Products

Hydroxytyrosol 10597-60-1

Hydroxytyrosol Informasi Dasar Kimia Jeneng Hydroxytyrosol CAS 10597-60-1 Kemurnian >98% Jeneng kimia 4-(2-hydroxyethyl)benzene-1,2-diol Sinonim Hydroxytyrosol 3,4-Dihydroxyphenylethanol 4-(2-hydroxyethyl)benzene-1,2, 2-diol 3,4-(8-Dihydroxyphenyl)ethanol Formula Molekul C10H3O154.16 Bobot Molekul XNUMX Titik Boling / Kunci InChI Bentuk JUUBCHWRXWPFFH-UHFFFAOYSA-N [...]

Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.
Kategori:

Informasi Dasar Kimia Hydroxytyrosol

jeneng Hydroxytyrosol
CAS 10597-60-1
Kemurnian > 98%
Jeneng kimia 4-(2-hidroksietil)benzena-1,2-diol
Liyane Hydroxytyrosol

3,4-Dihydroxyphenylethanol

4-(2-hidroksietil)benzena-1,2-diol

2-(3,4-Dihydroxyphenyl)etanol

Formula molekul C8H10O3
Bobot molekul 154.16
Boling Point /
InChI Key JUUBCHWRXWPFFH-UHFFFAOYSA-N
Formulir Cairan
katon Cairan bening, kuning nganti kuning
Separuh Urip /
kelarutan Kelarutan ing banyu 5 g / 100 ml
kawontenan Storage Disaranake kanggo nyimpen ing suhu kamar ing wadhah sing disegel ing kahanan garing
aplikasi Suplemen diet, kesehatan
Dokumen Tes kasedhiya

 

Hydroxytyrosol 10597-60-1 Gambaran Umum

Hydroxytyrosol? Opo kuwi? Hydroxytyrosol dianggep minangka senyawa antioksidan paling kuat sawise asam gallic lan salah sawijining senyawa antioksidan paling kuat ing antarane senyawa fenolik saka wit zaitun.

Hydroxytyrosol minangka fitokimia fenolik sing alami ing lenga zaitun extra virgin, kanthi aktivitas antioksidan potensial, anti-inflamasi lan pencegahan kanker.

Hydroxytyrosol minangka senyawa fenolik lan amphipathic, tegese nduweni ujung lipofilik (larut lemak) lan ujung hidrofilik (larut banyu). Iki menehi kemampuan kanggo nembus membran sel supaya gampang diserep menyang awak. Struktur prasaja lan daya bioaktif iki ndadekake senyawa iki sitoprotektif banget. Gampang nyerep menyang sel lan gampang diilangi, mula ora ana risiko akumulasi.

Sawise ing sel, senyawa iki bakal bisa scavenging radikal bebas lan nyuda inflammation. Akeh keuntungan saka hydroxytyrosol minangka salah sawijining alasan kanggo akeh keuntungan kesehatan saka Diet Mediterania.

 

apa Hydroxytyrosol Bahan Baku? Apa iku wangun bubuk?

Hydroxytyrosol mentahan dhewe ing wangun murni minangka cairan tanpa warna lan ora ana ambu. Nanging saliyane kanggo wangun murni, iku luwih umum kasedhiya minangka wêdakakêna werna beige, kang minangka prodhuk sampingan alam saka banyu limbah industri lenga zaitun. Saliyane ing wangun alami iki, hydroxytyrosol uga bisa diprodhuksi sintetik ing macem-macem konsentrasi minangka salah siji wêdakakêna putih murni utawa minangka Cairan bening, gumantung ing konsentrasi. Bahan mentah Hydroxytyrosol sing alami lan sintetik digunakake ing panganan lan industri kosmetik.

 

Hydroxytyrosol 10597-60-1 Mechanisme Of Action

Tumindak sing migunani kanggo kesehatan saka komponen fenolik minyak zaitun wis mapan. Hydroxytyrosol (HXT) minangka senyawa fenolik sing dijupuk saka wit zaitun, amarga struktur molekule, konsumsi biasa duwe sawetara efek sing bermanfaat kayata antioksidan, anti-inflamasi, antikanker, lan minangka pelindung kulit lan mata, lsp.

Sanajan mekanisme tumindake hydroxytyrosol (HXT) efeke durung ditemtokake kanthi lengkap, agen iki mengaruhi ekspresi macem-macem komponen respon inflamasi, bisa uga liwat modulasi faktor nuklir-kappa B (NF-kB) dalan. Efek kasebut kalebu modulasi sitokin pro-inflamasi, kayata inhibisi interleukin-1alpha (IL-1a), IL-1beta, IL-6, IL-12, lan tumor necrosis factor-alpha (TNF-a); tambah sekresi sitokin anti-inflamasi IL-10; inhibisi produksi kemokin tartamtu, kayata CXC motif chemokine ligan 10 (CXCL10/IP-10), CC motif chemokine ligan 2 (CCL2/MCP-1), lan macrophage inflammatory protein-1beta (CCL4/MIP-1b); lan inhibisi ekspresi enzim inducible nitric oxide synthase (iNOS/NOS2) lan prostaglandin E2 synthase (PGES), sing nyegah produksi nitric oxide (NO) lan prostaglandin E (PGE2). Kajaba iku, hydroxytyrosol bisa ngatur ekspresi gen liyane sing melu regulasi proliferasi sel tumor, kayata kinase sing diatur sinyal ekstrasel lan cyclin-dependent. Uga, hydroxytyrosol scavenges radikal bebas lan nyegah karusakan DNA oksidatif. Iki nyebabake apoptosis lan nyegah proliferasi ing sel kanker sing rentan.

 

Hydroxytyrosol 10597-60-1 aplikasi

Bahan mentah Hydroxytyrosol (HXT) sing alami lan sintetik digunakake ing panganan lan industri kosmetik, kayata suplemen diet lan kesehatan.

 

Hydroxytyrosol 10597-60-1 Wuku

Apa sing ditindakake hydroxytyrosol utawa awak sampeyan? Apa keuntungan kesehatan lan panggunaan hydroxytyrosol? Keuntungan kuat Hydroxytyrosol amarga struktur molekul, konsumsi reguler duwe sawetara efek sing migunani kayata antioksidan, anti-inflamasi, antikanker, lan minangka pelindung kulit lan mata, lan liya-liyane. Kanggo alasan kasebut, panggunaan ekstrak HXT apik strategi kanggo nggunakake ing produk daging kanggo ngganti aditif sintetik.

 

Antioksidan super kuat

Sampeyan bisa uga ngerteni benang umum ing kabeh keuntungan kasebut yaiku kekuwatan antioksidan hydroxytyrosol. Amarga kita ora bisa ngindhari radikal bebas lan nyebabake stres oksidatif ing awak, antioksidan minangka kabutuhan. Hydroxytyrosol nawakake mbok menawa paling bio-kasedhiya, kuat lan daya antioksidan efektif kasedhiya. Iki ora mung mupangati kanggo jantung, metabolisme, lan fungsi kekebalan, nanging uga mata, Hydroxytyrosol kanggo kulit, lan saben sistem awak.

 

Aktivitas antikanker

Hydroxytyrosol nduweni kapasitas kanggo nyandhet proliferasi lan ningkatake apoptosis sawetara sel tumor. Mulane, wis disaranake yen hydroxytyrosol bisa duwe efek antikanker. Mekanisme sing tepat saka efek kasebut ora ditetepake kanthi apik, lan riset terus ing papan iki.

 

Aktivitas anti-inflamasi

Riset nuduhake yen hydroxytyrosol bisa nyuda produksi faktor nekrosis tumor sitokin alpha (TNF alpha) ing model inflamasi kewan. Riset adhedhasar kewan uga nuduhake manawa hydroxytyrosol bisa nyuda inflamasi akut lan nyeri sing ana gandhengane.

 

Aktivitas antimikroba

Eksperimen in vitro wis nuduhake yen hydroxytyrosol nduweni sifat antimikroba marang patogen pernapasan lan saluran pencernaan. Uga dikenal yen hydroxytyrosol nduweni aktivitas marang bakteri gram positif lan gram-negatif. Umumé, senyawa fenolik wis dilaporake duwe aktivitas antimikroba sing amba, kayata efek antibakteri, antivirus lan antijamur. Mekanisme sing tepat kanggo hydroxytyrosol nindakake tumindak antimikroba ora dingerteni.

 

Aktivitas antitrombotik

Panaliten manungsa nuduhake yen hydroxytyrosol bisa ngedhunake tingkat thromboxane B2 serum, nyebabake efek trombosit anti-aggregasi. Riset liyane ndhukung temuan iki, nuduhake yen hydroxytyrosol nyuda agregasi platelet kanthi signifikan.

 

Kapasitas antiatherogenik lan efek kardioprotektif

Dikenal manawa hydroxytyrosol minangka pemulung radikal bebas sing kuat sing ngidini nyuda oksidasi low-density-lipoprotein (LDL), sing bisa nyuda risiko aterosklerosis.

 

Aktivitas retino-protèktif

Hydroxytyrosol bisa uga duwe peran kanggo nyuda risiko degenerasi makula sing ana gandhengane karo umur, nanging riset luwih lanjut dibutuhake ing wilayah iki kanggo nemtokake mekanisme sing tepat lan pentinge panemuan riset awal iki.

 

FAQ saka Hydroxytyrosol

Ngendi aku bisa njaluk Hydroxytyrosol?

Hydroxytyrosol mentah minangka bahan utama suplemen Hydroxytyrosol, sumber diet utama hydroxytyrosol yaiku lenga zaitun lan zaitun meja. Asupan saben dina saka hydroxytyrosol saka konsumsi lenga zaitun lan zaitun wis diitung adhedhasar isi rata-rata saka hydroxytyrosol gratis ing panganan iki.

 

Carane akeh Hydroxytyrosol aku bisa njupuk dina?

Panel kasebut nganggep manawa 5 mg hydroxytyrosol lan turunan ing lenga zaitun kudu dikonsumsi saben dina kanggo nggayuh efek kasebut ing tingkat fisiologis. Jumlah hydroxytyrosol iki kudu ana ing maksimal 20 g lenga kanggo dianggep ing diet sing seimbang.

 

Apa hydroxytyrosol minangka antioksidan sing paling kuat?

Hydroxytyrosol minangka salah sawijining antioksidan alami sing paling kuat; malah ngluwihi kapasitas antioksidan vitamin E lan C.

 

Apa kabeh lenga zaitun ngandhut hydroxytyrosol?

Hydroxytyrosol minangka salah sawijining komponen utama lenga zaitun murni, banyu limbah pabrik zaitun (OMWW), lan ekstrak godhong zaitun (OLE), sing awal diidentifikasi minangka potensial anti-oksidan in vitro paling kuat ing antarane kabeh polifenol minyak zaitun.

 

Apa oleuropein padha karo hydroxytyrosol?

Ora, hydroxytyrosol minangka antioksidan sing luwih kuat tinimbang oleuropein, duweni potensi njelasake IC50 hydroxytyrosol sing luwih murah ing sel MIA PaCa-2 dibandhingake oleuropein. Owah-owahan ing siklus sel asring minangka indikator awal stres seluler sing nyebabake apoptosis.

 

Apa Hydroxytyrosol mbantu nyuda bobot?

Hydroxytyrosol minangka senyawa fenolik lenga zaitun ekstra prawan sing duwe efek protèktif ing oksidasi LDL lan nyuda stres oksidatif. Minyak zaitun wis digandhengake karo bobot mundhut, lan hydroxytyrosol bisa duwe peran potensial ing iki.

 

Tuku Hydroxytyrosol Bahan Baku Online

Hydroxytyrosol minangka salah sawijining antioksidan sing paling kuat, populer digunakake kanggo suplemen diet lan kosmetik. Wisepowder minangka pabrikan bahan mentah Hydroxytyrosol, bentuk cair murni.

 

Hydroxytyrosol 10597-60-1 reference

  1. Xiong YL, Blanchard SP, Ooizumi T., Ma Y. Hydroxyl radical and ferryl-generating systems ningkataké pembentukan jaringan gel protein myofibrillar. J. Pangan Sci. 2010;75:C215– doi: 10.1111/j.1750-3841.2009.01511.x. [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]
  2. Ahmad Shah M., Don Bosco SJ, Ahmad Mir S. Ekstrak tanduran minangka antioksidan alami ing produk daging lan daging. Daging Sci. 2014;98:21– doi: 10.1016/j.meatsci.2014.03.020. [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]
  3. "Gras kabar kanggo hydroxytyrosol". US Food and Drug Administration. 13 Mei 2016. Diakses tanggal 2 Juli 2021.
  4. "Pendapat Ilmiah babagan bukti klaim kesehatan sing ana gandhengane karo polifenol ing zaitun lan nglindhungi partikel LDL". Otoritas Keamanan Pangan Eropa. Dijupuk 2021-04-13. Saka karusakan oksidatif (ID 1333, 1638, 1639, 1696, 2865), njaga konsentrasi kolesterol HDL getih normal (ID 1639), njaga tekanan getih normal (ID 3781), "sifat anti-inflamasi" (ID 1882), " nyumbang kanggo kesehatan saluran pernapasan ndhuwur" (ID 3468), "bisa mbantu njaga fungsi normal saluran pencernaan" (3779), lan "nyumbangake pertahanan awak marang agen eksternal" (ID 3467) miturut Artikel 13(1) saka Regulasi (EC) No 1924/2006