blog

10 Top Mupangat Kesehatan Glutathione Kanggo Awak Sampeyan

Glutathione mupangate organisme urip kanthi akeh cara kanthi tumindak antioksidan. Minangka senyawa asam amino sing ana ing saben sel manungsa. Saben organisme sing urip duwe glutathione ing awak. Iku antioksidan sing kuat sing saiki ana ing tingkat sing cukup bisa nglindhungi kita saka kahanan kesehatan sing mbebayani kaya penyakit Alzheimer, penyakit jantung, lan… Terus maca

2020-06-06 tambahan

11 Keuntungan kesehatan suplemen Resveratrol

Apa Resveratrol? Resveratrol minangka senyawa tanduran polyphenol alami sing tumindak antioksidan. Sumber resveratrol kalebu anggur abang, anggur, woh wohan beri, kacang, lan coklat peteng. Senyawa iki katon akeh klempakan ing wiji lan kulit saka woh wohan beri lan anggur. Bibit lan kulit anggur ditrapake ing fermentasi anggur resveratrol, lan… Terus maca

2020-05-05 tambahan

Cycloastragenol (CAG): Keuntungan, Dosis, Efek samping

1. Apa Cycloastragenol (CAG) Cycloastragenol yaiku saponin alami sing dijupuk lan diresiki saka oyod membranaceus Astragalus. Tanduran astragalus wis digunakake ing obat tradisional Cina (TCM) pirang-pirang abad lan isih digunakake ing macem-macem obat-obatan herbal. Astragaloside IV minangka bahan aktif utama ing membranaceus astragalus, sing kasedhiya ing cilik… Terus maca

2020-04-10 tambahan

Nicotinamide Mononukleotida (NMN): Keuntungan, Dosis, Tambahan, Penelitian

1. Napa Kita Perlu Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Sanajan penuaan ora bisa diendhani, nanging ana prospek kanggo ngowahi proses kasebut, matur nuwun kanggo Nicotinamide Mononucleotide (NMN). Urip dadi umure sing wis mateng yaiku impen kabeh wong lan ana senyawa kayata NMN sing mbantu kita entuk impen kasebut. Aku ngerti sampeyan bisa uga kepingin weruh carane senyawa iki hubungane karo… Terus maca

2020-04-03 Antiaging