Products

Wêdakakêna Magnesium L-threonate (778571-57-6)

Wêdakakêna Magnesium L-Threonate, sing dipatenake kanthi jeneng Magtein, minangka siji-sijine bentuk Magnesium sing ditampilake kanthi efektif nambah tingkat Magnesium ing Brain. Ilmuwan ........

Bubuk MK-677 (159752-10-0)

Ibutamoren, uga dikenal kanthi jeneng MK-677, MK-0667, lan L-163,191, minangka non-peptidic, kuat, tumindak dawa, aktif, lan aktif agonis saka reseptor ghrelin ..... aagene hormon wutah .....

Bubuk Alpha GPC (28319-77-9)

Bubuk Alpha GPC, uga dikenal minangka Choline Alfoscerate lan L-Alpha glycerylphosphorylcholine, minangka komponèn saka PHOSPHATIDYLCHOLINES utawa LECITHINS, ing antarane rong klompok GSMCOLOL .....

Bubuk phenibut (1078-21-3)

Bubuk phenibut minangka depresi sistem saraf pusat sing ngasilake efek sedating lan anti-kuatir ing pangguna. Sampeyan uga dipasarake minangka nootropic - "obat cerdas" sing ningkatake kognitif ......

Bubuk Pramiracetam (68497-62-1)

Woh bubuk Pramiracetam minangka salah sawijining otak sing kuat kanggo nambahi nootropik sing kasedhiya. Sampeyan bakal nambah fokus, konsentrasi, lan memori. Kuwasa dhewe, pramiracetam bisa digunakake kanthi meh kabeh …….

Bubuk sodium Tianeptine (30123-17-2)

Bubuk natrium Tianeptine minangka tambahan saka pengambilan serotonin ing otak sing ora ana efek uptake noradrenalin utawa dopamin. Antidepresan migunani klinis. Nampilake neuroprotektif ......