Products

Bubuk Coluracetam (135463-81-9)

Bubuk Coluracetam, uga dikenal kanthi jeneng BCI-540; MKC-231, yaiku agonist reseptor AMPA duweni potensi kanggo perawatan depresi lan kuatir utama. Kekurangan prilaku sing disebabake dening MKC-231, lan kekurangan neuron cholinergic septal ing tikus. Kekurangan memori memori MKC-231 lan nyuda acetylcholine hippocampal sing diaruhi dening ion etilcholine aziridinium ing tikus.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Video bubuk Coluracetam (135463-81-9) video

 

Informasi Dasar bubuk Coluracetam

jeneng Wêdakakêna Coluracetam
CAS 135463-81-9
Kemurnian 98%
Jeneng kimia N-(2,3-dimethyl-5,6,7,8-tetrahydrofuro[2,3-b]quinolin-4-yl)-2-(2-oxopyrrolidin-1-yl)acetamide

MKC-231

bci-540

Liyane Coluracetam; BCI-540; MKC-231; BCI 540; MKC 231; BCI540; MKC231.
Formula molekul C19H23N3O3
Bobot molekul 341.411 g / mol
Titik lebur
InChI Key PSPGQHXMUKWNDI-UHFFFAOYSA-N
Formulir Bungkus padhet
katon bubuk kristal putih
Separuh Urip
kelarutan Larut ing DMSO
kawontenan Storage Garing, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun)
aplikasi Coluracetam (MKC-231) minangka obat racetam sintetik sing dianggep minangka senyawa nootropik. Ora duwe bukti-bukti awak sing akeh sing nyelidiki, nanging mekanisme tumindak (uga strukture) katon beda banget karo senyawa racetam liyane kaya Piracetam utawa Aniracetam.
Dokumen Tes kasedhiya

 

Coluracetam powder Keterangan Umum

Bubuk Coluracetam, kanthi CAS 135463-81-9, uga dikenal minangka BCI-540 lan MKC-231. Coluracetam diciptakake ing Jepang lan mung didaftar ing taun 2005 dening Mitsubishi Tanabe Pharmaceutical Corporation, banjur paten kasebut wis ditransfer menyang BrainCells Inc.

Bubuk Coluracetam minangka suplemen otak kanggo tambahan kognitif, perbaikan memori uga ngrawat Kelainan Depresif Utama (MDD) lan uga masalah kuatir.

 

Bubuk Coluracetam (135463-81-9) Sejarah

Coluracetam (INN) (jeneng kode BCI-540; sadurunge bubuk MKC-231) minangka agen nootropik saka kulawarga racetam. Wiwitane dikembangake lan dites dening Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation amarga penyakit Alzheimer. Sawise obat kasebut gagal nggayuh titik pungkasan ing uji klinis, mula dilisensi dening BrainCells Inc kanggo investigasi kelainan depresi utama (MDD), sing sadurunge dianugerahi "Grant Discovery Program Penemuan Terapis" dening negara California.

Penemuan saka uji klinis fase IIa ngusulake manawa bakal dadi obat potensial kanggo MDD komorbid kanthi gangguan kuatir kuatir umum (GAD). Saiki BrainCells Inc saiki, nalika ana lisensi obat kasebut kanggo tujuan iki. [Sing dibutuhake banget] Sampeyan uga duwe panggunaan potensial kanggo nyegah lan perawatan retinopati isemik lan cedhake saraf retinal lan optik.

Coluracetam wis dituduhake mbalikake kelangan produksi asetiltransferase kolin ing inti septal nukleus tikus sing dikandhakake karo fencyclidine (PCP), lan dianggep minangka obat terapeutik potensial kanggo skizofrenia.

 

Coluracetam (135463-81-9) Mekanisme Tumindak

Coluracetam nambah panyerapan kolin afinitas tinggi (HACU), yaiku langkah-langkah watesan sintesis asetilkolin (ACh). Penelitian wis nuduhake coluracetam kanggo ningkatake gangguan sinau ing dosis oral siji sing diwenehake menyang tikus sing kena neurotoxin cholinergic. Panaliten sabanjure nuduhake yen bisa nyebabake efek prognitive tahan suwe ing tikus sing ditambani neurotoxin cholinergic kanthi ngganti sistem regulasi transporter kolin.

 

Keuntungan saka Coluracetam (135463-81-9)

Coluracetam minangka senyawa nootropik ing kulawarga racetam, kanthi efek ningkatake unik kanggo pengambilan kolin afinitas dhuwur.
Coluracetam bisa nambah memori, sinau, kuatir, depresi, lan paningalan. Duwe potensi nggunakake pencegahan lan perawatan retinopati iskemik lan cedera saraf retina lan optik. Iki uga bisa nambah gangguan sinau ing dosis oral siji sing diwenehake marang tikus sing kena neurotoxin cholinergic.
Iki bisa nyebabake efek prognitif sing dawa ing tikus sing diobati karo cholinergic kanthi perawatan tikus transporter. Coluracetam uga dituduhake kanggo ningkatake potensialasi AMPA, yaiku proses sing nyebabake fungsi kognitif lan waspada.

 

Efek sisih Coluracetam (135463-81-9)

Kajaba iku, efek samping racetam standar uga ditrapake kanggo pangguna Coluracetam. Sawetara wong berjuang karo sirah amarga kurang acetylcholine (obat dening alpha GPC utawa citicoline). Wong liya duwe efek samping Colurracetam kayata overstimulasi utawa jitteriness, mual, utawa irritability.

 

Coluracetam (135463-81-9) Cathetan

  • Takashina K, Bessho T, Mori R, Kawai K, Eguchi J, Saito K. MKC-231, paningkatan pengambilan kolin: (3) Cara tumindak MKC-231 ing paningkatan pengambilan kolin berkait tinggi. J Neural Transm (Wina). 2008 Jul; 115 (7): 1037-46. doi: 10.1007 / s00702-008-0049-0. PubMed PMID: 18461273.
  • Bessho T, Takashina K, Eguchi J, Komatsu T, Saito K. MKC-231, penambah kanker kolesterol: (1) peningkatan kognitif sing dawa sawise administrasi bola-bali ing tikus sing diobati dening AF64A. J Neural Transm (Wina). 2008 Jul; 115 (7): 1019-25. doi: 10.1007 / s00702-008-0053-4. PubMed PMID: 18461272.
  • Takashina K, Bessho T, Mori R, Eguchi J, Saito K. MKC-231, paningkatan pengambilan kolin: (2) Efek sintesis lan ngeculake acetylcholine ing tikus sing diolah ing AF64A. J Neural Transm (Wina). 2008 Jul; 115 (7): 1027-35. doi: 10.1007 / s00702-008-0048-1. PubMed PMID: 18446264.
  • Shirayama Y, Yamamoto A, Nishimura T, Katayama S, Kawahara R. Pungkasaning pendhapat ing penambahan kolin ing MKC-231 kekurangan prilaku prilaku fenomena siklonidid lan nyuda kelainan saraf cholinergic ing tikus. Eur Neuropsychopharmacol. 2007 Sep; 17 (9): 616-26. PubMed PMID: 17467960.
  • Coluracetam Review: Powder Nootropic Anyar sing Kuat ing 2020
  • 2020 Nootropik L-theanine: Kabeh Sampeyan kudu ngerti
  • 2020 Bubuk Nooprop Noopropik Paling Apik: Efek, Dosis
  • Tuku Powder Fasoracetam Best Nootropics ing taun 2020

 

Artikel Trending