Wisepowder duwe macem-macem bahan baku Aging & Antiaging, lan duwe sistem manajemen kualitas total.

Nuduhake asil 1-8 saka 22

1 2 3

Penuaan & Anti-tuwa (Anti-tuwa)

Tuwa minangka perkara sing kita kabeh lakoni, nanging ora pati ngerti. Otak sampeyan ngalami owah-owahan nalika umure sampeyan bisa uga duwe efek memori cilik utawa pikiran sampeyan. Gampang nggawe dhaptar kabeh pangowahan sing bakal ilang - ilang memori, kisut, otot sing ilang.
Antiaging (anti-penuaan) bisa dadi topik sing angel ditangani: perang saiki nglawan arti istilah ing riset lan obat-obatan, lan minangka merek kanggo produk ing semangat lan asring penipuan
Antiaging (Anti-tuwa) saiki duwe pirang-pirang makna lan konotasi umum.
-Ing riset anti-tuwa (antiaging) komunitas ilmiah nuduhake eksklusif kanggo kalem, nyegah, utawa mbalikake proses penuaan. Nalika mbesuk kepengin banget janji, saiki ora ana teknologi medis sing kasedhiya lan kasedhiya sing mbesuk utawa mbuwang tuwa ing manungsa.
-Ing komunitas bisnis medis lan terkenal, obat anti-tuwa tegese deteksi awal, pencegahan, lan perawatan penyakit sing gegandhengan karo umur. Iki beda banget karo cara ngatasi proses penuaan dhewe, lan saiki ana macem-macem strategi lan terapi. Contone, perawatan Alzheimer, penyakit sing ana gandhengane karo tuwa.
-Di komunitas bisnis sing luwih akeh - sing kalebu akeh usaha apus-apus utawa gampang - anti-tuwa minangka merek terkenal lan cara sing dituduhake kanggo nambah penjualan.

Aplikasi bubuk anti-tuwa

Ing tren iki, produk anti-tuwa dadi luwih populer. Aplikasi bubuk antiaging yaiku:
- Produk perawatan kulit
-Ngasil produk kesehatan
-Pain omben-omben
-Prodhuksi obat
Pangobatan tuwa lan Alzheimer
Dementia dadi luwih umum nalika umure. Udakara 3% wong umur 65 lan 74, 19% antarane 75 lan 84, lan meh setengah saka umure luwih saka 85 taun ngalami demensia. Spektrum kasebut kalebu gangguan kognitif sing entheng nganti neurodegeneratif penyakit penyakit Alzheimer, penyakit cerebrovaskular, penyakit Parkinson lan penyakit Lou Gehrig.
Tuwa minangka faktor risiko utama penyakit Alzheimer. Alzheimer minangka jinis demensia sing nyebabake masalah memori, mikir lan prilaku. Gejala Alzheimer biasane tuwuh kanthi alon lan saya suwe saya suwe, dadi cukup parah kanggo ngganggu tugas saben dinane. "Kita ngerti manawa umur minangka faktor kontribusi paling gedhe ing Alzheimer, mula ora nggumunake yen kita nemokake target obat sing uga kena pengaruh kanggo tuwa,"
FDA uga wis disetujoni kayata Namzaric, kombinasi Namenda (memantine) lan Aricept, kanggo perawatan penyakit Alzheimer sing moderat.
Namendais (memantine) dipercaya bisa digunakake kanthi ngatur glutamat, bahan kimia otak sing penting. Yen diprodhuksi kanthi jumlah gedhe banget, glutamat bisa nyebabake pati sel otak. Amarga antagonis NMDA beda karo inhibitor cholinesterase, rong jinis obat kasebut bisa diwatesi.
Akeh produk anyar sing dikenal migunani kanggo ngobati penyakit Alzheimer. Kayata bubuk J-147, bubuk CMS121.

Produk bubuk anti-tuwa

Wêdakakêna J-147 (1146963-51-0): J147 minangka elixir modern, wis dituduhake kanggo ngobati penyakit Alzheimer lan mbalikke tikus lan meh siyap kanggo uji klinis ing manungsa. Tim kasebut wis nindakake panelitian tambahan babagan molekul sing diowahi dening efek J147 ing synthase ATP mitokondria - sing bisa dadi target obat anyar. J147 wis ngrampungake tes toksikologi sing dibutuhake ing kéwan.
Wêdakakêna asam alfa-lipoat (1077-28-7): Asam Alpha-lipoat minangka bahan kimia kaya vitamin sing diarani antioksidan, sing tegese bisa uga nglindhungi otak kanthi kahanan karusakan utawa cilaka.
Asam alen-lipoik misale jek mbantu nyegah jinis karusakan sel ing awak, lan uga mulihake tingkat vitamin kayata vitamin E lan vitamin C. Ana uga bukti yen asam alpha-lipoik bisa nambah fungsi lan konduksi neuron ing diabetes.
Mori memori minangka perhatian umum ing wong diwasa. Dheweke percaya yen karusakan saka stres oksidatif nduweni peran penting ing rugi memori.
Amarga asam alpha-lipoic minangka antioksidan sing kuat, panliten wis mriksa kemampuane kanggo nyuda progresi kelainan sing ditandhani kelangan memori, kayata penyakit Alzheimer.
Ragi, ati, ginjel, bayem, brokoli, lan kentang minangka sumber asam alpha-lipoic.
Wêdakakêna CMS121 (1353224-53-9): Geroprotektor minangka zat sing duweni potensi bisa nyuda tingkat nalika kewan umure kanthi target proses tuwa. Sinau anyar mriksa sawetara senyawa lan ngenali sawetara sing nglindhungi neuron saka cilaka kanthi nyuda proses penuaan; peneliti ngarani senyawa kasebut geroneuroprotektor.
Kanthi nggunakake senyawa kasebut minangka dhasar, para peneliti nggawe telung calon obat Alzheimer sing diarani CMS121, CAD31, lan J147; dheweke uga nggunakake fiskal lan curcumin sacara langsung. Tim kasebut nuduhake yen kabeh limang senyawa kasebut suda biomarker saka tuwa, nambah umur median tikus lan mabur, lan nyuda tandha-tandha demensia.

Kadadeyan saka tuwa

Wayahe tuwa yaiku dampak wektu ing awak manungsa, lan ana ing pirang-pirang tingkat:
-Kembang tuwa. Umur sel adhedhasar nomer kaping sing diulang. Sawijining sel bisa nyandhang babagan 50 kaping sadurunge materi genetik ora bisa disalin kanthi akurat, yaiku amarga telomer sing disingkat. Kerusakan sing luwih ditindakake kanggo sel kanthi radikal bebas lan faktor liyane, luwih akeh sel kudu ngrancang.
-Kula tuwa. Hormone duwe pengaruh gedhe ing tuwa, utamane nalika diwasa lan diwasa kadadean. Tingkat hormon fluktuasi sajrone urip. Puberty nggawa kukul lan pori sing luwih gedhe. Nalika tuwa, owah-owahan hormonal nyebabake kulit garing lan menopause.
-Kanggo karusakan. Kerusakan akumulasi kabeh njaba. Cahya kanggo racun, srengenge, panganan sing mbebayani, polusi, lan asap njupuk awak ing awak. Suwe-suwe, faktor eksternal iki bisa nyebabake kerusakan jaringan lan awak mandheg kanggo njaga lan ndandani sel, jaringan, lan organ.
-Manabolik tuwa. Nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku, sel sampeyan terus dadi energi, sing ngasilake produk sampingan sing bisa mbebayani. Proses metabolisasi lan nggawe energi nyebabake karusakan ing awak kanthi suwe. Sawetara wong percaya yen proses alon-alon metabolisme liwat praktik kayata larangan kalori bisa uga saya tuwa ing manungsa.
Gejala prilaku umume Alzheimer kalebu ora turu, ngumbara, keganggu, kuatir, agresi, ngaso, lan depresi. Ilmuwan ngerteni kenapa gejala kasebut kedadeyan lan sinau babagan perawatan anyar - obat lan nondrug - kanggo ngatur.

Wigati:

  1. Mortimer RK, Johnston JR (1959). "Jangka Urip Sel Ragi Individu". Alam. 183 (4677): 1751-1752. Bibcode: 1959Natur.183.1751M. doi: 10.1038 / 1831751a0. hdl: 2027 / mdp.39015078535278. PMID 13666896
  2. Penargetan obat eksperimen Penyakit Alzheimer nuduhake efek anti-penuaan ”(Press release). Institut Salk. 12 November 2015. Dijupuk tanggal 13 November 2015.
  3. Peneliti ngenali target molekul J147, sing nyedhaki uji klinis kanggo ngobati penyakit Alzheimer ”. Dijupuk 2018-01-30.
  4. Korelasi Pangowahan Neuropathologic Penyakit Alzheimer Kanthi Kognitif Status: Tinjauan Sastra Peter T. Nelson, Irina Alafuzoff, Eileen H. Bigio, Constantin Bouras, Heiko Braak, Nigel J. Cairns, Rudolph J. Castellani, Barbara J. Crain, Peter Davies, Kelly Del Tredici, Charles Duyckaerts, Matthew P. Frosch, Vahram Haroutunian, Patrick R. Hof, Christine M. Hulette, Bradley T. Hyman, Takeshi Iwatsubo, Kurt A. Jellinger, Gregory A. Jicha, Enikö Kövari, Walter A Kukull, James B. Leverenz, Seth Love, Ian R. Mackenzie, David M. Mann, Eliezer Masliah, Ann C. McKee, Thomas J. Montine, John C. Morris, Julie A. Schneider, Joshua A. Sonnen, Dietmar R. Thal, John Q. Trojanowski, Juan C. Troncoso, Thomas Wisniewski, Randall L. Woltjer, Thomas G. Beach J Neuropathol Exp Neurol. Naskah panganggit; kasedhiya ing PMC 2013 Jan 30. Diterbitake ing bentuk pungkasan sing diowahi minangka: J Neuropathol Exp Neurol. 2012 Mei; 71 (5): 362–381. doi: 10.1097 / NEN.0b013e31825018f7

Artikel Trending