blog

Kratom

Kona Kratom Toko Kratom Kapsul Kratom Blog Kratom Kratom Bali Abang Kratom Melayu Ijo Kratom Thai Abang Naga Naga Kratom Tanduk Abang Kratom Abang Maeng Da Kratom Green Borneo Kratom Putih Tanduk Kratom

Pterostilbene Vs Resveratrol: Siji sing Luwih Apik kanggo Kesehatan Sampeyan?

Nalika mbandhingake Pterostilbene Vs Resveratrol, sampeyan bakal ngerti manawa ana akeh kasunyatan sing wis ilang babagan kalorone. Urip sing sehat mbutuhake komentar ing diet sing sehat, olahraga bebarengan karo obat sing cocog. Nanging, kita bisa uga mirsani kabeh, nanging sawetara masalah kaya masalah neurologis bisa tetep.

Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti suplemen sing ngemot Pterostilbene lan Resveratrol bisa mbantu sampeyan ngatur sawetara. Minangka akeh perusahaan farmasi sing nggabungake senyawa ing suplemen, dadi tantangan kanggo ngenali sing paling apik kanggo kesehatan sampeyan. Pramila, kita bakal nduwe uji coba kanthi rinci nalika ngatasi jangka panjang pterostilbene lan sumber resveratrol pterostilbene

Apa Resveratrol?

Ing sawetara taun kepungkur, akeh wong sing promosi anggur abang, sing njaluk manawa entuk macem-macem keuntungan kesehatan. Nanging, sing ora bisa dijlentrehake yaiku kepiye cara menehi mupangat terapi kanggo awak. Kajaba iku, sampeyan bakal ngerti manawa akeh jinis riset sing wis ditindakake babagan anggur abang, lan jelas yen ngemot senyawa sing migunani kanggo kesehatan.

Anggur abang digawe saka woh anggur lan Resveratrol minangka salah sawijining senyawa aktif. Resveratrol asale saka klompok sing dikenal minangka polyphenol lan umume dikenal minangka stilbenoid. Ora bener manawa sampeyan mung entuk Resveratrol ing anggur, nanging sumber alami liyane uga kalebu kacang lan woh wohan beri. Nanging, yen anggur ora dadi minuman favorit, sampeyan bisa tuku supveratrol suplemen paling apik kasedhiya.

Apa Pterostilbene?

Nalika nerangake Pterostilbene Vs Resveratrol, sampeyan bakal ngerti manawa akeh jinis paneliten wis dipusatake ing Resveratrol. Nanging, keuntungan Pterostilbene ing babagan kesehatan bisa uga luwih saka Resveratrol, sanajan senyawa padha karo siji liyane ing babagan struktur nanging tumindak beda karo awak manungsa. Nanging, Pterostilbene minangka antioksidan alami utamane dumadi ing blueberry. Sanajan, sumber pterostilbene liyane kalebu mulberry, anggur almond sanajan ana ing jumlah sithik. Salajengipun, nduwe tingkat serapan sing luwih dhuwur lan nambah oksidasi sing beda yen dibandhingake karo Resveratrol. Kajaba iku, sampeyan bisa tuku Suplemen tambahan yen entuk woh-wohan bisa dadi masalah sampeyan.

Pterostilbene Vs Resveratrol

Pterostilbene Vs Resveratrol, apa dosis sing tepat?

Pitakon babagan dosis sing bener wis dadi perhatian umum kanggo masarakat ing kana. Nanging, uga praktis mangertos manawa sawetara suplemen duwe konsentrasi luwih dhuwur saka Pterostilbene utawa Resveratrol tinimbang liyane. Dadi, sadurunge sampeyan nemtokake sing cocog, sampeyan bisa uga kuwatir karo kekuwatan sampeyan. Contone, nalika sampeyan ngombe segelas anggur abang, sampeyan bakal entuk 1mg Resveratrol.

Minangka dosis standar sing dadi perhatian utama, nanging kebingungan wis dirampungake. Dosis resveratrol komersial asring ana ing antarane 50 nganti 250mg. Dosis resveratrol sing ngluwihi kategori iki bisa nyebabake efek samping.

Saliyane, Pterostilbene ana ing woh-wohan kanthi jumlah luwih murah (udakara 0.03 mg ing blueberry); mula, bakal nguntungake yen sampeyan nggunakake resep bubuk bubuk resveratrol. Nanging, bioavailable dhuwur yen dibandhingake karo Resveratrol. Sementara, dosis optimal pterostilbene ora dingerteni sanajan bisa tetep ing awak suwene pitung dina.

Keuntungan Kesehatan Pterostilbene Vs Resveratrol

Ana sawetara keuntungan kesehatan sing sampeyan entuk nalika nggunakake Pterostilbene Vs Resveratrol. Senyawa kasebut ora duwe efek samping sing mematikan kayata obat liyane sing wis katon ing pasar. Ayo goleki apa sing ditawakake saben wong.

Manfaat kanker resveratrol lan pterostilbene

Akeh wong nggunakake dhuwit akeh kanggo obat kanker nganti saiki ora bisa mbiyantu mbiyantu. Uga ana macem-macem jinis kanker kayata kanker prostat, kanker serviks, lan kanker payudara, antara liya, sing kudu diobati supaya ora mati ing tahap awal.

Pterostilbene palsy peran penting nalika nerangake panyebaran lan matine sel kanker. Ana luwih saka siji kahanan sing bisa nyebabake sel sing sehat tuwuh dadi sel kanker. Nanging, Pterostilbene ngalangi sel kasebut supaya ora tuwuh lan uga miwiti proses sing diarani apoptosis sing nyebabake ngrusak sel kanker dhewe. Kajaba iku, bakal nyegah inflamasi NFκB.

Ing sisih liya, Resveratrol bisa mbantu pasien kanker kanthi ningkatake kekebalan alami awak kanggo nambah radikal sel gratis. Radikal bebas iki ana gandhengane karo pangembangan sel kanker ing tahap kaping pisanan.

Keuntungan jantung saka Resveratrol lan Pterostilbene

Jantung kita kaya mesin sing ngontrol mobil. Nalika pangrungon ora bisa digunakake kanthi bener, tegese bakal ana aliran getih sing suda, sing mengko bisa nyebabake komplikasi kardiovaskular sing luwih akeh.

Panaliten ilmiah nuduhake manawa Pterostilbene bisa nyuda tingkat LDL (sing uga diarani kolesterol ala) ing awak. Masalah jantung ana hubungane karo tingkat kolesterol ing getih. Dadi, kanthi nyuda level kasebut, bakal ana kemungkinan kemungkinan serangan jantung.

Resveratrol, ing sisih liyane, nglindhungi kita saka penyakit jantung kronis kanthi nyuda tekanan darah tinggi. Bisa digunakake kanthi nyegah endapan penyakit arteri, saengga bisa nyebabake aliran getih sing efisien. Nalika getih mili kanthi efektif, kemungkinan masalah jantung saya suda.

Pterostilbene Vs Resveratrol

Pterostilbene lan bobot mundhut

Bobot sing akeh banget bisa dadi probe amarga sampeyan bisa nemoni masalah kaya obesitas. Nanging, nyuda sawetara kilogram bisa mbantu sampeyan nyegah masalah kasebut. Resveratrol nambah tingkat metabolisme, sing ngidini awak ngobong lemak sing disimpen. Amarga iku, sampeyan bakal bisa nyuda bobote. Asile, sampeyan entuk entuk target target. Kajaba iku, kanthi kinerja aerobik, sampeyan bakal ngasilake indeks massa awak sing apik. Kajaba iku, Pterostilbene nyuda bobot kanthi ngedhunake tingkat kolesterol. Sanadyan ora dianjurake kanggo nggabungake bobote mudun obat kanthi suplemen iki

Manfaat kognitif saka Pterostilbene lan Resveratrol

Anane radikal bebas ing otak bisa nyebabake kahanan kaya paningkatan proses penuaan lan penyakit Alzheimer. Umume wong sing umur tuwa ngalami masalah kaya ing memori lan proses ngrungokake. Sanajan kahanan kasebut ana gandhengane karo panganan neurodegenerasi, Pterostilbene, lan Resveratrol bisa luwih sehat.

Nganggep suplemen resveratrol sing paling apik bakal mbantu sampeyan ngatasi efek nalika umur tuwa. Uga, Resveratrol nambah jumlah faktor-I sing tuwuh kaya insulin. peptida kasebut ningkatake wutah saka neuron (neurogenesis) lan pembuluh getih (angiogenesis) ing otak saéngga ningkatake kemampuan kognitif.

Senyawa kasebut bisa nyuda tingkat disfungsi kognitif. Saliyane, Pterostilbene wis diidentifikasi minangka neuromodulator kuat, saengga bisa nyebabake proses ujung normal. Iki nglindhungi sel otak lan saraf, saengga bisa nggawe otak sing sehat.

Pterostilbene lan Resveratrol amarga kuatir

Duwe swasana munggah pangkat bisa nglindhungi saka masalah sing ana hubungane karo stres. Sanajan ana pilihan perawatan kanggo kuatir, depresi, lan kuatir, Pterostilbene bisa nambani kuatir, depresi, lan masalah liyane.

Panaliten sing milih kanggo ngerteni apa tikus reaksi kanggo Pterostilbene kudu nambah kegiatan ing bagean otak sing diarani amygdala lan hippocampus. Iki minangka wilayah kritis ing otak sing duwe sesambungan karo swasana ati, depresi, lan kuatir. Mula, panliten kasebut nuduhake yen Pterostilbene bisa dadi pilihan perawatan sing apik kanggo kuatir, stres, lan depresi.

Wêdakakêna Resveratrol uga wis nuduhake keuntungan kesehatan potensial nalika digunakake kanggo ngatasi masalah kuatir lan stres sing diterusake. Secara ilmiah, bisa uga dienggo kanthi sesambungan karo Endocannabinoid kanggo ngatur reseptor lan hormon sing gegandhengan karo kuatir.

Diabetes Tipe II

Nalika mangan panganan sing duwe karbohidrat kanthi konsentrasi dhuwur bisa nyebabake diabetes Type 2. Nanging, ora mung diet karbohidrat sing dhuwur banget sing nyebabake divestis, nanging uga nyuda sensitivitas insulin. Nalika sampeyan umur tuwa, awak bisa uga diwiwiti luwih akeh insulin. Mula, awak bakal ilang sensitivitas insulin.

Nanging, sawetara panliten nuduhake yen mangan panganan Pterostilbene bisa duwe positif ing urip sampeyan. Salajengipun, reseptor aktif-aktif proliferator Peroxisome (PPAR-α) sing ngontrol reaksi awak kanggo puasa lan inisiasi ketogenesis. Amarga Pterostilbene promosi babagan cara kerja PPAR-α, awak bakal ngobong lemak luwih akeh, nyuda tingkat gula ing awak. Ora ana hubungan langsung antarane keuntungan diabetes Type II lan Resveratrol sanajan ana studi Resveratrol sing saiki ditindakake.

Pterostilbene Vs Resveratrol

Efek samping saka Pterostilbene lan Resveratrol

Sadurunge nggunakake tambahan sing ngemot Pterostilbene utawa Resveratrol, sampeyan kudu nemtokake efek samping. Panaliten babagan senyawa kasebut biasane ditindakake ing laboratorium, lan ora akeh sing nuduhake efek sisih Pterostilbene lan Resveratrol. Sanajan njupuk dosis Resveratrol sing luwih dhuwur bisa uga nyebabake kesehatan sampeyan. Umume ngalami efek entheng, nanging yen sistematis isih ana, sampeyan kudu ngobrol karo dhokter. Nanging, siji-sijine efek samping Resveratrol saiki nglaporake paningkatan tingkat kolesterol LDL.

kesimpulan

Nalika mbandhingake keuntungan kesehatan saka Pterostilbene Vs Resveratrol, sampeyan kudu ngerteni macem-macem faktor. Pisanan, sampeyan kudu ngerti yen sawetara efek samping sing dilaporake bisa ngrusak awak. Kapindho, bandhingake persyaratan dosis Resveratrol lan Pterostilbene. Salajengipun, pangerten babagan dosis bakal mbantu sampeyan ngerti jumlah senyawa sing kudu dikonsumsi. Sing nomer telu, kasedhiyan senyawa bisa uga duwe pengaruh sing luwih penting amarga sampeyan ora kudu mbayar Pterostilbene nalika sampeyan ngerti yen bisa entuk suplemen resveratrol paling apik kanthi tingkat kasedhiyan sing luwih dhuwur.

Pungkasane, sumber kasebut pancen penting, kita ngerti manawa sampeyan bisa nemokake suplemen resveratrol ing pasar, nanging uga bisa ditemokake ing woh-wohan sanajan kualitas sing luwih murah. Dadi, yen sampeyan bisa kasedhiya kanthi gampang, sampeyan bisa nggolongake kabeh sing paling apik kanggo kesehatan.

reference

  1. Langcake, P. Pryce, RJ (1977). "Kelas fitokalein anyar saka anggur". Pengalaman 33 (2): 151–2. doi: 10.1007 / BF02124034. PMID 844529.
  2. Rimando AM, Kalt W, Magee JB, Dewey J, Ballington JR (2004). "Resveratrol, pterostilbene, lan piceatannol ing woh wohan vaccinium". J Agric Food Chem. 52 (15): 4713–9. doi: 10.1021 / jf040095e. PMID 15264904.
  3. Macmillan-Crow LA, Cruthirds DL; Cruthirds (April 2001). "Tinjauan undhangan: mangan superoxide mangan dismutase ing penyakit". Radic Gratis. Res. 34 (4): 325–36. doi: 10.1080 / 10715760100300281. PMID 11328670.
  4. Sahebkar A, Serban C, Ursoniu S, Wong ND, Muntner P, Graham IM, Mikhailidis DP, Rizzo M, Rysz J, Sperling LS, Lip GY, Banach M (2015). "Kurang khasiat resveratrol ing protein C-reaktif lan faktor risiko kardiovaskular sing dipilih - Asil saka tinjauan sistematis lan analisis meta uji coba kontrol acak". Int J. Cardiol. 189: 47-55. doi: 10.1016 / j.ijcard.2015.04.008. PMID 25885871.

Paragraf

2020-08-26 tambahan
Babagan ibeimon