Babagan awake dhewe

Kratom

Kona Kratom Toko Kratom Kapsul Kratom Blog Kratom Kratom Bali Abang Kratom Melayu Ijo Kratom Thai Abang Naga Naga Kratom Tanduk Abang Kratom Abang Maeng Da Kratom Green Borneo Kratom Putih Tanduk Kratom

Wisepowder fokus ing riset, manufaktur lan inovasi bahan mentah kanggo nootropics, suplemen nutrisi lan bahan-bahan farmaseutikal. Kita minangka pabrikan lan supplier sing profesional lan berpengalaman.

Wisepowder minangka perusahaan sing kondhang lan misuwur kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri panganan Cina. Lan, saiki, kabeh produksi bahan duwe sistem manajemen kontrol kualitas standar sing ketat miturut peraturan GMP. WISEPOWDER nyedhiyakake produk sing paling apik. Lan, salah sawijining tim sing kerja sama karo para lokal ing AS bakal nyedhiyakake layanan sing gegandhengan karo para klien ing saindenging jagad.

Wisepowder nyiyapake pusat laboratorium sing dilengkapi instrumen canggih saka Jerman, Jepang lan AS kanggo nganalisa lan sintesis konten bahan aktif sing njamin Wisepowder ngontrol kabeh tahapan proses manufaktur.

gambar Pabrik wisepowder

Platform R&D

  1. Enzim platform evolusi sing diarahake
  2. Platform Penyunting Genom Mikroba
  3. Teknik Plancongan Metabolik
  4. Platform Fermentasi testofik cilik
  5. Tes cilik platform katalitik enzim
  6. Tes cilik saka Produk Extraction Platform
  7. Tes pilot Fermentasi
  8. Tes pilot platform katalitik enzim
  9. Tes pilot Platform Extraction Product
gambar Pabrik wisepowder

Mission kita

  1. Care kanggo Urip

    Kita ngupayakake kesehatan masyarakat manungsa lan ngupayakake urip sing luwih apik kanggo manungsa.

  2. Tanggung jawab sosial

    Kita wis aktif nindakake kegiatan kesejahteraan sosial ing Asia lan Afrika, lan wis ngirim panas menyang 200,000 wong nganti saiki.

  3. Nginau Inovasi

    Inovasi minangka gaman sihir kanggo tetep semangat nganti saiki. Yen kita pengin terus urip ing kompetisi pasar, kita kudu duwe kemampuan kanggo nggawe inovasi.

  4. Nggayuh Kaluhuran

    Kita tegas mbutuhake kualitas produk lan manajemen lan pendidikan produk kanggo saben karyawan perusahaan. Mung kita kudu mbutuhake awake dhewe supaya luwih becik.

  5. Pisanan Pelanggan

    Pelanggan minangka wong tuwa panganan lan sandhangan. Kita kudu netepi komitmen marang para pelanggan.

Vision kita

  • Teknologi lan Obat sing Luwih Nganggo Pelanggan Liyane

  • Ngurangi biaya produk, kabeh wong bisa menehi.

  • Tumindak kanthi temen-tulung kanggo nulungi masarakat supaya ora ilang.
26Biologi
89Laboratorium Koperasi
20Taun pengalaman
112Tim Produksi