Januari 28, 2021
2021 Magnesium L-threonate Kanggo Otak Ngapikake Suplemen Nootropik Paling Apik
Apa Magnesium L-threonate? Magnesium L-threonate (778571-57-6) misuwur minangka pil magnesium sing paling bisa diserap ing pasar saiki. Magnesium minangka mineral umum sing bisa ana ing [...]
Januari 26, 2021
Pterostilbene Vs Resveratrol
Pterostilbene Vs Resveratrol: Siji sing Luwih Apik kanggo Kesehatan Sampeyan?
Nalika mbandhingake Pterostilbene Vs Resveratrol, sampeyan bakal ngerti manawa ana akeh kasunyatan sing wis ilang babagan kalorone. Urip kanthi sehat kudu menehi komentar babagan a [...]
Januari 20, 2021
Ekstra Ekstra Ragi Abang: Keuntungan, Dosis, lan Efek sisih
Apa Ekstrak Beras Ragi Abang Ekstrak beras ragi abang (RYRE) digawe nalika jinis cetakan tartamtu sing dikenal kanthi jeneng Monaskus purpureus ferment beras. Sega malih dadi abang peteng [...]
Januari 13, 2021
Pterostilbene Vs Resveratrol
Anandamide (AEA): Kabeh Apa Sampeyan Kudu Ngerteni
Apa Anandamide (AEA)? Jeneng Anandamide (AEA) asale saka tembung Ananda sing tegese ngasilake rasa seneng. Iki minangka endokannabinoid sing diklasifikasikake ing klompok amida asam lemak. Struktural, [...]
Januari 6, 2021
10 Top Mupangat Kesehatan Glutathione Kanggo Awak Sampeyan
Glutathione nguntungake organisme urip kanthi pirang-pirang cara kanthi tumindak antioksidan. Iki minangka senyawa asam amino sing ana ing saben sel manungsa. Saben organisme urip duwe glutathione ing awake. [...]
Januari 5, 2021
11 Keuntungan kesehatan suplemen Resveratrol
Apa Resveratrol? Resveratrol minangka senyawa tanduran polifhenol alami sing dadi antioksidan. Sumber resveratrol kalebu anggur abang, anggur, woh wohan beri, kacang tanah, lan coklat peteng. Senyawa iki kayane akeh banget [...]
Desember 29, 2020
Pandhuan Ultimate Asam Alfa Lipoik (ALA)
Asam Alpha-lipoic nuduhake senyawa alami sing ngasilake awak. Senyawa iki nduweni fungsi penting ing awak ing level seluler. Ing antarane fungsi utamane yaiku produksi [...]
Desember 27, 2020
Asam Linoleik sing dikonfigurasi: Keuntungan, Dosis, Efek sisih
Apa Asam Linoleat Konjugasi (CLA)? Asam linoleat konjugasi (CLA) intine kalebu jinis asam lemak poli-tak jenuh alamiah, asam lemak omega-6. Sumber panganan utama asam linoleat konjugat yaiku daging lan [...]
Desember 19, 2020
Ndhuwur 5 Mupangate njupuk Pyrroloquinoline Quinone (PQQ)
Apa sing diarani Pyrroloquinoline quinone (PQQ)? Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) minangka molekul quinone cilik kanthi sifat kaya vitamin kaya bubuk Dihexa (PNB-0408). Senyawa kasebut minangka agen redoks kuat sing dobel dadi [...]
Desember 17, 2020
10 Tombol Lithium Orotate Top kanggo Kesehatan Sampeyan
Apa sing diarani Lithium Orotate Lithium orotate yaiku senyawa sing digawe saka logam alkali sing dikenal minangka lithium sing dadi bahan aktif, lan asam orotic sing tumindak [...]
Desember 10, 2020
Cycloastragenol (CAG): Keuntungan, Dosis, Efek samping
  1. Apa Cycloastragenol (CAG) Cycloastragenol minangka saponin alami sing diekstrak lan diresiki saka oyot ramuan ramuan Astragalus membranaceus. Tanduran astragalus wis digunakake ing obat Tionghoa Tradisional [...]
November 7, 2019
Glucoraphanin vs. Sulforaphane: Antioksidan lan nutrisi kunci paling apik ing ekstrak Brokoli
Apa sing diarani Glucoraphanin? Glucoraphanin (21414-41-5) minangka antioksidan sing kuat, efektif, lan awet, utamane ditemokake ing brokoli. Jumlah elemen iki beda-beda gumantung saka siji brokoli menyang liyane. Minangka [...]