Wêdakakêna spermidine


Wêdakakêna Spermidine: Apa Wutah sing Dibebayani?

Awak manungsa digawe saka organ lan jaringan, sing sabanjure kalebu unit fungsional awak, yaiku sel. Meh kabeh proses biologis ditindakake lan dikelola ing tingkat sel, lan asil kasebut diproyeksikake menyang jaringan lan organ. Diwiwiti karo sel induk, sel manungsa sajrone proses pangembangan sajrone periode embrio mbedakake dadi macem-macem sel sing pindhah menyang bagean awak lan nindakake fungsi sing beda.

Sel kasebut nindakake macem-macem fungsi kayata metabolisme lan homeostasis, nanging ora bisa ditindakake dhewe lan butuh macem-macem bahan kimia, enzim, lan senyawa sinyal kanggo mbantu nggayuh asil sing dikarepake.

Macem-macem jinis sel duwe rentang urip sing beda-beda lan sawise ngrampungake periode kasebut, mula lumebu ing umur tuwa utawa tuwa, mula banjur dirusak utawa dirusak, minangka tandha pungkasane urip.

Sajrone umure, fungsi seluler bisa diowahi luwih dhisik, pungkasane nyebabake gejala fisik tuwa. Nanging, macem-macem jinis riset wis ditindakake kanggo nyinaoni lan ngerti kepiye nambah umur sel lan akibate, manungsa. Minangka asil panliten kasebut, ditemokake agen umur dawa sing uga dadi salah sawijining senyawa utama sing penting banget kanggo njaga fungsi sel sing beda-beda. Senyawa iki ditemokake akeh ing awak manungsa lan diarani spermidine.

Ngapikake kesehatan manungsa lan ningkatake umure sel, lan akibate, manungsa, minangka fungsi utama senyawa iki, sanajan melu reaksi kimia lan metabolisme ing awak.

Apa bubuk Spermidine?

Spermidine minangka polyamine sing ditemokake kanthi alami sing penting kanggo fungsi normal kabeh awak. Sanajan ora duwe peran penting ing pangopènan utawa produksi sperma, diarani senyawa spermidine amarga wiwitane ditemokake ing mani. Iki disintesis ing awak manungsa liwat tumindak enzim, sintesis spermidine ing senyawa, putrescine.

Spermidine bisa dipecah dadi sperma, lan poliamin liyane, kalebu isomer struktural sperma, termospermine. Ditemokake ing ribosom sel, fungsi utama senyawa iki yaiku kanggo promosi autofagy sing ngidini pembaruan sel kedadeyan ing awak manungsa. Iki bisa nindakake fungsi kasebut kanthi ngindhuksi autophagy ing level seluler ing awak, tinimbang ing level dangkal.

Amarga peran spermidine sing gedhe banget ing awak, ngatur level normal kudu penting. Nanging, ditemokake yen level Spermidine ing awak wiwit mudhun sithik umur, sing bisa nyuda efisiensi fungsi metabolisme sing beda. Kabeh iki nyebabake nyuda kemampuan awak manungsa sing biasane disalahake tuwa, nanging ora tuwa amarga nyebabake, nanging asil degradasi senyawa penting ing awak manungsa.

Wêdakakêna Spermidine minangka bentuk eksplisit Spermidine sing tujuane nambah toko awak saka polifamin alifatik iki lan nambah fungsi awak.

Sejarah Spermidine

Spermidine diarani kaya amarga wiwitane diisolasi saka semen, nanging wiwit saiki ditemokake manawa disebar ing awak manungsa lan duwe peran beda ing bagean awak sing beda. Sanajan penting kanggo elinga yen ana siji fungsi utama ing awak yaiku proliferasi lan pembaharuan sel, kanthi promosi autofagia. Iki minangka salah sawijining agen umur panjang utama ing manungsa lan mamalia liyane.

Agen umur panjang kasebut wiwitane ditemokake ing mani manungsa dening Antoni van Leeuwenhoek, ing taun 1678 sanajan dheweke nggambarake mung kristal. Nganti meh 200 taun mengko, ditemokake yen kristal sing ditemokake Leeuwenhoek yaiku sperma, penerus Spermidine. Nanging, struktur kimia spermidine lan spermine isih durung dingerteni lan nganti taun 1924 struktur kimia ditemokake lan ditliti kanthi rinci.

Sinau luwih lanjut babagan struktur spermidine ngandhakake luwih akeh babagan fungsi lan fitur tartamtu ing awak manungsa. Ditemokake manawa spermidine, kaya polimer liyane, minangka senyawa stabil sing ora larut utawa reaksi ing lingkungan asam utawa dhasar. Kajaba iku, spermidine ditemokake duwe muatan positif sing ngidini bisa ngencengi molekul muatan negatif kayata RNA lan DNA.

Salajengipun, Spermidine ditemokake kasedhiya ing kelimpahan ing awak manungsa, kanthi tingkatan wiwit mudhun umure sak umur, uga tingkat kolagen lan elastin sing padha uga saya mudhun. Sajrone fase awal urip, manungsa nampa spermidine liwat susu ibu utawa formula bayi lan nalika wis tuwa, dheweke nampa spermidine saka macem-macem sumber panganan. Nanging, sumber spermidine eksogen alami ora cukup kanggo nambah toko senyawa sing dikosongake amarga produksi polimer saya mudhun.

Ing kasus kaya ngono, sawetara jinis riset ditindakake kanggo nganalisa cara toko bisa diisi lan suplemen Spermine sing ngemot bubuk trihidrochloride Spermidine minangka bahan aktif ditemokake minangka solusi kanggo masalah iki. Suplemen supermidine saiki wis kasedhiya lan ditampa kanthi umum minangka suplemen umur dawa.

Fungsi Spermidine ing Awak Manungsa

Suplemen spermidine duwe peran sing padha karo spermidine ing awak, mula penting kanggo ngerti fungsi utama Spermidine ing awak manungsa. Spermidine ditemokake penting banget kanggo nyegah sindrom nitrat oksida neuronal utawa nNOS, sing kaya jeneng kasebut mung ditulis ing neuron periferal lan pusat. Fungsi utama nNOS yaiku ngawasi lan ngatur nada vasomotor lan ngatur tekanan getih tengah bebarengan karo perawatan plastisitas sinaptik ing neuron pusat.

pencegahan nNOS dening spermidine endogen lan spermidine eksogen dipercaya bisa duwe efek neuroprotective, kalebu efek anti-depresif. Kajaba iku, hambatan nNOS tanggung jawab kanggo nyuda cacat otot lan degenerasi neuron balung mburi sing signifikan sing ndadekake fungsi spermidine iki fungsi protèktif.

Spermidine, bebarengan karo poliamin liyane, kabukten pengaruh sing padha ing siklus sel kaya faktor pertumbuhan sing uga ndhukung fungsine utama; autofagy lan umur dawa. Kajaba iku, spermidine kaiket karo macem-macem senyawa kanggo ndhukung macem-macem fungsi senyawa kasebut.

Migunakake Bubuk Spermidine

Wêdakakêna spermidine digunakake minangka suplemen kanggo nyegah macem-macem jinis kanker, utamane karsinoma hepatoseluler lan fibrosis ati. Umume wong milih njupuk bubuk spermidine minangka suplemen amarga kemampuane ora mung nambah umur dawa, nanging uga amarga efek protèktif senyawa kasebut.

Wuku Powder Spermidine minangka Suplemen

Panggunaan Spermidine minangka suplemen, bubar ditrapake nanging wis didhukung dening panelitian ilmiah sing ngerteni duwe akeh mupangat kanggo awak manungsa. Sawetara mupangat utama bubuk spermidine minangka suplemen yaiku:

· Memori sing Ditambah lan Fungsi Kognitif sing Ditingkatake

Panganggone bubuk spermidine digandhengake karo sifat neuroprotective sanajan durung dadi fitur utama sing tanggung jawab kanggo nambah popularitas senyawa kasebut. Efek positif Spermidine ing otak lan kognisi minangka asil saka sipat anti-inflamasi sing nyandhet peradangan ing neuron, mula nyuda kedadeyan sawetara kelainan neurodegeneratif kaya Penyakit Parkinson lan Penyakit Alzheimer.

Panaliten anyar sing fokus kanggo nyinaoni efek polimer khusus iki minangka poliamin bisa duwe efek neuroprotective lan neurotoxic. Spermidine ditliti ing model kewan kanthi kelainan neurodegeneratif, utamane neurodegenerasi minangka asil saka penghinaan hypoxic-iskemik. Ditemokake yen penghinaan iki nyebabake peradangan amarga tumindak oksid nitrat mudhun ing otak. Nanging, panggunaan spermidine nyebabake nyuda inflamasi amarga ditemokake nambah enzim, sintase nitrat oksida ing otak sing penting kanggo sintesis nitrat oksida, lan pungkasane, ngobati peradangan. Panliten iki mbuktekake efek anti-inflamasi spermidine lan penerus, spermine in vivo ing model kewan.

Panaliten sing padha ditindakake ing model kewan sing cacat motor lan nyuda tingkat dopamin, minangka asil saka rotenone. Paparan rotenone ing model kasebut nyebabake defisit motor sing padha karo defisit motor sing katon ing wong sing nandhang penyakit Parkinson. Para ilmuwan sing nindakake panliten nemokake yen spermidine duweni sipat antioksidan sing mbantu nylametake neuron dopaminergik sing kena pengaruh rotenone ing tikus nalika uga nglawan efek sitokin proinflamasi lan stres oksidatif. Stres iki nyebabake kerusakan neuron lan nyebabake nyuda neurotransmitter kaya serotonin, norepinefrin, lan dopamin.

Panggunaan spermidine nylametake neuron kasebut ing model kewan lan mbalikke defisit motor sing disebabake kena rotenone, mula kabukten hipotesis yen spermidine duwe sifat neuroprotective.

Kajaba iku, panliten ditindakake kanggo nganalisis efek spermidine diet marang fungsi kognitif. Iki minangka kasunyatan sing dingerteni manawa penuaan duwe pengaruh negatif marang fungsi kognitif, nanging hipotesis yen efek kasebut bisa diatasi kanthi nggunakake suplemen bubuk spermidine.

Nalika sinau model kewan sing diwenehi suplemen spermidine, bisa ditemokake nyebrang alangan otak getih lan nambah fungsi hipokampal lan fungsi mitokondria ing otak. Iki penting banget amarga hippocampus penting kanggo pembentukan memori lan kognisi, lan ngapikake fungsine bisa uga mupangate migunani kanggo mbebayani fungsi hippocampal kanthi fisiologis lan patologis.

Sejatine, spermidine duwe sifat anti-inflamasi lan antioksidan bebarengan karo kemampuan nyebrang alangan otak getih sing ngidini dadi agen neuroprotective ing awak manungsa.

· Properti Anti Penuaan kanthi Autofagia Tambah

Spermidine minangka senyawa sing ditemokake kanthi alami ing awak manungsa sing nduweni pengaruh penting ing umur dawa sel. Iki kaiket karo DNA, RNA, lan molekul muatan positif liyane sing ngidini bisa melu pirang-pirang proses metabolisme. Asil pangolahan kasebut yaiku tuwuhing sel sing luwih apik, proliferasi sel, lan anti-penuaan awak. Nanging, ora bisa nglawan efek tuwa lan pati sel nalika umur amarga level spermidine wiwit mudhun wiwit umur tengah.

Penuaan minangka proses genetik kompleks sing kedadeyan kanggo nanggepi stres lan rangsangan sing beda sing bisa nyebabake mati sel. Konsumsi suplemen bubuk spermidine diet dipercaya duwe efek anti-tuwa ing awak manungsa kanthi kemampuan kanggo nyebabake autofagy. Sacara sederhana, autofagia minangka proses seluler, sing nalika diterjemahake tegese 'mangan awake dhewe'. Proses iki tanggung jawab kanggo pencernaan organel lan protein sing ora fungsional utawa salah fungsi, sing nyebabake karusakane sel sing ora bisa nindakake fungsi sing dibutuhake maneh. Sanajan fungsine katon mbebayani, autophagy duweni pengaruh protèktif ing sel amarga ngilangi sel sing wis ora efektif maneh.

Panganggone bubuk spermidine trihydrochloride digandhengake karo tambah autofagy ing awak manungsa sing mbiyantu proses anti-penuaan amarga ngilangi sel sing ora berfungsi, ningkatake produksi sel sing luwih anyar lan fungsional. Peremajaan sel iki penting banget supaya sel-sel disfungsional tetep ing awak sing nyebabake efek penuaan sing gedhe banget.

Induksi autofagy dening bubuk spermidine uga duwe peran ing sistem kekebalan, utamane ing sel T. Panaliten anyar nemokake manawa agen panguat autofagia, kayata spermidine, bisa uga migunani kanggo ningkatake tanggapan pasien tuwa marang vaksin. Peneliti ngarahake ngirim informasi iki menyang pusat vaksin lan ngarep-arep nggawe panggunaan spermidine diet minangka protokol umum kanggo pasien tuwa sing divaksinasi.

Kajaba autofagia, spermidine uga nduweni sipat anti-penuaan minangka asil proses liyane sing mbantu nyandhet enem saka sangang ciri penuaan ing awak manungsa. Sawise umure, sel induk ilang kemampuane kanggo mbedakake macem-macem jinis sel sing wis mati, migrasi, utawa ilang kemampuan fungsine. Iki nyebabake pangowahan sing ora bisa dibalekake ing awak manungsa kayata abu-abu rambut lan kabeh proses kasebut diarani lemes sel induk. Ciri penuaan iki dicegah utawa diperangi suplemen bubuk spermidine diet sing bisa nambah umur dawa saka sel induk.

Perubahan epigenetik minangka ciri tuwa liyane sing nuduhake owah-owahan komponen genetik sel bebarengan karo struktur sel lan fisiologi minangka akibat saka faktor lingkungan sing beda. Racun-racun lingkungan iki nyebabake pangowahan ing sel sing nyebabake pengaruh negatif ing sel sing nyebabake tuwa tuwa sel lan pungkasane, mati sel. Ciri khas iki uga dikombinasikake kanthi nggunakake spermidine kaya sing dingerteni kanggo ningkatake peremajaan sel.

Nalika sel umure, energi utamane ngarahake kanggo njaga awake dhewe sing nyebabake komunikasi ekstraselular negatif sing diowahi amarga sel kasebut bakal ngrusak sel liyane sing nyoba njaga kesehatan dhewe lan ngrangsang umur dawa. Nanging, iki ing jangka panjang, bisa mengaruhi kesehatan jaringan lan organ, sing asring ditemokake ing wong tuwa. Nanging, panggunaan spermidine dipercaya bisa nyuda pangowahan komunikasi ing antarane sel kanggo ningkatake umur dawa kabeh sel, tanpa ngrusak sel liyane ing jaringan kasebut.

Protein duwe peran penting ing sel lan perlu supaya kabeh proses metabolisme bisa ditindakake kanthi bener. Protein kudu dibangun kanthi bener ing awak kanggo mesthekake fungsi awak sing pas karo perawatan homeostasis. Kanthi umur, protein ora bisa nyekel struktur tartamtu sing ngidini nindakake fungsi tartamtu. Stresor lingkungan nyebabake protein kasebut lan mekanisme sing nyebabake produksi lan pangopènan struktur protein kasebut. Iki diarani minangka ilang proteinostasis lan minangka ciri penting penuaan.

Umur sel kasebut rampung lan sel mlebu ing periode senesensi nalika telomeres sel kasebut cekak banget supaya sel ora bisa dipisah maneh. Telomeres tetep saya ringkes nalika sel kasebut pamisah lan pungkasane ukurane cilik banget kanggo ngidini divisi sel luwih lanjut, nyebabake telomere dibungkem. Sawise iki, sel ora bisa dipisahake lan pungkasane bakal mati. Pemendekan telomere minangka ciri penting tuwa sing wis ditliti lan ditliti kanthi lengkap kanggo pangembangan senyawa anti-tuwa. Spermidine ditemokake ing awak lan tanggung jawab kanggo nolak efek bisu telomere, saengga sel bisa bebas pamisah sajrone wektu sing luwih dawa.

Spermidine nambah fungsi mitokondria lan nyuda efek stres oksidatif ing awak. Iki minangka ciri tuwa liyane sing bisa ditentang kanthi nggunakake suplemen bubuk spermidine.

· Ngalangi Jinis Kanker Tentu Ngembang

Spermidine dipercaya duwe efek anti-neoplastik amarga ditemokake manawa individu sing njupuk spermidine ngalami risiko ngalami karsinoma hepatoselular lan kondhisi sadurunge, fibrosis ati. Panaliten anyar nemokake yen spermidine bisa mandheg fibrosis ati supaya bisa berkembang sanajan ora ana model kewan sing aktif kena bahan kimia kanthi kemampuan ngasilake fibrosis ati.

Panaliten observasional nemokake manawa panggunaan spermidine duweni potensi nyegah kanker usus besar, sanajan panelitian luwih lanjut kudu ditindakake sadurunge ditambahake ing pedoman perawatan lan pencegahan.

Kajaba iku, ditemokake manawa panggunaan spermidine ing pasien kemoterapi sing ngalami perawatan kanker kulit lan kanker lambung mbantu ningkatake asil pangobatan lan ningkatake faktor prognostik kanker.

· Jaga Irama Circadian sing pas

Suplemen supermidine asring diiklanake minangka turu kanggo miwiti lan njaga produk uga fokus ing perbaikan irama sirkadian. Panaliten sing ditindakake kanggo model kewan nemokake yen tikus sing luwih tuwa, kanthi kadar spermidine sing kurang ing awak, duwe irama sirkadian sing luwih alon sing asring tuwuh dadi kelainan turu. Nalika ditambah karo bubuk spermidine, tikus lawas iki ditemokake duwe irama sirkadian sing luwih aktif kanthi siklus sirkadian normal.

· Dekorasi Rambut, Kuku, lan Kulit

Spermidine ngremajakake sel lan ningkatake tuwuhing sel sing sehat sing ngowahi efek penuaan ing kulit, rambut, lan kuku. Penuaan nyebabake akeh tekstur kulit, kanthi kulit tuwa katon kerut lan lemek kanthi tekstur crepey. Efek kasebut bisa dibatalake kanthi nggunakake suplemen spermidine sing aktif dianjurake kanggo kecantikan rambut, kuku, lan kulit.

Panganan sing Sugih ing Bubuk Spermidine?

Spermidine ditemokake kanthi alami ing pirang-pirang sumber panganan, umume kalebu masakan Mediterania. Sumber panganan spermidine kasebut ing ngisor iki:
  • Durian
  • Kuman gandum
  • Mrica Ijo
  • brokoli
  • Landscaping
  • Cauliflower
  • Keju (macem-macem jinis duwe konten spermidine sing beda)
  • Natto
  • Jamur Shiitake
  • Gandum amaranth
Kuman Gandum minangka sumber spermidine sing penting, sing disimpen ing endosperma kasebut. Pentinge sumber panganan spermidine iki yaiku asring digunakake ing produksi suplemen spermidine minangka sumber senyawa.

Ekstrak Kuman Gandum Spermidine?

Spermidine minangka suplemen panganan asale saka germ gandum sing akeh spermidine. Kanggo ngasilake suplemen iki saka tanduran gandum, kernel gandum diolah kanggo njupuk spermidine saka endospor. Ekstrak gram gandum sing difermentasi diproduksi kanthi ngobati ekstrak saka kernel gandum kanthi ekstrak ragi. Uga dikenal minangka Ekstrak Fermentasi Kuman Gandum, FWGE, MSC, Ekstrak Kuman Atrivum Tritikum, lan Ekstrak Kuman Triticum Vulgare, produk iki minangka suplemen panganan spermidine karo spermidine.

Panganggone Ekstrak Kuman Gandum Spermidine

Ekstrak germ gandum spermidine dianjurake kanggo wong sing pengin ngowahi efek tuwa ing awak, kayata rambut abu-abu, kulit kerut, lan produksi energi mudhun. Sawetara panggunaan FGWE liyane kalebu:
  • Sunburns: Minangka spermidine bisa ningkatake tuwuhing sel, proliferasi, lan peremajaan, dipercaya manawa sel sing rusak amarga kena pengaruh UV bisa entuk manfaat saka efek spermidine. Sel kasebut dihipotesisake kanggo ngalami proses autofagik minangka asil saka konsumsi spermidine, sing banjur bakal nyebabake sel-sel sing luwih anyar diasilake kanggo ngobati sunburn.
  • Pencegahan demam ing pasien kemoterapi: spermidine duwe peran penting ing sistem kekebalan liwat sifat autofagik, lan sifat kasebut bisa mbantu bubuk ekstrak gandum spermidine kanggo ningkatake sel rusak kemoterapi lan nyebabake sel anyar. Iki mbantu ngasilake sel T sing sehat lan fungsional ing awak sing mbantu pasien kasebut nglawan infeksi berulang.
  • Manajemen kelainan otoimun: Spermidine duweni sipat anti-inflamasi sing mbantu ngatasi kelainan otoimun kanthi fitur pro-inflamasi.
Ekstrak kuman gandum spermidine umume digunakake dening pasien kanker amarga diduga hipotesis kanggo mungkasi perkembangan kanker lan nyandhet tuwuhane. Kajaba iku, diyakini manawa nggunakake suplemen spermidine diet saben dina migunani kanggo nyegah pangembangan kanker, lan bisa mbalikke efek kanker nalika uga ngatur efek samping saka perawatan kanker.

Efek Samping Nggunakake Powder Spermidine

Spermidine minangka polimer sing ditemokake kanthi alami ing awak, lan keluwihan kasebut ora ana efek samping ing awak manungsa. Nanging, tingkat spermidine sing sithik ing awak ana gandhengane karo tuwa, nyuda memori lan fungsi kognitif, uga stabilitas struktural lan integritas kulit. Iki uga nyebabake gangguan fungsi mitokondria sing banjur nambah efek tuwa ing awak.

Suplemen spermaidine sing diprodhuksi nggunakake ekstrak kuman gandum kanthi kualitas lan ngetutake kabeh pedoman lan protokol keamanan lan dianggep aman kanggo konsumsi manungsa. Suplemen kasebut wis ditliti kanthi lengkap lan durung ana efek samping sing penting, mula njaluk panelitian luwih lanjut. Penting, dicathet yen durung ana keracunan bubuk spermidine

Napa Pilih Pabrik Pabrik Bubuk Spermidine?

Wêdakakêna Spermidine minangka senyawa stabil sing uga ditemokake ing awak. Ing pabrik manufaktur, bubuk spermidine diproduksi ing laboratorium profesional, steril kanggo njamin keamanan produk. Produk kasebut diproduksi miturut pandhuan lan protokol keamanan kanggo njamin mupangat senyawa spermidine maksimal uga nyuda kemungkinan kontaminasi utawa reaksi senyawa kasebut karo produk liyane. Kajaba iku, produk kasebut dites ing laboratorium sawise produksi kanggo njamin keamanan, khasiat lan kekuatan. Sembarang produk spermidine sing ora lulus tes iki ora dikemas lan disiapake kanggo didol, nanging dikirim maneh, lan produk liyane ing batch sing padha kudu dilatih kanthi ekstensif kanggo njamin ora ana masalah karo kualitas bubuk spermidine.

Wêdakakêna spermidine kasedhiya ing pabrik, sanajan mung didol kanggo riset lan pangembangan, utawa aplikasi ing bidang farmasi. Spermidine minangka menengah farmasi lan landasan penting ing kimia obat lan biologis. Kanggo tujuan kasebut, bubuk Spermidine sing dibutuhake dibutuhake, sing kasedhiya ing pabrik manufaktur Spermidine.

Wêdakakêna Spermidine saka fasilitas pabrik kasedhiya kanggo tuku ing macem-macem paket lan kahanan, gumantung karo panjaluk konsumen. Saben paket duwe label kanthi tanggal uji coba lan tanggal produksi, supaya luwih gampang mriksa kontrol kualitas lan layanan pelacakan.

Wigati:

  1. Mortimer RK, Johnston JR (1959). "Jangka Urip Sel Ragi Individu". Alam. 183 (4677): 1751-1752. Bibcode: 1959Natur.183.1751M. doi: 10.1038 / 1831751a0. hdl: 2027 / mdp.39015078535278. PMID 13666896
  2. Penargetan obat eksperimen Penyakit Alzheimer nuduhake efek anti-penuaan ”(Press release). Institut Salk. 12 November 2015. Dijupuk tanggal 13 November 2015.
  3. Peneliti ngenali target molekul J147, sing nyedhaki uji klinis kanggo ngobati penyakit Alzheimer ”. Dijupuk 2018-01-30.
  4. Korelasi Pangowahan Neuropathologic Penyakit Alzheimer Kanthi Kognitif Status: Tinjauan Sastra Peter T. Nelson, Irina Alafuzoff, Eileen H. Bigio, Constantin Bouras, Heiko Braak, Nigel J. Cairns, Rudolph J. Castellani, Barbara J. Crain, Peter Davies, Kelly Del Tredici, Charles Duyckaerts, Matthew P. Frosch, Vahram Haroutunian, Patrick R. Hof, Christine M. Hulette, Bradley T. Hyman, Takeshi Iwatsubo, Kurt A. Jellinger, Gregory A. Jicha, Enikö Kövari, Walter A Kukull, James B. Leverenz, Seth Love, Ian R. Mackenzie, David M. Mann, Eliezer Masliah, Ann C. McKee, Thomas J. Montine, John C. Morris, Julie A. Schneider, Joshua A. Sonnen, Dietmar R. Thal, John Q. Trojanowski, Juan C. Troncoso, Thomas Wisniewski, Randall L. Woltjer, Thomas G. Beach J Neuropathol Exp Neurol. Naskah panganggit; kasedhiya ing PMC 2013 Jan 30. Diterbitake ing bentuk pungkasan sing diowahi minangka: J Neuropathol Exp Neurol. 2012 Mei; 71 (5): 362–381. doi: 10.1097 / NEN.0b013e31825018f7

Artikel Trending