Ulasan sistematis lan analisa riset manungsa klinis kanthi nggunakake stimulasi stimulasi sistem pusat tartamtu dosis rendah, obat-obatan kasebut ningkatake kognisi ing wong sing sehat. Bantuan kanggo sinau.

CATALOG

Gagasan extension urip sajrone kabeh riwayat manungsa lan saiki nyoba ngluwihi wates taun 125 kanthi akeh suplemen kimia lan nutrisi.

CATALOG

Nomer Aja NgapusiSeksi Kekuwatan Kita

WISEPOWDER diadegake ing 1999. Sawise pembangunan 20 stabil, ana ahli biologi profesional lan berpengalaman 26, lan gabung lan mbangun kerjasama jangka panjang karo laboratorium 89 ing saindenging jagad, bebarengan karo staf tim pendidik 112.

26Biologi
20Taun pengalaman
89Laboratorium Koperasi
112Tim Produksi
Sintesis lan kontrak R&D

WISEPOWDER bisa menehi layanan ing ngisor iki, kabeh dijaluk dening kabijakan sing kuat babagan perlindungan Intelektual (IP), njamin proyek ditangani kanthi ketat ing kapercayan.

Blok bangunan kanggo panemuan obat

WISEPOWDER kanggo Discovery Obat yaiku solusi basis kognitif sing nganalisa ilmu lan data ilmiah kanggo mbukak sambungan sing wis dingerteni lan didhelikake sing bisa nambah kemungkinan terobosan ilmiah.

Pabrikan cilik & produsen skala gedhe

Sajrone sepuluh taun kepungkur, WISEPOWDER wis nyedhiyakake layanan sintesis lan manufaktur khusus sing luar biasa. Tingkat layanan kita bisa uga kalebu saka kelompok cilik milligram nganti ton layanan manufaktur skala gedhe.

Proses R&D lan pangembangan rute anyar

Tim pangembangan kimia kita, sing kalebu ahli biologi 26 ing negara-negara kita, ngluwihi pangarep-arep ing malah proyek sing paling angel. Makarya ing laboratorium negara-seni sing dilengkapi proses paling anyar lan instrumen analitis.

Penengah

Liwat tes pihak katelu lan omah, WISEPOWDER nandur modal kanggo njamin kualitas paling apik lan paling dipercaya. prinsip-prinsip pelanggan sing ngerti lan amarga tambah akeh babagan penjualan bahan kimia riset.

Layanan siji-Stop

Layanan WISEPOWDER kalebu sawetara layanan, kalebu riset lan pangembangan, uji klinis, pemasaran narkoba, produksi obat lan pangiriman perantara, penyuluhan obat, lan layanan perawatan sawise sales.

Sapa Kita?

Kita minangka produsen nutrisi nutrisi profesional lan supplier bahan kimia farmasi, suplemen nutrisi lan produk biokimia.

babagan-wisepowder

saka blog kitaPaling anyar

saka blog kitaHOT PAWARTA