Products

Tianeptine hemisulfate monohidrat (THM) bubuk (1224690-84-9)

Tianeptine Sulfate / Tianeptine hemisulfate monohidrat minangka uyah saka Tianeptine sing apik. Ora hygroskopis, supaya bisa nangani bubuk luwih gampang. Amarga ora gampang diserep lan diekskresi saka awak, uyah sulfat ngidini ngeculake Tianeptine sing luwih dikontrol sajrone wektu sing luwih suwe. Tinimbang kudu dosis kaping telu kanthi efek puncak kanthi cepet lan efek labuh kanthi cepet, uyah sulfat ngidini supaya dosis siji bisa njaga level plasma ing awak luwih dawa tinimbang uyah sodium. Karakteristik sing luwih apik iki ndadekake Tianeptine Sulfate minangka tambahan novel.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / tas, 25KG / drum
Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Video bubuk THM (1224690-84-9) video

 

 

Bubuk THM (1224690-84-9) Informasi Dhasar

jeneng Tianeptine bubuk hemisulfat monohidrat (THM)
CAS 1224690-84-9
Kemurnian 98%
Jeneng kimia Tianeptin hemisulfat monohidrat; 1224690-84-9; Asam heptanoat,
Liyane Tianeptin hemisulfat monohidrat

1224690-84-9

7 - ((3-Chloro-6-metil-5,5-dioxido-6,11-dihydrodibenzo [c, f] [1,2] thiazepin-11-yl) amino) senyawa asam heptanoat kanthi asam sulfur (2: 1) dihydrate

Tianeptine sulfat; Tianeptine-d4

BCP30653

Formula molekul C42H56Cl2N4O14S3
Bobot molekul 1008.01
Titik lebur 1800 ℃
InChI Key KVVMXNNJBVTOSX-UHFFFAOYSA-N
Formulir powder
katon bubuk kristal putih
Separuh Urip Ora dingerteni
kelarutan Freetly larut ing banyu lan methanol lan diklorometana
kawontenan Storage Bubuk monohidrat hemisulfat Tianeptine stabil paling ora patang taun nalika disimpen kanthi ora katutup lan dipasang ing suhu −20 ° C.
aplikasi Sipat anti-ulkus lan anti-emetik. Antidepresan
Dokumen Tes kasedhiya

 

Bubuk THM (1224690-84-9) Keterangan Umum

Tianeptine sulfat digunakake utamane ing perawatan saka kelainan depresi utama, sanajan bisa uga digunakake kanggo ngobati asma utawa sindrom usus sing gampang diserang. Kimia minangka antidepresan tricyclic (TCA), nanging nduweni khasiat farmakologis sing beda tinimbang TCA khas amarga riset anyar nuduhake yen tartiline ngasilake efek antidepresan liwat panguburan reseptor glutamat (ora, reseptor AMPA lan reseptor NMDA) lan pembebasan BDNF. banjur mengaruhi plasticity saraf.

Tianeptine sulfate duwe antidepresan lan anxiolytic (anti kuatir) sifat sing kurang efek obat penenang, antikolinergik lan kardiovaskular, saengga nyaranake utamane cocog digunakake kanggo wong tuwa lan sing nolak alkohol; wong kasebut bisa luwih sensitif marang efek samping obat psikotropika. Asil pungkasan nuduhake kemungkinan aktivitas anticonvulsant (anti kejang) lan analgesik (nyiksa rasa sakit) saka tianeptine liwat modulasi reseptor adenosin A1 sing langsung utawa mudhun (amarga efek kasebut bisa diblokir kanthi eksperimen dening antagonis reseptor iki).

 

Bubuk THM (1224690-84-9) Sejarah

Tianeptine sulfat (Tianeptine Hemisulfate Monohidrat (THM)) diklasifikasikake minangka paningkatan serotonin reuptake (SSRE) sing digunakake kanggo nambani depresi. Tianeptine dikembangake ing Prancis ing taun 1960-an lan digunakake ing bagean pungkasan taun 2000an. Ana Tianeptine sulfat, sodium Tianeptine, lan asam Tianeptine.

diklasifikasikake minangka tambahan serotonin reuptake enhancer (SSRE) sing digunakake kanggo nambani depresi. Tianeptine dikembangake ing Prancis ing taun 1960-an lan digunakake ing bagean pungkasan taun 2000an. Ana Tianeptine sulfat, sodium Tianeptine, lan asam Tianeptine.

 

Bubuk THM (1224690-84-9) Mekanisme Tumindake

Ora kaya antidepresan, Tianeptine duwe sawetara efek samping sing negatif; Tianeptine nuduhake janji minangka alternatif kanggo antidepresan tradisional lan sifat adiktif lan efek samping sing dawa. Nalika mayoritas pangguna antidepresan ora nyalah gunakake utawa nyalah gunakake obat kasebut, resep kasebut, sing ora bisa ngomong karo masarakat liyane. . Antidepresan minangka kegiatan rekreasi sing populer lan mbebayani. Kanggo wong sing ora mbutuhake, ngombe obat-obatan kasebut bisa nyebabake efek samping sing negatif lan sifat-sifat kecanduan sing potensial. Tianeptine bisa dadi alternatif sing luwih aman kanggo antidepresan ing pasar saiki. Dhaptar efek samping sing ana gandhengane yaiku suntingan lan bisa ditoleransi, kalebu rasa ngantuk, cangkem garing, insomnia, pusing, konstipasi, serangan tekanan darah rendah, lan sawetara pasien nggambarake impen sing ora jelas.

 

Bubuk THM (1224690-84-9) Aplikasi

Obat-ubatan Tianeptine kanggo perawatan gangguan mental, panliten nuduhake manawa tianeptine ora mung efek antidepresan sing apik lan reaksi sing ala ora pati beda saka obat tricyclic antidepresan konvensional, meh ora ana efek sing ala ing sistem kardiovaskular, getih, ati lan ginjel ora lara , uga ora duwe efek calming. Tianeptine ora mung efektif kanggo depresi lan neurosis depresi, alkoholisme kronis lan depresi sawise alkohol uga efektif. Panggunaan jangka panjang bisa nyegah kambuh

 

Woh bubuk THM (1224690-84-9) Penelitian luwih akeh

Magnesium taurate wis diteliti tikus amarga tundha wiwitan lan kemajuan katarak.

Tianeptine uga digunakake kanggo nambani gangguan kuatir, asma lan malah sindrom usus sing gampang marah.

Ilmu ing sandhinge:

iki dadi pitakonan sing ngapusi amarga Tianeptine sulfat minangka senyawa sing cukup anyar sing dibutuhake, lan pantes, luwih akeh dhuwit sing nandur modal kanggo nyoba.

apa sing kita ngerti yaiku Tianeptine Sulfate ana hubungane karo Tianeptine Sodium, lan tumindak kanthi cara sing padha. iki utamane amarga persamaan ing struktur kimia, kaya sing bisa dideleng ing sisih tengen.

kanggo sampeyan sing kenal karo Tianeptine Sodium, sampeyan bisa ngerti kanthi jeneng dagang & lsquo; Coaxil 'liwat Eropa lan Asia utawa & lsquo; Stablon 'lan & lsquo; Tatinol 'liwat Amerika Latin. saiki disetujoni kanggo panggunaan medis ing 20 negara.

Nanging sing kepengin weruh, para ilmuwan ora positif babagan 100% babagan carane Tianeptine sejatine & lsquo; iku bisa. Teori awal yaiku tumindak minangka Enhancer Serotonin Re-absorption Enhancer (SSRE) sing selektif, nanging panliten sing luwih anyar nuduhake manawa jangka panjang sejatine ora duwe pengaruh tumrap administrasi ekstraselular bisa tingkat serotonin.

Teori titik sing luwih anyar menyang karya Tianeptine minangka anti-sedatif kanthi ngowahi kegiatan reseptor glutamat sing ora langsung lan pembebasan BDNF (faktor neurotrofik asal otak) sing bisa nyebabake plastikitas neural.

uga ana riset anyar ing wulan Juli 2014 sing nemokake manawa Tianeptine minangka agonis langsung saka Reseptor Mu lan Delta Opioid. amarga reseptor Mu-Opioid sing dipilih wis digandhengake karo efek euforia, iki dianjurake minangka alasan fungsi Tianeptine minangka anti-obat penenang.

 

Bubuk THM (1224690-84-9) Cathetan

 

Artikel Trending