Products

Salidroside (Rhodioloside) bubuk 10338-51-9

Salidroside (Rhodioloside) bubuk 10338-51-9 Jeneng Informasi Dasar Kimia Salidroside (Rhodioloside) CAS 10338-51-9 Kemurnian 98% Jeneng kimia 2-(4-hydroxyphenyl) ethyl-β-d-glucopyranoside Sinonim Rhodioloside Rhodosin-, Tyrosol (β-D-glucopyranoside), 2-(4-Hydroxyphenyl)etil β−D-glucopyranoside, p-Hydroxyphenethyl glucopyranoside Formula Molekul C14H20O7 [...]

Wisepowder nduweni kemampuan kanggo ngasilake lan nyedhiyakake jumlah gedhe. Kabeh produksi ing kondisi cGMP lan sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh dokumen testing lan sampel kasedhiya.

Salidroside (Rhodioloside) bubuk 10338-51-9 Informasi Dasar Kimia

jeneng Salidroside (Rhodioloside)
CAS 10338-51-9
Kemurnian 98%
Jeneng kimia 2-(4-hydroxyphenyl) etil-β-d-glucopyranoside
Liyane Rhodioloside

Rhodosin,

Tirosol a-(β-D-glucopyranoside), 2-(4-Hydroxyphenyl)etil β−D-glucopyranoside, p-Hydroxyphenethyl glucopyranoside

Formula molekul C14H20O7
Bobot molekul 300,30 g / mol
Boling Point /
InChI Key ILRCGYURZSFMEG-RKQHYHRCSA-N
Formulir wêdakakêna
katon Putih nganti Kuning Samar lan Beige Samar lan Coklat Samar
Separuh Urip /
kelarutan /
kawontenan Storage RT
aplikasi panganan lan omben-omben, suplemen diet
Dokumen Tes kasedhiya

 

Salidroside (Rhodioloside) bubuk 10338-51-9 Gambaran Umum

Wêdakakêna salidroside (rhodioloside) minangka glukosida saka tyrosol sing ditemokake ing tanduran Rhodiola rosea. Wis diteliti, bebarengan karo rosavin, minangka salah sawijining senyawa potensial sing tanggung jawab kanggo antidepresan putative lan tumindak anxiolytic saka tanduran iki. Salidroside bisa uga luwih aktif tinimbang rosavin.

Bukti sing muncul nuduhake yen salidroside, obat sing diadaptasi karo lingkungan sing janjeni kanthi keracunan sing sithik lan sawetara efek samping, nduweni spektrum farmakologis sing akeh, kalebu aktivitas ing sistem kardiovaskular lan sistem saraf pusat, anti-hipoksia, anti-kelelahan lan anti-tuwa. aktivitas, aktivitas antikanker, aktivitas anti-inflamasi, aktivitas antioksidan, antivirus lan aktivitas stimulasi imun, aktivitas antidiabetes, aktivitas anti-osteoporosis, lan liya-liyane. Sanajan riset sadurunge wis ngringkes efek farmakologis salidroside, fokus ing sistem saraf pusat, diabetes, lan kanker, aspek farmakologis sakabèhé durung dianalisis.

 

Salidroside (Rhodioloside) bubuk 10338-51-9 Mechanisme Of Action

Kepiye cara bubuk Salidroside (Rhodioloside) ing awak lan apa keuntungan Salidroside?

Wêdakakêna salidroside (Rhodioloside), glikosida fenilpropanoid sing diisolasi saka Rhodiola rosea, wis dilaporake duwe spektrum sifat farmakologis sing wiyar. Salidroside minangka inhibitor prolyl endopeptidase. Salidroside nyuda gejala cachexia ing model tikus cachexia kanker liwat ngaktifake sinyal mTOR. Salidroside nglindhungi neuron dopaminergik kanthi ningkatake mitofagi sing dimediasi PINK1 / Parkin.

Wêdakakêna salidroside nyegah wutah saka macem-macem garis sel kanker manungsa ing konsentrasi- lan krama gumantung wektu, lan sensitivitas kanggo salidroside beda ing garis sel kanker kasebut. Salidroside bisa nyebabake penahanan fase G1 utawa G2 ing garis sel kanker sing beda-beda, sauntara, salidroside nyebabake nyuda CDK4, cyclin D1, cyclin B1 lan Cdc2, lan ngunggahake tingkat p27 (Kip1) lan p21 (Cip1). Salidroside uga nyuda mundhut viabilitas sel lan pati sel apoptosis sing disebabake dening stimulasi H (2) O (2) ing sel PC12 sing dibedakake NGF kanthi ngaktifake jalur ERK1 / 2 lan nyegah aktivasi caspase-3. Salidroside ngaktifake jalur PI3K / Akt sing nyebabake efek protèktif marang apoptosis sing diakibatake MPP (+) ing sel PC12, sing bisa digunakake kanggo perawatan penyakit Parkinson (PD).

 

Salidroside (Rhodioloside) bubuk 10338-51-9 aplikasi

Salidroside minangka salah sawijining glikosida fenolik utama sing diekstrak saka Rhodiola rosea, apa kegunaan lan keuntungan saka Salidroside (Rhodioloside)? Apa gunane bubuk Salidroside (Rhodioloside)?

Salidroside, 8-O-β-D-glucoside saka tyrosol, minangka komponen bioaktif utama spesies Rhodiola lan ditemokake utamane ing oyod tanduran. Iki biosintesis ing metabolisme tirosin, kanthi glukosilasi tirosol minangka langkah pungkasan. Wis dilaporake minangka neuroprotective lan salah sawijining senyawa sing tanggung jawab kanggo tumindak antidepresan lan anxiolytic Rhodiola rosea.

Salidroside (Rhodioloside) bisa nuduhake spektrum sing wiyar saka sifat farmakologis kaya anti-tuwa, anti-oksidan, anti-kanker lan anti-inflamasi.

Salidroside (Rhodioloside) keuntungan yaiku:

  1. Efek penyakit Anti-Alzheimer
  2. Efek penyakit anti-Parkinson
  3. Efek anti-stroke
  4. Peningkatan kognisi
  5. Efek antidepresi lan anxiolytic
  6. Ameliorasi cedera otak traumatik
  7. Efek penyakit Anti-Huntington
  8. Efek anti-kecanduan
  9. Efek anti-epileptik

Salidroside (Rhodioloside) bubuk bisa digunakake kanggo:

  1. panganan
  2. omben
  3. halal tambahan
  4. medicine

 

Salidroside (Rhodioloside) bubuk 10338-51-9 keslametan

Apa aman kanggo nggunakake Salidroside (Rhodioloside) lan apa efek samping saka Salidroside (Rhodioloside)?

Salidroside umume dianggep minangka zat sing aman lan efektif. Wis disimpulake yen salidroside ora nyebabake keracunan ibu utawa embrio, lan ora ana efek teratogenik ing kahanan eksperimen kanthi dosis 0.5, 0.25, lan 0.125 g / kg ing tikus SD.88 Evaluasi genotoksisitas penting kanggo risiko kasebut. evaluasi obat. Asil tes Ames, tes mutasi terbalik, tes aberasi kromosom, lan tes mikronukleus tikus nuduhake yen salidroside ora genotoksik ing dosis klinis (150 mg / 60 kg / dina) kanggo manungsa.89,90 Uji coba acak lan kontrol liyane 60 kasus kanker payudara nuduhake yen ora ana efek samping klinis nalika dosis efektif salidroside (600 mg / kg / dina) ditindakake sajrone proses terapi kabeh. uji coba nuduhake yen salidroside njanjeni minangka obat klinis umum.

 

Apa bedane rosavin lan salidroside?

Rosavin luwih aktif ing konsentrasi sing luwih dhuwur tinimbang salidroside; nalika, salidroside ana luwih efektif ing konsentrasi ngisor. Isi paling dhuwur saka loro marker aktif ditemokake ing ekstrak sing aktif ing konsentrasi paling murah

 

tuku Salidroside bubuk (Rhodioloside). online

Salidroside, glukosida saka tyrosol wis ditetepake kanthi apik minangka komponen bioaktif utama Rhodiola (uga dikenal minangka "Ginseng Tibet"), yaiku ramuan obat sing regane dhuwur sing tuwuh ing papan sing dhuwur lan ing wilayah sing adhem, kayata ing lereng Himalaya. . Kauntungan kasebut diwiwiti saka sejarah panggunaan rakyat sing dawa.

Amarga saka wutah alon lan over-kumpul, sumber daya Rhodiola alam bébas ing pojok kesel. Salajengipun, isi salidroside ing Rhodiola relatif kurang. Mula, kanggo nyukupi panjaluk sing tambah akeh babagan Salidroside, akeh upaya wis ditindakake kanggo nambah produksi salidroside wiwit pirang-pirang taun.

Wisepowder minangka pabrikan fokus ing riset, manufaktur lan inovasi bahan mentah kanggo nootropik, suplemen nutrisi lan bahan farmasi sajrone pirang-pirang dekade. Minangka produsen bubuk Salidroside (Rhodioloside), Wisepowder pinter nggunakake teknologi fermentasi kanggo ngasilake bubuk Salidroside, njamin pasokan bubuk Salidroside, lan kemurnian bubuk Salidroside ora kurang saka 98%, nyukupi kabutuhan distributor, suplemen diet. panyedhiya.

 

Salidroside (Rhodioloside) bubuk 10338-51-9 reference

  1. Mao Y, Li Y, Yao N (November 2007). "Penentuan simultan salidroside lan tyrosol ing ekstrak Rhodiola L. kanthi ekstraksi dibantu gelombang mikro lan kromatografi cair kinerja dhuwur". Jurnal Analisis Farmasi lan Biomedis. 45 (3): 510– doi:10.1016/j.jpba.2007.05.031. PMID 17628386
  2. Panossian A, Nikoyan N, Ohanyan N, Hovhannisyan A, Abrahamyan H, Gabrielyan E, Wikman G (Januari 2008). "Studi komparatif persiapan Rhodiola babagan keputusasaan prilaku tikus". Phytomedicine. 15 (1–2): 84–91. doi: 10.1016/j.phymed.2007.10.003. PMID 18054474
  3. H. Zhong et al.Salidroside attenuates apoptosis ing kardiomiosit iskemik: mekanisme liwat jalur gumantung mitokondria 1.Pharmacol. Sci. (2010)
  4. Z. Qi et al.Salidroside attenuates respon inflamasi liwat suppressing JAK2-STAT3 aktifitas pathway lan nyegah STAT3 transfer menyang nucleusInt. Immunopharm. (2016)
  5. Koshkin, V., Wang, X., Scherer, PE, Chan, CB, and Wheeler, MB (2003). Status fungsional mitokondria ing sel beta pankreas klonal sing kena asam lemak bebas. J. Biol. Chem. 278, 19709–19715.doi: 10.1074/jbc.M209709200