Verifikasi:

Pabrik kita wis liwati

CGMP ISO9001 ISO14001

1
Taun pengalaman

WISEPOWDER didegaké ing taun 1999. Sawise 20 taun pembangunan stabil, ana 26 ahli biologi profesional lan pengalaman.

1
Laboratorium Koperasi

WISEPOWDER gabung lan nggawe kerja sama jangka panjang karo 89 laboratorium ing saindenging jagad, bebarengan karo 112 staf tim sing berpendidikan apik.

- Kaluwihan kita

layanan