Products

Bubuk Dihexa (PNB-0408) (1401708-83-5)

Bubuk Dihexa (PNB-0408) minangka obat Oligopeptide, bisa uga dadi heksanediol. Oligopeptide sing diarani minangka peptide, yaiku obat sing ngemot puluhan asam amino. Biasane, Oligopeptide bisa sesambungan ing ngendi wae ing antarane rong puluh ewu asam amino. Dihexa bisa uga diarani PNB - 0408. Iki jeneng kode sing digunakake sajrone tahap awal pembangunan. Dihexa dirancang kanggo ikatan karo HGF. Panaliten saiki wis nuduhake manawa Dihexa bisa digunakake kanggo mbantu ngatasi fungsi kognitif. Tes sing ditindakake model kewan karo cacat mental kaya Alzheimer nuduhake akeh janji nggunakake Dihexa minangka perawatan bisa. Kejabi, panggunaan Dihexa ora mbebayani kanthi cara apa wae. Umume pasien sing melu tes ora nglaporake keracunan. Dihexa umume dianggep tamba Nootropic sing kuat. Iki dikembangake dening peneliti ing Universitas Washington State. Ing wiwitan, obat kasebut katon minangka pilihan perawatan kanggo gangguan otak sing adhedhasar trauma. Nanging, wis nemokake aplikasi tambahan kanggo nambah fungsi kognitif tartamtu uga kalebu kahanan neurodegeneratif kayata Alzheimer.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Video bubuk Dihexa (PNB-0408) (1401708-83-5) video

 

Informasi Dasar bubuk Dihexa (PNB-0408)

jeneng Bubuk Dihexa / PNB-0408
CAS 1401708-83-5
Kemurnian 98%
Jeneng kimia 6-[(2S,3S)-2-[(2S)-2-hexanamido-3-(4-hydroxyphenyl)propanamido]-3-methylpentanamido]hexanamide
Liyane PNB-0408; PNB 0408; PNB0408; Dihexa; N-hexanoic-Tyr-Ile- (6) aminexik; N- (1-Oxohexyl) -L-tyrosyl-N- (6-amino-6-oxohexyl) -L-isoleucinamide
Formula molekul C27H44N4O5
Bobot molekul  504.672
Titik lebur > 209 ° C (dec.)
InChI Key XEUVNVNAVKZSPT-JTJYXVOQSA-N
Formulir Bungkus padhet
katon Putih kanggo Off-Putih Solid
Separuh Urip Ora dingerteni
kelarutan DMSO (Rada), Methanol (Rada)
kawontenan Storage Hidroskopik, Kulkas, kanthi swasana ora pati
aplikasi N-Hexanoic-Try-Ile- (6) -amino Hexanoic amide (Dihexa) minangka analog angiotensin IV minangka agen prognitif / antidementia.
Dokumen Tes kasedhiya

 

Apa bubuk Dihexa?

Kaya sing wis dingerteni ing ndhuwur ringkesan, bubuk Dihexa (PNB-0408) minangka obat Oligopeptide sing ngemot enem asam amino. Obat kasebut dikembangake ing Universitas Washington State lan dijupuk langsung saka angiotensin IV. Sanajan awak manungsa duwe mekanisme ngasilake Oligopeptide, nanging jumlah sing diproduksi ora cukup.

Suplemen iki penting banget lan bubuk Dihexa, diproduksi lan didol kanthi online, bisa mbantu. Dihexa uga minangka obat Nootropic sing kuat banget. Dipasarake minangka perawatan sing bisa ditindakake kanggo macem-macem gangguan kognitif. Iki bisa mbantu nambah memori lan ningkatake fungsi otak kanggo wong sing luwih enom lan luwih tuwa. Sawetara peneliti utamane nuduhake potensial Dihexa sing tuwuh dadi perawatan kuat kanggo penyakit otak neurodegeneratif kaya penyakit Alzheimer.

Sing ngeset loro yaiku Dihexa. Ing siji karangan sing nggambarake kegiatan Nootropic ing otak manungsa, peneliti nemokake manawa Dihexa bisa dadi yuta yuta luwih kuat tinimbang Bact-Derived Nootropic Factor utawa BDNF. Kanggo sijine kanthi gampang, yen sampeyan bakal nggunakake Dihexa, sampeyan kudu siyap kanggo efek sing cepet lan kuat.

 

Kepiye bubuk Dihexa?

Dihexa minangka obat Oligopeptide sing tumindak minangka analog otak angiotensin IV. Ora ana akeh informasi rinci babagan mekanisme tumindak Dihexa. Nanging kita ngerti manawa obat kasebut ana gandhengane karo Faktor Wutah Hepatosit (HGF) kanthi afinitas sing dhuwur banget. HGF minangka salah sawijining faktor pertumbuhan awak sing paling penting. Iki tanggung jawab kanggo ngatur pertumbuhan sel, regenerasi sel, lan motilitas ing kabeh bagean awak manungsa kalebu otak.

Iki minangka salah sawijining sebab kenapa Dihexa katon minangka pemicu sing bisa mbantu mbantu mbantu urip ing otak. Sawetara riset anyar nuduhake manawa Dihexa nampilake kegiatan anti-demensia sing apik banget. Obat kasebut uga bakal mbantu nambah fungsi kognitif uga. Nanging, umume panliten kasebut wis ditindakake kanggo model kewan. Kajaba iku, bisa uga kanggo Dihexa nyurung spinogenesis hippocampal. Kabeh proses kasebut penting ing perkembangan otak sing sehat. Umure setengah Dihexa, nanging ora cetha saiki, nanging sampeyan bisa njaluk info luwih saka dhokter.

 

Mupangate Dihexa bubuk lan panggunaan

Dihexa dihexagonal dipyramidal minangka obat sing anyar lan nalika ana sawetara riset babagan iki, isih ana akeh informasi sing ora kita ngerti. Sanajan akeh Dihexa nggunakake, obat kasebut dikembangake kanggo mbantu nandhang demam. Intine, obat kasebut dipromosikan minangka suplemen Nootropic sing kuat kanggo wong sing duwe penyakit Alzheimer.

Nanging, Dihexa beda karo sawetara obat Alzheimer sing umum. Nalika umume obat kasebut mung nyegah penyakit kasebut dadi luwih ala, Dihexa bisa uga mbalikake karusakan sing nyebabake. Ana uga mupangat liyane penting kanggo katon ngarep karo Dihexa.

Kene lagi:

  • Bisa mbantu kelainan otak neurodegeneratif kaya penyakit Parkinson lan Alzheimer
  • Bisa digunakake kanggo ningkatake pamikiran kreatif lan nambah katrampilan lan intuisi percakapan. Dadi, nimbang Dihexa tuku saiki.
  • Obat kasebut uga bisa mbantu ningkatake sinau fokus ing antarane pasien uga
  • Dihexazina bisa uga mbantu nambah energi mental lan stamina
  • Dihexa dopamin bisa digunakake kanggo nambah katrampilan ngatasi masalah, utamane ing antarane pasien enom sing duwe masalah sing ana gandhengane.
  • Peptida Dihexa uga bisa digunakake ngatur depresi. Sampeyan uga bisa mbantu nyuda kuwatir banget.
  • Sawetara panliten uga nuduhake manawa Dihexa bisa nambah kesehatan jantung. Kita uga wis ndeleng wong liya nyatakake yen tamba uga bisa nambah kesehatan rambut sing sakabehe.

Sanajan entuk manfaat sing luar biasa, penting kanggo dicathet yen ora kabeh klaim wis kabukten ing riset klinis sing akeh. Sawetara mung adhedhasar pemahaman teoritis babagan cara Dihexa kerja lan tinjauan pangguna sadurunge. Nanging ana siji perkara sing kita yakin. Dihexa bakal bisa banget uga suplemen nambah kognitif.

 

Cara Gunakake bubuk Dihexa?

Yen sampeyan ora yakin babagan cara Dihexa, kepiye bisa mbantu. Dihexa minangka suplemen Nootropic. Iki mung ateges dicenthang ing tutuk lan diserep ing aliran getih liwat sistem gastrointestinal. Nanging ora sithik informasi babagan dosis. Nanging, amarga iki minangka Nootropic sing kuat, bisa uga apike kanggo ngomong karo dhokter lan weruh manawa bisa menehi saran dosis sing cocog kanggo sampeyan.

Aja nggunakake Dihexa dhuwur utawa Nootropic liyane yen sampeyan nggunakake obat liyane. Dihexa uga ora kudu digunakake dening wanita ngandhut utawa wong sing nandhang penyakit kronis kajaba ora menehi saran supaya praktik medis profesional kasebut ditindakake.

 

Pengumuman bubuk Dihexa (PNB-0408)

Wiwit wiwit ngembangake, Dihexa wis bisa nggawe sawetara tonggak sejarah utama, sawetara taun kepungkur, umpamane, obat kasebut nuduhake akeh janji kanggo ngrawat Alzheimer sawise mbantu ngrampungake sel otak anyar ing antarane pasien. Iki penting amarga siji alesan. Sampeyan ndeleng akeh obat demensia ing njaba mung mbantu kanggo mungkasi utawa alon proses degeneratif sing nyebabake penyakit. Kanthi regenerasi sambungan sel anyar ing otak, Dihexa nuduhake yen obat kasebut bisa mbantu mbalikake efek demensia. Dihexa 2019 uga wis dijelasake minangka produk hacking neuro ing publikasi utama amarga efek Nootropic sing kuat.

 

Dihexa (PNB-0408) for sale

Yen ngono sampeyan rumangsa Dihexa bisa entuk bathi kanthi akeh, mula sampeyan bisa tuku kanthi online. Ana sawetara vendor metu sing nawakake produk kasebut. Dihexa didol kanthi jumlah sing beda. Apa sampeyan nggoleki dosis 2 mg sing sederhana utawa dosis 500 mg lengkap, sampeyan bakal nemokake para penjual sing nawakake kanthi persis apa sing sampeyan goleki. Nanging sadurunge tuku suplemen saka sapa wae, priksa manawa nggawa produk asli.

Dadi akeh Nootropics sing ana ing pasar saiki. Nanging sampeyan mung bisa entuk bathi yen tuku produk asli. Penjual sing dipercaya karo rekaman trek sing wis buktiake nawakake produk sing bermutu kudu paling dhuwur ing dhaptar sampeyan. Priksa review pangguna liyane ing situs kaya Reddit lan entuk sawetara saran saka dokter babagan tuku. Sampeyan bisa uga apike kanggo nggunakake dhuwit liyane ekstra kanggo kualitas. Sanajan sampeyan ora ngelingake sampeyan kanggo mbayar bathi kanggo Dihexa, yen sampeyan pengin suplemen kualitas sing bisa dipercaya, ora bakal uga murah.

 

Referensi Dihexa (PNB-0408)

  • Benoist CC, dll. Efek prognitif lan sinaptogenik peptida sing asale IV angiotensin gumantung marang aktifitas faktor pertumbuhan hepatosit / c-met. J Pharmacol Exp Ther. 2014 Nov; 351 (2): 390-402
  • Mathapati S, Siller R, Impellizzeri AA, Lycke M, Vegheim K, Almaas R, Sullivan GJ. Hepatocyte-Direksi Hepatocyte-Cilik Cell-Cell Stem Cell Cell Pluripotent. Bela Cell Protoc Stem Cell. 2016 Aug 17; 38: 1G.6.1-1G.6.18. doi: 10.1002 / cpsc.13. PubMed PMID: 27532814.
  • Siller R, Greenhough S, Naumovska E, Sullivan GJ. Pembezaan hepatosit sing ndorong molekul cilik saka sel batang pluripotent manungsa. Laporan Cell Stem. 2015 Mei 12; 4 (5): 939-52. doi: 10.1016 / j.stemcr.2015.04.001. PubMed PMID: 25937370; PubMed Central PMCID: PMC4437467.

 

Artikel Trending