blog

Dosis Powder IDRA-21, Separuh urip, Mupangate, Efek samping, lan Review

1. Apa bubuk IDRA-21?

Pancen manungsa pancen kudu waspada kanggo menehi prekara sing bisa menehi sampeyan. Kanggo nindakake kinerja sing luwih apik, mayoritas saiki wis nate obat sing pinter, sing luwih dikenal minangka nootropics. Sampeyan bisa uga wis nemokake macem-macem suplemen sing ngaku bisa ningkatake kinerja mental, nanging sampeyan wis mandheg takon bab endi sing bakal digunakake? IDRA-21 minangka obat sing wis asale saka struktur kimia benzothiadiazine. Ana pratelan manawa IDRA-21 ana hubungane karo Aniracetam, nootropik liyane sing kaping telung puluh luwih lemah tinimbang IDRA-21. Sampeyan bakal sok dong mirsani yen IDRA-21 minangka nootropik sing mlaku ngobrol. Iki minangka salah sawijining narkoba paling apik sing ngemot pukulan nalika nambah memori, motivasi, proses pikirane, lan nambah produktivitas. Iki anyar ing pasar, lan riset isih terus ngerteni luwih akeh 22503-72-6 efek ing memori, kemampuan kognitif, lan mbalik defisit kognitif.

2. Kepiye cara IDRA-21?

Minangka obat ampakine, IDRA-21 tumindak liwat modulasi allosterik positif saka reseptor AMPA glutamat ing otak. Wiwit reseptor AMPA nyebabake transmisi synaptic kanthi cepet, paningkatan kekuatan synaptic excitatory. Iki uga dikenal minangka aktivasi allosterik.

Dosis Powder IDRA-21, Separuh urip, Mupangate, Efek samping, lan Review

3. Dosis Saran / Nggunakake Petunjuk IDRA-21

Sanajan IDRA-21 mung wis diuji kewan, mula akeh wong sing nggunakake, lan liya-liyane isih ana. Dadi nootropik sing populer, akeh wong sing wis ngomong babagan dosis sing paling apik sing menehi asil maksimal. Akeh sumber sing nuduhake yen Dosis IDRA-21 kudu nganti 10mg sajrone 48 jam. Sampeyan bisa njupuk sadurunge utawa sawise mangan wiwit teles banyu lan mung butuh banyu segelas. Yen kaping pisanan sampeyan nemoni nootropik iki, luwih becik diwiwiti dosis dosis IDRA-21 sing sithik. Sampeyan banjur bisa nambah kanthi bertahap nalika sampeyan yakin manawa awak ora menehi reaksi sing negatif karo panggunaan kasebut. Tumpukan nootropik IDRA-21 Loro saka kasunyatan manawa sampeyan bisa nggunakake IDRA-21 dhewe, sampeyan bisa milih gabungke karo nootropics utawa suplemen liyane kanggo ngasilake keuntungan kognitif liyane. Amarga ana potensial ekstraosisitas lan kurang riset, sampeyan kudu alon-alon. Kita ora bakal nyaranake tumpukan IDRA-21 karo obat ampakine liyane kaya Aniracetam. Narkotika liyane sing nambah tingkat glutamat uga kudu nyingkiri.

4. Apa mupangate IDRA-21?

  • Apik motivasi

Wong sing motivasi wis nambah produktivitas. Contone, yen sampeyan entuk pandhuan kanggo nindakake kegiatan paling apik saben dinane, mesthine bakal entuk target. Ing sisih liya, yen sampeyan ora duwe motivasi kanggo nindakake kegiatan apa wae, sampeyan ngrusak prospek pertumbuhan sampeyan. Salah Keuntungan IDRA-21 yaiku ndadékaké motivasi sing luwih apik, sing, ningkataké efisiensi lan nambah produktivitas. Akibate, sampeyan bisa nggayuh tujuan lan tujuan tanpa krasa kaya sampeyan meksa nindakake kekarepan banget.

  • Nambah akurasi tugas

Kita kabeh ngerti manawa asil sing sampurna njaluk luwih akeh tinimbang mung upaya. Apa tegese sampeyan bisa nyisipake kabeh nanging ora ngerti manawa sampeyan ora entuk akurasi 100% sing bakal diraih. Sing apik yaiku IDRA-21 bubuk njamin sampeyan kanthi konsentrasi lan perhatian sing dibutuhake kanggo ngrampungake asil sing tepat. Gabungan karo kerja keras, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal menehi skor akurasi sing paling dhuwur.

  • Tambah ing memori jangka pendek

Nalika sampeyan wis tuwa, sampeyan bakal ngerti manawa memori jangka pendek ora luwih cetha tinimbang sadurunge. Sampeyan wiwit lali malah perkara sing paling jelas, lan kanggo ngatasi iki, nggawe cathetan utawa cathetan cekak dadi kanca sampeyan. Nalika sampeyan bisa uga kuwatir manawa memori jangka pendek bisa uga ora padha, nanging ora ana gupuh. Iki amarga sampeyan bisa nambah memori jangka pendek kapan wae pengin. Panganggone 22503-72-6 minangka salah sawijining cara sing efisien urusan karo kekurangan memori jangka pendek. Ora krasa manawa wis digunakake kanggo nambani amnesia. Kanthi nggunakake, sampeyan bisa ngelingake apa sing sampeyan butuhake ing saben dinane.

  • Nduwe efek terapi babagan depresi

Apa sampeyan krasa sedhih, terus kuwatir, utawa ngalami stres? Apa napsu awak saya suda? Apa sampeyan berjuang turu? Yen jawaban sampeyan ya, sampeyan bisa nandhang depresi. Kaya sing sampeyan ngerteni, depresi bisa menehi pangaruh negatif kanggo urip, saéngga sampeyan ora entuk potensial lengkap. Untunge, ora angel ngatasi kanthi nggunakake IDRA-21. Kanthi nambah otak sampeyan bisa ngundhakake depresi. Kajaba iku, nduweni efek terapi sing bakal nggawe sampeyan luwih apik kapan wae sing dirasakake kaya ngapa kuatir.

  • Tambah fokus mental

Kemampuan kanggo tetep dadi perhatian kanggo wektu sing ora dikalahake ora pati penting yen sampeyan pengin kinerja sing apik. Yen sampeyan ngerteni manawa jarak perhatian sampeyan tambah akeh, mula sampeyan bisa nggunakake IDRA-21. Saka review IDRA-21 kanthi online, ana pratelan sing mbantu sampeyan tetep tugas lan menehi perhatian sing kudu. Iki amarga mbantu sampeyan fokus ing mental sanajan kabeh gangguan ing njaba.

  • Tambah ing pangerten sensori siji

Pemahaman sensori bisa digambarake minangka pangerten kaping enem sing kudu kabeh wong. Minangka kemampuan kanggo ndelok perkara lan ngerti jagad sekitar sampeyan kanthi cara sing luwih apik. IDRA-21 nyuda pemahaman sensori sampeyan supaya luwih tajam.

  • Mbantu ing perawatan sawetara kahanan neurologis

Dina iki, panggunaan IDRA-21 wis dilebokake ing perawatan lan perawatan pasien sing nandhang sawetara kahanan neurologis kaya proses tuwa, rusak kognitif, penyakit Alzheimer, lan penyakit Parkinson.

  • Nambah kognisi

Kabisan kognitif kita ora tetep. Sepira akeh wong sing nganggep yen gen kita nemtokake, ana cara sampeyan bisa nggayuh tingkat kognitif sing dhuwur. IDRA-21 minangka salah sawijining paningkatan kognisi sing menehi syarat nambah kapinteran.

Dosis Powder IDRA-21, Separuh urip, Mupangate, Efek samping, lan Review

5. Efek Sisih IDRA-21

Akeh wong ngelingi tamba iki amarga ora duwe efek sisih. Kanthi dosis sing disaranake, sampeyan paling mungkin ora nemoni efek sisih IDRA-21. Nanging, sawetara bisa ngalami efek samping sing ana gandhengane karo panggunaan nootropics utawa ampakines. Kuwi Efek sisih IDRA-21 kalebu;

  • Pening
  • kuatir
  • Nggawe
  • insomnia
  • Ora gelem
  • sweating
  • ngelu
  • Swasana swara
  • Mual

Tambah ing neurotransmission glutamat asring nyebabake efek samping IDRA-21 iki. Biasane, iki kedadeyan kanggo wong-wong sing kegiatan AMPA pancen kuat lan ora perlu nggunakake IDRA-21. Efek samping ora kudu, nanging wedi sampeyan; tamba wis entuk akeh potensial, lan mupangate luwih saka efek samping. Sampeyan paling mungkin ora bakal nandhang lara, Yen nandhang lara stroke, saiki sampeyan kudu nggunakake obat kasebut amarga bisa nyebabake kahanan sampeyan tambah elek.

6. Pasinaon / Riset ing IDRA-21

Ing panliten kepungkur wis ditindakake babagan kekuatan IDRA-21 lan kepiye tumindak ing AMPA. IDRA-21 dites ing tikus laboratorium sing kudu ngluncurake maze banyu. Sampeyan lagi diamati yen tikus diwenehake IDRA-21 sacara signifikan ditindakake kanthi luwih apik tinimbang sing ora. Dheweke mbuktekake iki kanthi nggayuh njaba mbingungake dhisik. Efek IDRA-21 lan huperzine ing memori pangenalan visual ing buku teks enom uga digunakake kanggo nyoba keberkesanan kasebut.

Dosis Powder IDRA-21, Separuh urip, Mupangate, Efek samping, lan Review

7. IDRA-21 bubuk Review

Nambah fokus lan konsentrasi mental Edwin R. ujar, "Nootropic iki ngalahake kabeh bahan liyane kanggo njaga fokus mental. Aku bisa mbuktekake iki, amarga wiwit ngetren, mula aku nyumurupi prabédan karo cara sinau lan kerja. Aku sinau akeh sawise kerja, lan ing jaman kepungkur, aku ora bisa menehi perhatian sing apik. Aku mesthi gagal siji, nanging saiki ora kaya saiki. Pendhaftaran bos ngandhani yen aku wis sregep nalika guru ujar yen aku saiki dadi murid sing luwih fokus. Aku uga seneng nyatane yen njupuk IDRA-21 banget trep kanggo aku amarga aku njupuk nalika sembarang wektu dina nganggo segelas banyu. IDRA-21 iku mung sing dak temokake. " Mbantu aku karo depresi entheng Essy J. ujar, "Bubar, aku wis ngalami depresi entheng amarga stres, stres sing gedhe lan urip sacara sakabehe. Aku wis nyoba macem-macem obatan, nanging ora ana sing katon luwih apik. Untunge, kanca menehi saran supaya aku tuku bubuk IDRA-21 kanggo nyoba lan pertempuran serangan depresi lan kuatir. Ing kono, wis mung telung ing obat iki, lan wis nyebabake efek paling apik. Aku saiki bisa mikir terus sedina tanpa nandhang swasana. Aku ngaturake puji marang sapa wae sing rumangsa wis mati. " Iki mbantu anakku ngatasi kesupen William S. ujar, "Anakku duwe ADHD abot lan konsentrasi sanajan limang detik cukup tugas. Bubuk IDRA-21, nanging dadi lifesaver amarga konsentrasi dheweke tambah akeh. Dheweke uga kelingan luwih akeh barang tinimbang sing biyene digunakake, thanks kanggo produk iki. Aku uga wis ngeweruhi manawa ora duwe efek samping marang dheweke, lan iki ndadekake skor luwih akeh maneh tandha. Matur suwun IDRA-21, bayi saiki bisa urip sing normal. ”

8. Endi tuku bubuk IDRA-21?

Kaya sing katon ing artikel kasebut, IDRA-21 bisa menehi urip kanthi lengkap. Kejaba supaya sampeyan luwih produktif lan waspada, IDRA-21 bisa nggawe urip seneng. Aku ngerti sampeyan saiki bisa mikir ing ngendi sampeyan bisa sumber. Salah sawijining tantangan sing paling penting sing diadhepi wong yaiku entuk sumber IDRA-21 sing bisa dipercaya. Iki amarga produk iki wis dadi permata langka sing dianggep lagi isih lagi sinau babagan klinis. Nanging, ora ateges sampeyan ora bakal ngetrapake tangan sampeyan kanthi kualitas IDRA-21. Sampeyan bisa mesthi tuku IDRA-21 online lan wis dikirim menyang lokasi sampeyan. Apa iki ora bisa ngindhari sirah sampeyan saka warung menyang toko sing takon? Setel pesenan karo kita dina iki lan miwiti perjalanan menyang motivasi lan kinerja sing luwih apik.

Cathetan Suku

  1. Obat Peningkatan Kognitif, sing disunting dening Jerry J. Buccafusco, kaca 92-93
  2. Ampakines: Ampakine, Cx717, Idra-21, Ly-503,430, Aniracetam, Pepa, Farampator, Cx-516, Unifiram, Sunifiram, LLC Books, General Books LLC, 2010, halaman 1-36
  3. Kesehatan & Obat: Penyakit, Resep & Pangobatan, Dening Nicolae Sfetcu

Paragraf


2019-08-14 Nootropics
ra ono isine
Babagan wisepowder