Products

Bubuk Noopept (157115-85-0)

Wêdakakêna Noopept, obat cerdas kaya asam amino, minangka panambah kognitif sing wiwitane digawe ing Rusia kanggo nulungi wong sing lara otak. Noopept wis ditliti kanthi akeh lan ditampilake nambah kapasitas sinau lan retensi memori ing model kewan.

Noopept biasane digunakake kanggo mbantu nyuda kuatir, nambah swasana ati, nambah fungsi memori lan retensi, lan liya-liyane. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan cara kerja bubuk Noopept, mupangate, aplikasi, lan efek samping, uga kepiye cara njupuk adhedhasar target!

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Video bubuk Noopept (157115-85-0) video

 

Bubuk Noopept (157115-85-0) Informasi Dhasar

jeneng Bubuk Noopept
CAS 157115-85-0
Kemurnian 98%
Jeneng kimia etil (2-phenylacetyl) -L-prolylglycinate
Liyane DVD-111; GVS-111; SGS-111; DVD111; GVS111; SGS111; DVD 111; GVS 111; SGS 111; Omberacetam
Formula molekul C17H22N2O4
Bobot molekul 318.367 g / mol
Titik lebur 97 ° C-98 ° C
InChI Key PJNSMUBMSNAEEN-AWEZNQCLSA-N
Formulir Solid
katon bubuk kristal putih
Separuh Urip 30-60 menit
kelarutan Larut ing banyu; Larake ing DMSO
kawontenan Storage 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan).
aplikasi Noopept minangka peptida sing disedhiyakake minangka cara alami kanggo ningkatake fungsi kognitif.
Dokumen Tes kasedhiya

 

Powder Noopept: Kabeh Sampeyan Kudu Dikenal

Wêdakakêna Noopept, obat cerdas kaya asam amino, minangka panambah kognitif sing wiwitane digawe ing Rusia kanggo nulungi wong sing lara otak. Noopept wis ditliti kanthi akeh lan ditampilake nambah kapasitas sinau lan retensi memori ing model kewan.

Noopept biasane digunakake kanggo mbantu nyuda kuatir, nambah swasana ati, nambah fungsi memori lan retensi, lan liya-liyane. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan cara kerja bubuk Noopept, mupangate, aplikasi, lan efek samping, uga kepiye cara njupuk adhedhasar target!

 

Apa Wêdakakêna Noopept

Noopept minangka suplemen nootropik sing wis ditliti kanthi ekstensif babagan kemampuan nambah fungsi kognitif ing wong sing sehat uga sing ngalami cedera otak utawa penyakit neurodegeneratif. Wiwitane dikembangake ing Rusia lan dadi populer amarga bisa mbantu wong sing lara otak nambah kemampuan kognitif.

Wêdakakêna Noopept biasane wernane putih utawa putih. Kita katon minangka bubuk kristal putih. Rasane pait, mula akeh sing milih ora ngonsumsi dhewe. Pangguna Noopept asring nyampur Noopept karo jus utawa susu kanggo nutupi rasa suplemen nootropik iki. Sampeyan uga bisa tuku kapsul sing ngemot bubuk Noopept, nanging bubuk Noopept luwih larang regane.

Noopept dianggep minangka salah sawijining nootropik paling kuat sing kasedhiya. Wêdakakêna Noopept kabukten luwih efektif tinimbang senyawa liya, kalebu Aniracetam lan Oxiracetam.

Noopept cukup misuwur ing kalangan siswa sing sinau ujian amarga nambah retensi memori lan mbantu wong ngelingi informasi utawa katrampilan anyar sing dipelajari. Noopept efektif kanggo nyuda tingkat kuatir uga dadi pilihan banget kanggo sapa wae sing pengin nambah fungsi kognitif tanpa ngowahi swasana.

 

Cara Kerja Bubuk Noopept

Bubuk Noopept bisa digunakake kanthi nambah level Noopept ing awak sampeyan. Noopept minangka dipeptida utawa asam amino sing kaiket karo asam amino liyane sing nggawe bioavailable luwih gampang lan gampang digunakke awak.

Wêdakakêna Noopept bisa ditindakake kanthi mangaruhi kimia otak, reseptor glutamat khusus ing area hippocampus otak sing tanggung jawab kanggo fungsi kognitif. Noopept uga ngrangsang reseptor dopamin sing nambah swasana uga nyuda tingkat kuatir. Wêdakakêna Noopept dipercaya bisa nambah jumlah reseptor Acetylcholine, neurotransmitter liyane sing tanggung jawab kanggo fungsi kognitif.

 

Wuku Powder Noopept

Ana sawetara mupangat sing ana gandhengane karo panggunaan bubuk Noopept kalebu:

  • Penylametan memori lan kapasitas belajar sing luwih apik
  • Wêdakakêna Noopept bisa mbantu nambah fungsi memori tumrap wong sing ngalami penurunan kognitif
  • Wêdakakêna Noopept minangka neuroprotectant sing bisa mbantu nglindhungi sel ing hippocampus saka karusakan amarga stres utawa ciloko kanthi nglindhungi keracunan glutamat
  • Noopept uga bisa nambah tingkat dopamin ing otak kanthi ngrangsang sekresi hormon tartamtu sing tanggung jawab kanggo ngatur produksi dopamin ing hypothalamus
  • Noopept dipercaya bisa nambah komunikasi ing antarane rong belahan otak, sing bisa ningkatake kreativitas lan katrampilan ngatasi masalah
  • Noopept nyuda tingkat kuatir kanthi stimulasi reseptor dopamin. Iki nggawe pilihan banget kanggo sapa wae sing pengin nambah fungsi kognitif tanpa ngowahi swasana
  • Wêdakakêna Noopept 1000 kaping luwih efektif tinimbang senyawa sing padha, saéngga kasedhiya nootropik paling kuat miturut sawetara panliten

 

Aplikasi bubuk Noopept

Wêdakakêna Noopept biasane digunakake kanggo nambah penylametan memori, kapasitas sinau, lan konsentrasi. Noopept bisa nulungi wong sing ngalami kognitif utawa sing pulih saka cedera otak bisa dadi kenangan sing luwih cepet.

Noopept uga kabukten efektif nyuda tingkat kuatir sing dadi pilihan banget kanggo sapa wae sing pengin nambah swasana ati nalika nambah kognisi.

Noopept uga minangka nootropic sing apik banget kanggo siswa sing pengin ngelingi informasi utawa katrampilan anyar sing dipelajari. Ayo goleki luwih jero babagan panggunaan praktis.

 

Mbenakake Penolakan Memori lan Kognitif

Wêdakakêna Noopept bisa mbantu nambah fungsi memori tumrap wong sing ngalami penurunan kognitif. Noopept wis kabukten efektif banget kanggo ningkatake retensi kenangan jangka pendek, jangka panjang, lan spasial uga nambah kapasitas sinau.

Noopept misuwur banget kanggo aplikasi iki ing antarane para siswa sing sinau ujian utawa nyoba ngelingi informasi sing dibutuhake kanggo sinau sajrone taun. Noopept bisa mbantu sampeyan sinau lan njaga kabeh kasunyatan penting sing disimpen ing otak, supaya luwih gampang kelingan nalika tes lan ujian.

 

Mbenakake Swasana ati

Wêdakakêna Noopept uga dipercaya bisa nambah reseptor Asetilkolin, neurotransmitter liyane sing tanggung jawab kanggo ngatur swasana ati. Noopept nambah swasana kanthi stimulasi reseptor dopamin, nggawe Noopept dadi pilihan sing apik kanggo sapa wae sing pengin nambah fungsi kognitif tanpa ngowahi swasana.

 

Nambani Penyakit Alzheimer

Noopept bisa nulungi wong-wong sing nandhang penyakit Alzheimer utawa sing pulih saka ciloko otak supaya kenangan luwih cepet bali. Noopept bisa mbantu nambah memori lan fungsi kognitif, dadi pilihan banget kanggo sapa wae sing nandhang kelainan umur kaya Penyakit Alzheimer sing biasane nyebabake wong tuwa.

 

Nambah Fokus lan Konsentrasi

Wêdakakêna Noopept uga ditampilake ing sawetara panliten supaya efektif nyuda tingkat kuatir sing dadi pilihan banget kanggo sapa waé sing pengin nambah fokus utawa konsentrasi nalika ora nambah tingkat stres. Noopept bisa mbantu sampeyan fokus ing tugas tanpa nyasar utawa dadi bingung karo pikiran kuatir sedina muput.

 

Informasi Dosis lan Cara Ngombe Powder Noopept

Wêdakakêna Noopept biasane diwenehake kanthi dosis antara 10 nganti 40 miligram, kaping telu saben dina kanthi panganan. Dijupuk kanthi lisan kanthi solusi utawa kapsul. Iki duwe umur paruh sing kepenak, mula luwih becik njupuk sawetara dosis sedina muput tinimbang siji dosis gedhe. Sawetara pangguna milih njupuk dosis sing luwih cilik, nyedhaki 15mg, sedina muput supaya ora ana efek sedative, bubuk Noopept bisa duwe dosis sing luwih dhuwur.

Noopept bisa larut karo lemak lan kudu dikonsumsi kanthi panganan sing ngemot lemak utawa minyak supaya larut ing awak sampeyan. Dituduhake kanggo nambah kapasitas memori nalika ditelan karo Alpha-GPC utawa CDP Choline, nggawe Noopept minangka tumpukan nootropik sing efektif.

Wêdakakêna Noopept biasane ditindakake sajrone wulan lan pangguna milih istirahat saben suplemen saben telung wulan kaya sing disaranake dening sawetara produsen bubuk Noopept.

Noopept uga wis ditampilake ing panliten lan riset sing aman banget lan efektif yen ditindakake sajrone wektu sing suwe tanpa ana efek negatif. Wêdakakêna Noopept dipercaya ora ana gejala penarikan, dadi pilihan banget kanggo sapa wae sing golek penambah kognitif sing bisa ditindakake.

Sanajan bisa uga dituku ing pil Noopept, sing luwih trep nanging mbutuhake pangguna njupuk pirang-pirang dina kanggo efek maksimal (sing bisa larang).

 

Efek Samping bubuk Noopept

Sanajan bubuk Noopept dipercaya aman banget lan efektif nalika dijupuk kaya sing diarahake, efek samping kasebut bisa uga dialami para pangguna.

  • Wêdakakêna Noopept bisa nambah level kuatir yen ora digunakake kanthi bener, luwih-luwih tumrap sing anyar kanggo nootropics. Disaranake sampeyan miwiti kanthi dosis sing sithik lan mbaka sithik nganti sampeyan nemokake dosis sing pas
  • Noopept kabukten bisa nambah tekanan getih ing sawetara wong. Disaranake miwiti kanthi dosis sing sithik lan bisa nganti sampeyan nemokake dosis sing pas kanggo sampeyan. Noopept uga ora disaranake kanggo wanita sing ngandut utawa nyusoni amarga efeke kanggo bocah sing durung lahir durung dingerteni
  • Wêdakakêna Noopept duweni sipat stimulan nalika digunakake ing dosis sing luwih murah, mula disaranake miwiti kanthi dosis sing sithik lan sithik nganti sampeyan nemokake dosis sing pas.

Saiki, ora ana efek samping Noopept sing dijamin bakal kedadeyan, amarga bubuk Noopept dipercaya aman banget lan efektif yen dijupuk kanthi bener. Nanging penting kanggo pangguna sing nggoleki bubuk Noopept kanggo ngerti efek samping Noopept sing potensial supaya dheweke ngerti apa sing bisa uga kedadeyan yen ana skenario paling ala.

Akeh efek samping sing negatif iki bisa dicegah kanthi nggunakake bubuk Noopept kanthi bener lan diwiwiti kanthi dosis sing sithik, nambah jumlah sing sampeyan lakoni suwe-suwe nganti nemokake titik manis Noopept.

 

Tuku Bubuk Noopept saka Produsen Bubuk Noopept No.

Yen sampeyan pengin aman lan priksa manawa sampeyan nampa 100% bubuk Noopept mentah organik sing bebas saka kabeh jinis zat asing, sampeyan kudu nyoba.

bubuk wise minangka papan sing paling apik kanggo tuku Bubuk Noopept kanthi akeh. Wisepowder minangka produsen bubuk Noopept utama ing China. Kita minangka jaringan pemasok bubuk Noopept ing China sing ngekspor bubuk Noopept mentah ing saindenging jagad.

Kabeh saka produk sing ditawakake Wisepowder diprodhuksi ing fasilitas sing disertifikasi GMP lan miturut kontrol kualitas sing ketat. Kita mung adol bahan baku kelas premium kanggo nootropics, suplemen nutrisi, lan bahan-bahan farmasi.

Kita Bubuk Noopept 100% murni tanpa aditif utawa kotoran, supaya sampeyan bisa yakin kualitas produk sing sampeyan tampa.

Pasokan massal Noopept kasedhiya kanthi rega paling online supaya priksa saiki!

 

Noopept (157115-85-0) Cathetan

 

Artikel Trending