Pandhuan Stok Nootropik Paling Apik: Kabeh Sampeyan Kudu Diketahui [Pengalaman 5 Taun]

Apa sampeyan ngerti sampeyan bisa dadi luwih cerdas tanpa kudu ngobong sinau wengi? Yen ana bubuk sing bisa mbantu ningkatake memori utawa nambah tangisan, apa sampeyan bakal njupuk?

dina iki, obat obeng, uga dikenal minangka nootropics, wis dadi seneng banget kanggo akeh. Alesan kanggo iki amarga dheweke dikenal luwih becik saben dina. Mupangat nootropik kalebu saka manungsa waé sing luwih dawa, konsentrasi, tambah fokus uga otak sing waspada.

Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa ana mahasiswa sing ora kepenak karo ngeling-eling lan bakal pengin nguji ujian tanpa akeh perjuangan. Kajaba iku, ana wong sing duwe pegawean luhur kanthi totoan dhuwur sing kepengin njaga konsentrasi ing sadina-dina.

Ing ndhuwur iku, sawetara wong nggunakake bubuk obat bubuk lan obat kanggo ngatur gangguan fungsi motor kaya Alzheimer, penyakit Hunnington, Parkinson, lan ADHD. Kanggo alasan kaya ngono, sampeyan bisa nimbang nggunakake nootropics kanggo tetep ing ngarep liyane.

Ing potongan iki, kita wis nyuda 15 paling ndhuwur nootropic powders lan apa sing ndadekake dheweke mandhiri.

Ngerteni macem-macem nootropics

Ing jaman kepungkur, industri obat-obatan cerdas wis tuwuh, kanthi narkotika luwih akeh tinimbang sadurunge. Ing ngisor iki enem kategori sing ora bisa diketik dening nootropik;

Racetams

Iki minangka sawetara paningkatan kognitif sing akeh digunakake sing adol ing counter. Apa sing apik kanggo dheweke yaiku nyatane nambah fungsi kognitif tanpa tumindak kaya stimulan utawa sedative. Sanajan para ilmuwan durung mangertos mekanisme tumindak kanthi bener, nanging ujar manawa nambah aliran getih lan konsumsi oksigen minangka bagean otak.

Untunge, gampang diakses amarga sampeyan bisa nemokake kanthi online kanthi gampang. Uga, sawetara kasus efek samping wis dilaporake nganti saiki.

Biasane, umume obat-obatan ing kelas iki kanthi apik yen digunakake sajrone wektu sing dawa. Iki tegese supaya bisa nikmati keuntungan sing paling dhuwur, sampeyan kudu nggunakake sawetara minggu.

Nootropics Alam

Sembarang nootropik sing dianggep kalebu herbal, organik, utawa alami kalebu kelas iki. Asring, biasane adhedhasar tanduran lan menehi mupangat kanthi alami. Obat-obatan kelas iki asring disenengi amarga aman yen ora ngemot senyawa utawa bahan kimia gawean.

Salah sawijine kekurangan utama yaiku yen ora nggawa pukulan tinimbang dibandhingake nootropik sintetik. Mula, bisa uga njupuk dosis sing dhuwur banget kanggo ngasilake efek sing padha karo sintetik.

Turunan vitamin B

Kaya jeneng kasebut, turunan Vitamin B yaiku nootropik sing asale saka Vitamin B kanggo njupuk keuntungan sing paling apik. Dheweke mengaruhi tingkat glutamat, kolin, lan dopamin ing otak, lan iki ndadekake migunani kanggo perawatan saka kognitif degeneratif kayata ADHD.

Pungkasane, turunan kasebut digunakake ing perawatan lemes lan mental uga nambahi penylametan memori.

Peptida

Sampeyan bisa uga wis sinau babagan peptida ing jaman kepungkur. Aspek alami dumadi saka asam amino lan alami karo ikatan kimia kovalen. Sanajan ora gampang diakses, Noopept kasedhiya online lan toko. Peptida kuwat lan ditampilake nambah motivasi, memori, energi mental, kemampuan sinau, lan waspada.

Kolot Nootropics

Kolin alami ditemokake ing awak, nanging kadang-kadang ngalami kekurangane. Akibate, iki nyebabake nyuda kemampuan kognitif, mula nyuda kesejahteraan otak sakabèhé. Nampa nootropics kolin mbantu nambah produksi otak acetylcholine neurotransmitters.

Suplemen kolin bisa dijupuk dhewe utawa bebarengan karo racetams. Nalika ditumpuk dadi siji, bisa nambah memori, kemampuan sinau, lan nambah swasana ati.

Ampakines

Ampakine minangka sawetara nootropics sing paling kuat sing nembe dikenalake. Dheweke kerja liwat stimulasi reseptor glutamat ing otak. Akibaté, padha-padha nambah tingkat glutamat, sing banjur ningkatake sinau lan memori.

Bubuk nootropik sakabèhé paling apik: Nootropik paling apik kanggo nambah memori: Nootropik paling apik kanggo kinerja atletik:
Murni bubuk Flmodafinil

Rating: ★★★★

Purity≥98% Powder Pramiracetam

Rating: ★★★★★

Kurniawan ≥%% bubuk Carphedon

Rating: ★★★★★

Napa kita ngrokok:

  1. Iku efektif banget sanajan ing dosis sing kurang.
  2. Sawetara efek sisih.
  3. Sampeyan bakal ngrasakake efek sajrone telung puluh menit sawise dijupuk.
Napa kita ngrokok:

  1. Nuntun tingkat pangeling-eling kanthi ngewangi formasi memori jangka panjang
  2. Ora nyebabake salah sawijining efek sisih. yaiku, efek euphoric
  3. Iki trobosan sajrone 1-2 jam kanggo njupuk
Napa kita ngangkat:

  1. Nyedhiyakake efek stimulasi sing signifikan
  2. Iki cepet diserep menyang awak
  3. Tingkat puncak digayuh sajrone siji jam aplikasi kasebut.
Priksa Price Details More Priksa Price Details More Priksa Price Details More

Bandhingake 15 bubuk nootropik obat paling apik ing taun 2019

NAME RATING Efek samping Dianjurake Dosis HALF-Urip
Wêdakakêna Flmodafinil 5 Sekedik sanget 100-200mg saben dina jam 12-15
Werna pramiracetam 5 Sekedik sanget 600-1200mg saben dina jam 5-6
Pulp Carphedon 5 Sawetara 200-750mg saben dina jam 3-5
Adrafinil bubuk 4.5 Sawetara 600-900mg saben dina jam 12-15
Wêdakakêna Fladrafinil 5 Ora ana efek sisih 100-200mg saben dina jam 6-7
Bubuk Hydrafinil 4.5 Sawetara 50-150mg saben dina jam 6-8
Palsu popopan 5 Sawetara 30-60mg saben dina jam 3-6
Wêdakakêna Nefiracetam 4.5 Sekedik sanget 600-900mg saben jam 3-5
Wêdakakêna aniracetam 5 Sawetara 1500mg jam 1-2.5
J-147 bubuk 5 saperangan 20-30mg jam 1.5-2.5
Wêdakakêna Magnesium L-Threonate 5 Sawetara 1500-2000mg jam 44
Wêdakakêna Nikotinamide Riboside Chloride 4.5 Sekedik sanget 1000-2000mg jam 5.3
Wêdakakêna Galantamine Hydrobromide 4 sawetara 4-8mg jam 7
Wêdakakêna 7P 5 Sawetara 5000mg jam 1-2
Wêdakakêna etil ester N-Acetyl-L-cysteine 4.5 Sawetara 5000mg jam 5.6
2019 年 最佳 益智 药 智能 药粉 Wêdakakêna nootropik sakabèhé

1. Purity≥98% Flmodafinil (CRL-40,940) bubuk 90280-13-0 <

Rating: ★★★★★

Description:

Kanggo wong sing nggoleki nootropik sing efektif banget tanpa ngompa kakehan ing sistem kasebut, banjur bubuk Flmodafinil menehi hasil nyata. Bungah sing digunakake amarga dosis Flmodafinil sing dibutuhake yaiku 100-200mg dibagi kaping pindho saben dina. Saka tinjauan Flmodafinil sing diwenehake para pangguna, pancen nyata manawa nootropik iki bakal nggawe sampeyan aran lan mikir kaya boss kanthi mung njupuk jumlah sing sithik.

Iki wis kabukten nambah kemampuan kognitif lan produktivitas kanthi nambah jumlah histamine, orexin, glutamate, lan norepinephrine. Liyane saka iku uga dianggo kanthi nyuda rusak ing dopamin ing awak.
Sanajan minangka salah sawijining paling anyar ing pasar, yaiku bubuk nootropik paling apik amarga entuk manfaat sing diwenehake ing meja. Salah sawijine yaiku peningkatan kemampuan sinau lan kelingan maneh.

Kapindho, iki mbantu perawatan ing depresi suntingan liwat pemulihan swasana biasa. Uga mbantu manajemen ADHD lan kahanan liyane sing ana gandhengane karo perhatian. Kajaba iku, Flmodafinil dikenal nambah kekarepan, nambah motivasi, lan fokus, lan kinerja mental wong sing luwih apik.

Nalika mbandhingake Flmodafinil vs. modafinil, umpamane, efek sisih Flmodafinil sithik banget dibandhingake karo modafinil. Sanajan katon padha, rumus struktural beda banget, lan iki ndadekake Flmodafinil luwih bioavailable.
Minangka kanggo legalitas Flmodafinil, gumantung saka negara sampeyan. Contone, kanggo sampeyan tuku bubuk Flmodafinil ing Kanada, sampeyan ora prelu resep, dene sampeyan kudu tuku Flmodafinil ing Eropa.

Yen sampeyan kepingin weruh carane tuku bubuk Flmodafinil, mula sampeyan ora kudu katon maneh. Sampeyan bisa milih tuku Flmodafinil online minangka pilihan sing luwih trep lan murah. Kita minangka sumber bubuk nootropik sing sah ing ngendi sampeyan bisa tuku bubuk Flmodafinil CRL-40,940.

Fitur Key

  • Kerjane kanthi ngganti histamine, orexin, dopamine, glutamate, lan level norepinephrine.
  • Dosis sing disaranake yaiku 100-200mg saben dinane.
  • Wis dites ing kewan.
ra ono isine Nootropik paling apik kanggo nambah memori

2 Purity≥98% Powder Pramiracetam 68497-62-1

Rating: ★★★★★

Description:

Apa sampeyan sinau sing ngupayakake ujian akhir utawa wong tuwa sing pengin nglindhungi perkara abu-abu, mula pramiracetam yaiku kanggo sampeyan. Minangka nootropik paling apik nalika njaga memori sing kuwat. Pramiracetam kalebu kulawarga racetam nanging wis telung puluh luwih kuat tinimbang racetam.

Bubuk Pramiracetam tumindak kanthi nambah tingkat pengambilan kolin lan produksi oksida Nitric ing otak. Manfaat Pramiracetam utama kalebu; perbaikan fokus lan pemulihan saka cedera otak. Iki uga mbantu mbalikke lan nyegah amnesia.

Tumpukan Pramiracetam asring ngemot sumber kolin kanggo ngatasi tingkat acetylcholine sing dikurangi ing otak lan nambah fungsi kognitif. Uga bisa ditumpuk karo Adrafinil, Armodafinil, lan Modafinil. Mbandhing Pramiracetam vs. Phenylpiracetam, jelas yen Pramiracetam ora nyebabake efek samping kaya gangguan, mual, lan sakit kepala kaya sing terakhir.

Yen rencana tuku Pramiracetam ing bubuk ritel utawa akeh, mula, sampeyan mesthi bisa ngeyel marang awake dhewe.

Fitur Key

  • Wis cepet saka tumindak.
  • Nyedhiyakake stimulasi psiko tanpa tumuju hiperstimulasi.
  • Durasi perawatan luwih cendhak.
  • Dadi larut lemak, paling becik diadani bareng karo dhaharan.
ra ono isine Nootropik paling apik kanggo kinerja atletik

3 Purity≥98% Carphedon (Phenylpiracetam) Powder 77472-70-9

Rating: ★★★★

Description:

Carphedon minangka turunan piracetam sing mung beda fisik karo piracetam yaiku klompok phenyl sing dipasang ing kono. Amarga klompok iki, dosis bubuk phenylpiracetam sing dibutuhake kanggo menehi efek sing padha karo Piracetam luwih murah lan dianggep dadi 20-60 kaping luwih kuat tinimbang Piracetam.

Umume ulasan Phenylpiracetam babagan khasiat sing bisa ningkatake kinerja atletik amarga efek stimulasi sing diwenehake. Iki uga mbantu wong nglawan kadhemen. Mupangat liyane kalebu manajemen epilepsi, stroke, gangguan memori, lan lemes.

Phenylpiracetam ora bisa dijupuk nalika turu amarga bisa nyebabake gangguan turu. Uga, sampeyan kudu ngetrapake loro nganti kaping papat minggu utawa siklus kanggo nyegah awak ora mandheg menehi toleransi kanggo menehi efek stimulasi.

Fitur Key

  • Wis cepet saka tumindak.
  • Nyedhiyakake stimulasi psiko tanpa tumuju hiperstimulasi.
  • Durasi perawatan luwih cendhak.
  • Dadi larut lemak, paling becik diadani bareng karo dhaharan.
ra ono isine Nootropik paling apik kanggo tangi

4 Purni≥98% Powder Adrafinil 63547-13-7

Rating: ★★★★★

Description:

Yen tujuane kanggo nambah tangi lan nyuda turu, mula sampeyan kudu nimbang njupuk bubuk adrafinil. Mayoritas review Adrafinil nuduhake manawa minangka instrumen kanggo mbantu wong liya tetep siyaga kanggo wektu sing luwih suwe. Ing babagan Adrafinil vs. Separo umur Modafinil, sing terakhir duwe umur luwih dawa. Nanging Adrafinil banjur diowahi dadi modafinil nalika awak nambahi efek setengah umur mula bisa ditrapake luwih suwe.

Efek Adrafinil liyane kalebu fokus; nambah kapasitas sinau lan ndhukung memori. Sanajan bisa nyebabake sawetara efek samping, iki dianggep minangka stimulan sing aman amarga ora nyebabake efek samping sing ora nyenengake sing ana gandhengane karo stimulan.

Sing paling apik ditrapake banyu utawa jus jeruk amarga rasa serbuk Adrafinil pait. Amarga iku sah ing pirang-pirang negara, sampeyan bisa tuku bubuk adrafinil kanthi online tanpa resep.

Fitur Key

  • Dosis sing disaranake kira-kira 600-900mg.
  • The Efek Adrafinilterakhir nganti 12-15 jam.
  • Sampeyan ora bisa dijupuk saben dina utawa kanggo wektu sing lengkap amarga mbangun toleransi.
ra ono isine Enhancer intelijen sing paling apik

5 Purity≥98% Fladrafinil (CRL-40,941) Bubuk 90212-80-9

Rating: ★★★★★

Description:

Apa sampeyan nggoleki barang sing bakal mbantu sampeyan kemungkinan ngluwihi apa sing sampeyan ngimpi? Bubuk fladrafinil minangka obat paling apik kanggo nambah kajelasan lan kapasitas mental. Kerjane kanthi nyegah breakage dopamin, mula angger respon emosi, sinau, lan perhatian.

Fladrafinil meh padha karo bubuk modafinil babagan komposisi lan efek sing beda karo molekul fluorida ekstra. Kajaba iku ndadekake Fladrafinil kanthi gampang diserep ing awak.

Efek samping Fladrafinil sithik, nanging keruwetan bisa saya tambah kanthi nggunakake. Untunge, kasedhiya kanthi gampang, lan sampeyan bisa tuku Fladrafinil online yen sampeyan pengin.

Fitur Key

  • The Dosis Fladrafinilkudu udakara 100-200 mg sak sedina.
  • The Efek samping Fladrafinilkedadeyan arang.
  • Iki kaping 3-4 luwih kuat tinimbang Adrafinil lan Modafinil.
ra ono isine Promotor katrampilan paling apik

6 Murni Kesucian Hydrafinil (98-Fluorenol) 9-1689-64

Rating: ★★★★

Description:

Bubuk Hydrafinil, uga dikenal minangka Fluorenol yaiku inhibitor dopamin reuptake sing efek utama yaiku nambah perhatian. Mupangat Hydrafinil liyane kalebu energi mental sing ditingkatake, konsentrasi sing luwih apik, lan nyuda kesel.

Mekanisme Hydrafinil uga melu nambah tingkat histamine, norepinephrine, lan glutamat kanggo nambah swasana ati. Nalika mbandhingake Hydrafinil vs modafinil bioavailability, Hydrafinil nootropic wis nuduhake luwih cendhek.

Adol ora ana ing kene, mula sampeyan bisa tuku Hydrafinil mentah (9-Fluorenol) nalika sampeyan pengin.

Fitur Key

  • Kasedhiya dibandhingake karo narkotika liyane.
  • Hydrafinil kurang stimulasi, mula ana reaksi salabetipun.
  • The Efek Hydrafinildikira subtle.
ra ono isine Narkotika tumindak paling cepet

7 Purni≥98% Noopept (GVS-111) Wubuk 157115-85-0

Rating: ★★★★★

Description:

Bubuk Noopept yaiku nootropik sintetik sing akeh dijupuk minangka suplemen. Minangka obat paling cepet sing paling cepet amarga sampeyan bisa ngrasakake efek ing sawetara menit. Yen sampeyan kepingin weruh cara Noopept, mula aku bakal dakkandhani carane. Mekanisme tumindak nglibatake rong bahan kimia otak penting; NGF lan BDNF.

Mupangat Noopept kalebu peningkatan memori, kajelasan, kacepetan mikir, fokus, positip, lan semangat.

Efek samping Noopept sing paling penting yaiku sirah amarga ngasilake dosis sing dhuwur utawa nggunakake bubuk noopropik Noopept sing sepisanan. Kauntungan saka Noopept yaiku pancen legal lan mung diatur ing sawetara negara. Tegese yen sampeyan kudu tuku Noopept, sampeyan kudu nimbang hukum negara sampeyan. Kanthi nindakake iki, sampeyan bisa ngomong manawa sampeyan butuh resep utawa ora.

Fitur Key

  • The Dosis Noopeptyaiku 30-60 mg saben dina.
  • Mesthine banget lan ditrapake kanthi efek minimal.
  • Paling apik dibandhingke karo kolin.
ra ono isine Nootropik paling apik kanggo neuroproteksi

8 Purni≥98% Powder Nefiracetam 77191-36-7

Rating: ★★★★★

Description:

Sawise lara stroke, akeh pasien dilaporake ngalami sawan, sing bisa nyebabake kerusakan otak uga ilang memori. Untunge, Nefiracetam wis kabukten bisa nglindhungi saka kejang. Iki ditindakake kanthi ngontrol signifikasi NMDA sing nyegah nyegah tingkat glutamat.

Iki minangka salah sawijining anggota sing anyar kanggo anggota racetam, lan sawetara mupangat liyane kalebu nambah swasana ati, sinau, lan memori. Nalika mbandhingake aniracetam VS nefiracetam, umume ulasan nefiracetam nglaporake yen nyebabake swasana ati sing signifikan.

Efek samping Nefiracetam sithik, mula dianggep aman lan bisa ditrima kanthi apik.

Fitur Key

  • Iku tamba larut lemak; mula, dosis murah cenderung luwih efektif yen dibandhingake karo piracetam.
  • Nefiracetam wis ngalami studi kewan uga sawetara pasinaon manungsa.
  • Dosis kasebut 100mg-900mg saben dina, dijupuk kaping pindho; siji ing esuk lan liyane ing awal sore.
ra ono isine Enhancer mental sing paling apik

9 Kesucian Aniracetam wêdakakêna 72432-10-1

Rating: ★★★★★

Description:

Aniracetam bubuk cerdas yaiku nootropik ampakine luwih kuat tinimbang piracetam. Sampeyan butuh medali nalika nambah mental lan tumindak kanthi stimulasi reseptor AMPA; reseptor glutamat CNS sing paling umum. Reseptor AMPA nduwe peran penting ing pambentukan kenangan lan sinau.

Mupangat liyane saka bubuk Aniracetam kalebu paningkatan refleks, nyuda kuatir, lan nambah pangerten. Efek samping sing luwih sithik amarga ditrapake karo piracetam luwih populer supaya ora nyebutake asil sing adoh banget tinimbang cangkir kopi.

Woh bubuk Aniracetam nambah kapasitas otak kanthi nambah faktor neurotrofik sing asale otak, sing dadi pupuk otak.

Fitur Key

  • Sampeyan larut banget lemak.
  • The Dosis aniracetamyaiku 1500mg dibagi kaping pindho saben dina.
  • Siji bisa ngrasakake Efek aniracetam15-20 menit sawise dijupuk.
ra ono isine Nootropik paling apik ing perawatan penyakit Alzheimer

10 Kemurnian≥98% J-147 Powder 1146963-51-0

Rating: ★★★★★

Description:

Bubuk J147 minangka nootropik sing dikembangake ing taun 2011, lan bisa mbalikake memori memori sing alon, alon utawa mbalikake penyakit Alzheimer. Iku kalebu klompok phenyl hydroxide lan asale saka komponen rempah-rempah kari curcumin.

J147 kerja kanthi nyuda kegiatan sintesis ATP ing mitokondria. Liwat iki, nglindhungi sel saraf saka keracunan otak sing gegandhengan karo umur. Panliten iki minangka pambuka kanggo peneliti wiwit umume obat-obatan Alzheimer target celengan arak plakat amyloid ing otak pasien Alzheimer. Obat-obatan Alzheimers ora akeh ngewangi.

Wis nyoba klinik J147 sing nyebar, lan saiki ditampilake efektif lan dianggep stabil. Kanthi asil nyoba J147 sing dijanjeni, bisa kabukten yen J147 bisa nulungi perawatan Parkinson lan stroke.

Fitur Key

  • J147 mbantu ing perawatan penyakit neurogeneratif.
  • Iki minangka obat eksperimen sing nduweni sifat anti-tuwa.
  • J147 kerja kanthi naleni protein sing ditemokake ing mitokondria (sel sing mbiyantu generasi energi).
ra ono isine Nootropic antiaging paling apik

11 Kesucian≥98% Werna Magnesium L-Threonate 778571-57-6

Rating: ★★★★★

Description:

Apa sampeyan rumangsa yen kemampuan kognitif sampeyan tetep utuh sanajan tuwa? Wêdakakêna Magnesium L-Threonate minangka uyah magnesium asam L-threonic sing unik sing nambani magnesium ing otak siji, saengga bisa ditindakake kanthi efektif. Iki minangka salah sawijining bentuk magnesium sing paling ana ing pasar.

Nootropik bubuk Magnesium L-Threonate kanthi nambah kapadhetan synaptik ing sekitar wilayah hippocampus sing ditemokake ing otak. Kanthi nggayuh iki, promosi memori sing dawa, cendhak, lan bisa digunakake ing bocah enom lan umur tuwa.

Iki uga nambah status magnesium ing awak uga kemampuan kognitif.

Fitur Key

  • Dosis Magnesium L-Threonate sing becik yaiku 1500-2000mg
  • Iki mbantu ningkatake kelingan, memori sing suda amarga wis tuwa, lan uga mbantu nggawe dalan anyar.
  • Magnesium L-Threonate pisanan digawe dening peneliti ing MIT sing kalebu pemenang Nobel Hadiah.
ra ono isine Nootropik paling apik ing promosi fungsi jantung

12 Kurniawan≥98% bubuk klorit klorida Nikotinamide 23111-00-4

Rating: ★★★★★

Description:

Bubuk klorida nikotinamida yaiku dinenoksida adenine nikotinamida paling anyar ing pasar, yaiku prekursor vitamin. Kauntungane yaiku gampang diowahi dadi NAD + sapisan ing awak dibandhingake sadurunge NAD +.

Werna gedung klorida Nikotinamide kurang saka risiko nandhang penyakit jantung sacara signifikan kanthi mbalekake pangowahan sing gegandhengan karo arteri. Kanthi ngunggahake tingkat NAD +, ana abang ing kekandelan, kekerasan sing nambah keluwesan.

Keuntungan klorida Nicotinamide liyane kalebu bantuan kanggo ngebotake bobot, nyuda resiko kanker, mbantu perawatan jet lag, lan mbantu promosi pasien otot sing sehat.

Efek samping ora pati penting, nanging keruwetan bisa saya tambah kanthi dosis gedhe.

Fitur Key

  • Nimbulake tingkat NAD getih nganti 2.7 kali.
  • Dosis klorida Chloride Nicotinamide sing paling becik yaiku 1000-2000mg saben dina.
  • Aman karo sawetara efek sisih Nikotinamide ribosida Chloride sing wis dilaporake.
ra ono isine Nootropik paling apik kanggo perawatan diabetes

13 Bubuk≥98% bubuk Galantamine Hydrobromide 69353-21-5

Rating: ★★★★★

Description:

Dina iki, diabetes minangka salah sawijining kahanan sing diidini saka wong ing saindenging jagad. Untunge, senyawa sing ngemot nitrogen iki wis kabukten bisa mbantu ngatasi penyakit kasebut. Ngerjakake iki kanthi ningkatake jalur isyarat insulin. Galantamine Hydromide uga nyuda obesitas kanthi ngedhunake peradangan, resistensi insulin, bobot awak, lan tingkat kolesterol.

Ing jaman biyen, wis digunakake ing perawatan kelemahane otot lan sensori, lan disfungsi motor sing ditindakake dening gangguan sistem saraf pusat.

Panggunaan Galantamine Hydromide liyane yaiku nambahi fungsi kognitif, nyuda nyeri arthritik, lan nambah gejala ing bocah autistic lan penyakit Alzheimer.

Fitur Key

  • Iki dijupuk saka kembang lan bolam salju Kaukasian, Daffodil, lili laba abang, Garanthus woronowii, lan salju salju Voronov.
  • Galantamine Hydromide diserep banget, kanthi bioavailability oral 90%.
  • Mbantu ing manajemen penyakit degeneratif kaya Alzheimer kanthi nambah memori, kesadaran, lan kemampuan kanggo nindakake fungsi saben dina.
ra ono isine Nootropik paling apik nalika nglawan kanker serviks

14 Wêdakakêna ≥%% Senyawa 98P 7-1890208-58

Rating: ★★★★★

Description:

Campuran senyawa 7P yaiku bubuk putih putih sing digawe kanthi serentak siji-sijine kanthi senyawa seri kanthi tujuan kanggo ngatasi inhibitor antagonis reseptor tromboxane dual-acting. Wangun senyawa nootropics 7P nyebabake tuwuh longkangan-43 axon positif nyebabake stimulasi regenerasi axon ing vivo.

Senyawa 7P nuduhake kegiatan paling dhuwur kanggo nglawan tumor serviks kanthi ningkatake mikrostruktur kanthi cara sing gumantung karo dosis.

Sawetara keuntungan bubuk 7P kalebu; nambah koordinasi, perawatan kerusakan otak sing gegandhengan karo alkohol, lan nyegah oksidasi ing otak. Iki uga mbantu nambah swasana ati lan nglawan lemes.

Fitur Key

  • Luwih larut ing banyu lan etanol.
  • Dosis bubuk 7P sing disaranake kudu sekitar 5000mg.
  • Butuh siji nganti rong jam nganti tekan pucuk.
ra ono isine Enhancer glutathione paling apik


15 Purni≥98% Wêdakakêna etil ester N-Acetyl-L-cysteine ​​59587-09-6

Rating: ★★★★★

Description:

N-Acetyl-L-cysteine ​​etyl ester (NACET) minangka wujud ester saka N-acetylcysteine ​​(NAC) ing endi esterifikasi kasebut nyebabake peningkatan lipofilisitas NAC saéngga ningkatake ing pharmacokinetics. Fitur iki nambah panyerepan sing dhuwur banget ing endi sel-sel sing bakal mlebu menyang sel sing ngalami transformasi dadi cysteine ​​lan NAC.

Minangka prekursor GSH kanthi bioavailability lisan sing dhuwur banget. NACET tumindak kanthi ngganti NAC minangka agen mololitik, minangka antioksidan sing gegandhengan karo GSH, lan minangka antioksidan paracetamol.

Fitur Key

  • Larut kanthi larut ing banyu lan pelarut organik.
  • Iki bakal cepet digunakke menyang sel sawise administrasi.
  • NACETmbantu ing manajemen penyakit degeneratif kaya penyakit Alzheimer.

Apa sing kudu ditimbang sadurunge tuku nootropika

Milih nootropik sing tepat mbutuhake riset, nanging iki pantes amarga njamin asil sing digoleki. Mangkene sawetara faktor sing kudu dielingi nalika nggoleki nootropik;

Dosis

Nampa nootropik sepisan sedina lan ora lali kliwat, apa sing dikarepake dening wong liya. Nanging kanthi nyata, nemokake nootropik sing apik sing bisa digunakake sajrone interval dosis kasebut. Goleki sing bisa dijupuk kaping pindho utawa kaping telu dina, supaya awak sampeyan wis digunakake ing dosis sing apik ing sadina-dina, dibandhingake yen duwe dosis kejut.

price

Sampeyan ora pengin tuku nootropics sing ngluwihi anggaran sampeyan. Nanging, sampeyan kudu nimbang manawa kabeh padha beda lan cara manufaktur ora padha karo rega. Sampeyan uga ora ngarep-arep tuku nootropik dosis kanthi bahan kualitas kanthi rega kacang. Dadi sadurunge ngrampungake sing paling murah, priksa manawa mriksa prelu apa pakaryan sing apik. Nanging, ora ateges sampeyan ngatasi nootropik sampeyan; goleki apa sing cocog karo kanthong pakean.

efek

Saben nootropik duwe pengaruh sing nyebabake. Yen sampeyan pengin siji sing bisa nambah fokus, ana siji kanggo. Ing tangan liyane, yen sampeyan pengin ngontrol penyakit Alzheimer, sampeyan kudu ngerteni sing paling apik kanggo kuwi.

Uga, sawetara bisa nyebabake efek sisih liyane dibandhingake karo liyane. Ora ana sing pengin tumindak kanthi becik ing sekolah mung kanggo gagal ati. Sawise kabeh, kesehatan sampeyan dhisik, lan sampeyan ora pengin njupuk barang sing bisa uga cilaka sampeyan.

kompatibilitas

Kadhangkala, bisa uga pengin gabung loro utawa luwih saka nootropics kanggo entuk efek kognitif sing luwih apik. Nanging, sampeyan kudu nyatet yen ora kabeh nootropik aman nalika ditumpuk. Semono uga tumpukan dikenal kanggo nambah potensi lan nyuda efek samping, sawetara bisa uga ora aman kanggo sampeyan. Mula, sampeyan kudu ngerti ramuan kanggo saben lan cara sesambungan sadurunge tuku kanggo ditumpuk.

Research

Siji maneh prekara sing kudu diteliti yaiku jumlah riset sing ditindakake ing nootropik. Sawetara ora ndhukung panliten, nanging sawetara bisa uga ora dites ing manungsa. Ing jaman iki, ana akeh obat sing cerdas sing ditindakake riset.

Dadi mung bakal aman kanggo sampeyan milih produk sing wis disambi kanthi bener lan dikonfirmasi supaya efektif. Liwat iki, sampeyan yakin karo sawetara katentreman atine lan uga ora supaya mbuwang dhuwit kanthi ngetrapake barang-barang sing bisa mbebayani utawa ora bisa nyambut gawe.

reviews

Akeh wis ujar babagan saben produk dening wong-wong sing wis digunakake ing jaman kepungkur. Informasi kasebut kudu mbantu sampeyan supaya paling apik lan nyuda kesempatan kanggo tuku nootropik sing ora bisa ditindakake. Goleki sing duwe ulasan paling apik lan sawetara sing negatif.

Umumé, ana akeh sing nimbang sadurunge mbuwang dhuwit ing nootropik. Kanggo entuk sing paling apik, sampeyan kudu menehi faktor kanggo kabeh nilai sing diwenehi kanggo ngrampungake apa sing paling akeh nilai yen ora kabeh.

ra ono isine

FAQ Powder Obat Pupuk Narkoba

Apa nootropics duwe efek samping?

Ya, dheweke nggawe. Nanging keruwetan efek sisih, gumantung saka nootropik sing sampeyan pilih. Sampeyan bisa nyingkirake efek samping kanthi ngindhari nootropics lan kualitas rendah.

Apa sing digunakake kanggo nootropics?

Nootropics digunakake kanggo nambah proses kognitif manungsa. Sing kalebu perbaikan kreatifitas, produktivitas, kuatir, turu, lan sinau liwat nambah fokus, motivasi, memori ing antarane liyane.

Apa dheweke sah legal?

Kesahihan saka nootropics beda-beda gumantung ing ngendi sampeyan manggon lan jinis nootropik sing pengin dijupuk. Ing Amerika Serikat, umume nootropik diklasifikasikake minangka suplemen panganan legal, ing sawetara negara Eropa, nootropik diatur banget. Ing sawetara negara, padha 100% sah.

Apa obatan pinter gawe ketagihan?

Nootropics ora gawe ketagihan yen sampeyan njupuk kanthi murni. Yen dicampur karo bahan ketagihan, sintetik kaya kafein, mula bisa dadi kabiasaan. Nootropik berkualitas tinggi ora nyebabake risiko kecanduan kimia lan bisa mbantu ngatasi kecanduan kayata ngrokok.

Apa nootropik nyebabake bobot awak?

Tujuan utama kanggo njupuk nootropics ora kanggo bobot awak. Iku kanggo ningkatake kognisi. Sanadyan, ing sawetara kasus, nganyarke kinerja kognitif bisa nyebabake bobot awak.

Mupangate nggunakake nootropics

Saben dina, kita nggoleki pinggiran; soko sing bakal nggawe kita luwih apik tinimbang liyane. Apa sampeyan mikir ing njaba kothak lan nimbang nggunakake nootropics minangka salah sawijining cara sing saéngga bisa menehi urip maneh?

Panggunaan nootropik duwe sawetara mupangat, lan yen sampeyan ora weruh asil sing signifikan karo panggunaan nootropik, sampeyan bisa nggabungake loro utawa luwih kanggo ndeleng asil sing luar biasa.

Ing ngisor iki sawetara keuntungan nootropik;

  • Nambah konsentrasi sampeyan

Apa sampeyan wis mikir mikir bab liya yen sampeyan malah wis lali tugas. Iki biasane normal, nanging sampeyan bisa uga ngrasakake yen sampeyan wis ngrampungake fokus ing siji perkara sekaligus, mula duwe pirang-pirang proyek sing durung rampung lan ide setengah roti. Dadi apa sing sampeyan lakoni

Njupuk nootropics wis kabukten bisa mbantu mbantu sampeyan luwih konsentrasi lan wektu sing luwih suwe. Sabanjure, sampeyan bisa menehi saben tugas kanthi prayoga sanajan sampeyan rumangsa kepenak.

  • Memori memori

Mbok manawa sampeyan wis maca topik tartamtu, ngerti banget nanging ora kelalen kabeh sadurunge dina ujian. Sing ora bakal nyebabake sampeyan ngatasi masalah; njupuk nootropik wis kabukten migunani kanggo memori manungsa.

Iki nambah pangeling-eling wong liwat peningkatan lan ndandani kabeh bagean ing memori lan kelingan uga. Nootropics uga nyengkuyung pangembangan sel otak lan ningkatake panyambungan neuron. Liwat koneksi, pangerten, lan kelingan informasi data saya tambah.

  • Ningkatake kesehatan otak sakabehe

Otak minangka salah sawijining bagean awak sing paling penting. Nanging prestasine, kena pengaruh diet sing kurang lan jadwal sing sibuk. Kanthi nggunakake nootropics, sampeyan ora mung nambah memori, nanging kesehatan sakabehe otak uga saya apik.

Iki digayuh liwat paningkatan aliran oksigen menyang otak lan perawatan saraf lan sel otak, sing ndadekake otak bisa luwih efektif.

  • Nambah swasana ati

Swasana sing ora enak bisa ngrusak dina lan nggawe sampeyan ora nindakake kegiatan kaya sing dikarepake. Untunge, ana produk sing kasedhiya sing bisa luwih apik, nggawe sampeyan luwih apik. Nootropics bisa ngirim iki supaya sampeyan fokus lan luwih fokus marang tugas sing sampeyan butuhake.

Wigati:

  1. Kayu S, Sage JR, Anagnostaras SG (2014). "Psikostimulan lan kognisi: Farmakol. Pdt. 66 (1): 193–221.
  2. Frati P, Kyriakou C, Marinelli E, Vergallo GM, Zaami S, Busardò FP (2015). "Obat cerdas kanggo nambah kognitif lan fisik:. Kur Neuropharmacol. 13 (1): 5–11.
  3. Giurgea, Corneliu, (JanuarY, 1977). "Obat-obatan Nootropik". Kemajuan ing Neuro-Psychopharmacology. 1: 235–247

Paragraf

2019-07-27 Nootropics
ra ono isine
Babagan wisepowder