Januari 28, 2021
2021 Magnesium L-threonate Kanggo Otak Ngapikake Suplemen Nootropik Paling Apik
Apa Magnesium L-threonate? Magnesium L-threonate (778571-57-6) misuwur minangka pil magnesium sing paling bisa diserap ing pasar saiki. Magnesium minangka mineral umum sing bisa ana ing [...]
Januari 28, 2021
Nicotinamide Mononukleotida (NMN): Keuntungan, Dosis, Tambahan, Penelitian
Napa Kita Mbutuhaké Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Sanajan tuwa ora bisa diendhani, ana prospek ngowahi proses kasebut, amarga Nicotinamide Mononucleotide (NMN). Urip nganti tuwa wis dadi idham-idhamane kabeh wong [...]
Januari 27, 2021
Glycine Propionyl-L-Carnitine (GPLC): Suplemen Paling Apik Kanggo Olah rogo ngencengke otot
Apa Glycine Propionyl-L-Carnitine (GPLC) Glycine Propionyl-L-Carnitine nuduhake jinis ikatan molekul propionil-L-carnitine lan glycine asam amino. Iki diklasifikasikake ing kulawarga kanthi Carnitine [...]
Januari 26, 2021
Pterostilbene Vs Resveratrol
Pterostilbene Vs Resveratrol: Siji sing Luwih Apik kanggo Kesehatan Sampeyan?
Nalika mbandhingake Pterostilbene Vs Resveratrol, sampeyan bakal ngerti manawa ana akeh kasunyatan sing wis ilang babagan kalorone. Urip kanthi sehat kudu menehi komentar babagan a [...]
Januari 24, 2021
Oleoylethanolamide (OEA): Obat Berat Berat sing Mbantu Ngendhani
Apa Oleoylethanolamide (OEA)? Oleoylethanolamide (OEA) minangka pengatur bobot alami, kolesterol, lan nafsu makan alami. Metabolit disintesis kanthi jumlah sithik ing usus cilik. Molekul alami sing tanggung jawab [...]
Januari 22, 2021
Kabeh sing Sampeyan kudu ngerti babagan Nikotinamide Riboside Chloride
Yuta wong ing kana mbuwang akeh dhuwit kanggo produk anti-penuaan kayata Nicotinamide Riboside klorida. Sanajan tuwa minangka proses alami, masarakat ora kepengin katon tuwa. [...]
Januari 20, 2021
Ekstra Ekstra Ragi Abang: Keuntungan, Dosis, lan Efek sisih
Apa Ekstrak Beras Ragi Abang Ekstrak beras ragi abang (RYRE) digawe nalika jinis cetakan tartamtu sing dikenal kanthi jeneng Monaskus purpureus ferment beras. Sega malih dadi abang peteng [...]
Januari 14, 2021
Mupangat lan Aplikasi Kesehatan Ekstrak Bawang Putih
Apa Ekstrak Bawang Putih Ireng? Ekstrak bawang putih ireng minangka salah sawijining bentuk bawang putih sing asale saka fermentasi lan tuwa saka bawang putih seger. Pangobatan bawang putih seger kanggo [...]
Januari 13, 2021
Pterostilbene Vs Resveratrol
Anandamide (AEA): Kabeh Apa Sampeyan Kudu Ngerteni
Apa Anandamide (AEA)? Jeneng Anandamide (AEA) asale saka tembung Ananda sing tegese ngasilake rasa seneng. Iki minangka endokannabinoid sing diklasifikasikake ing klompok amida asam lemak. Struktural, [...]
Januari 6, 2021
10 Top Mupangat Kesehatan Glutathione Kanggo Awak Sampeyan
Glutathione nguntungake organisme urip kanthi pirang-pirang cara kanthi tumindak antioksidan. Iki minangka senyawa asam amino sing ana ing saben sel manungsa. Saben organisme urip duwe glutathione ing awake. [...]
Januari 5, 2021
11 Keuntungan kesehatan suplemen Resveratrol
Apa Resveratrol? Resveratrol minangka senyawa tanduran polifhenol alami sing dadi antioksidan. Sumber resveratrol kalebu anggur abang, anggur, woh wohan beri, kacang tanah, lan coklat peteng. Senyawa iki kayane akeh banget [...]
Januari 4, 2021
Pandhuan Ultimate kanggo Quercetin
Apa sing diarani quercetin? Quercetin (117-39-5) kalebu klompok senyawa sing diarani flavonoid. Jeneng kimia yaiku 3, 3 ′, 4 ′, 5,7-pentahydroxyflavone. Iki minangka pigmen sing ana alami ing pirang-pirang sayuran, woh-wohan, [...]