- Gambar Company

ra ono isine

Wisepowder fokus ing riset, manufaktur lan inovasi bahan mentah kanggo nootropics, suplemen nutrisi lan bahan-bahan farmaseutikal. Kita minangka pabrikan lan supplier sing profesional lan berpengalaman.

Wisepowder minangka perusahaan sing kondhang lan misuwur kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri panganan Cina. Lan, saiki, kabeh produksi bahan duwe sistem manajemen kontrol kualitas standar sing ketat miturut peraturan GMP. WISEPOWDER nyedhiyakake produk sing paling apik. Lan, salah sawijining tim sing kerja sama karo para lokal ing AS bakal nyedhiyakake layanan sing gegandhengan karo para klien ing saindenging jagad.

Wisepowder nyiyapake pusat laboratorium sing dilengkapi instrumen canggih saka Jerman, Jepang lan AS kanggo nganalisa lan sintesis konten bahan aktif sing njamin Wisepowder ngontrol kabeh tahapan proses manufaktur.

Platform R&D

ra ono isine
0
Biologi

ana 26 ahli biologi profesional lan pengalaman

0
Laboratorium Koperasi

gabung lan dibangun kerjasama jangka panjang karo 89 laboratorium ing saindenging jagad

0
Taun pengalaman

didegaké ing taun 1999. Sawise 20 taun pembangunan stabil

0
Tim Produksi

 bebarengan karo 112 staf tim sing pendhidhikan kanthi apik.

- Galeri Pabrik

ORA KECIL APA

Langganan Newsletter kita lan nyekel Goleki kutipan!