAOYSA-N
Formulir Solid
katon
Separuh Urip
kelarutan
kawontenan Storage
aplikasi Pinoline yaiku tryptoline metoksoks (5-methoxytryptoline) sing lawas wis diprodhuksi ing kelenjar pineal nalika metabolisme melatonin,
Dokumen Tes kasedhiya

 

pinoline powder Keterangan Umum

Bubuk Pinolin (6-methoxy-tetrahydro-beta-carboline) bisa dibentuk ing awak mamalia kanthi kondhisi fisiologis saka 5-hidroksitrikamin utawa minangka metabolit trisiklik melatonin. Kalorone melatonin lan pinoline nyegah peroksidasi lipid lan nuduhake aktivitas sing sebanding ing tes status antioksidan total. Asil kasebut nyengkuyung pentinge bagean indol molekul lan klompok 5-methoxy umum kanggo kaloro senyawa kasebut ing babagan kemampuan molekul kasebut kanggo ngilangi radikal hidroksil.

 

pinoline (20315-68-8) Penelitian luwih akeh

Amarga pinolin ditampilake ngasilake efek kaya antidepresan ing eksperimen prilaku lan dilaporake duwe keracunan sing kurang, senyawa iki kudu ditliti maneh minangka antidepresan potensial kanthi efek antioksidan sing pocapan. Asil kasebut luwih ndhukung pentinge kelenjar pineal ing perlindungan antioksidan.

 

pinoli (20315-68-8) Cathetan

  1. Schiller, Erich; Bartsch, H. (2003). Radikal Radikal Lan Inhalasi Gratis: Sistem respirasi, Sistem Phagosit Mononuklear, Hipoksia lan Reoxygenasi, Pneumokoniosa, lan Granulomatoses liyane, Kanker (Buku Google, tampilan kaca). Springer. p. 107. ISBN 978-3-540-00201-7. Disalin ing 2009-02-14.
  2.  Airaksinen, MM, Huang, JT, Ho, BT, Taylor, D., lan Walker, K. (1978). "Uptake 6-Methoxy-1,2,3,4-Tetrahydro-β-carboline lan Pengaruhe ing 5-Hydroxytr Egyptamine Uptake lan Rilis ing Platelet Darah". Toksik Farmakol Acta. 43 (5): 375-380. doi: 10.1111 / j.1600-0773.1978.tb02281.x.
  3. Bartels, SP (2006) Patén AS 20,060,292,202 Washington, DC: US
  4. {Mario de la Fuente dkk. 2015 "Penilaian Potensi Neurogenik lan Karakterisasi Farmakologis 6-Methoxy-1,2,3,4-tetrahydro-β-karbolin (Pinolin) lan Melatonin-Pinoline Hibrida" http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021 /acschemneuro.5b00041}

 

Artikel Trending